9. lokakuuta 2017

Harmaa vai lila?

Kaivoinpas laatikon kätköistä pitkästä aikaa Essencen lakkaa kynsille. Ja mikä vielä ehkä enempi yllättää on, että kynsille valikoitui violetti/lila lakka. Tai oikeastaan tämä on kovastikin lilaan vivahtava harmaa lakka. Ja vaikka tykkään violetista värinä, en kuitenkaan näe sitä "omana" värinä kynsillä. Mutta joskushan sitäkin voi kokeilla, poistua omalta mukavuusalueelta :)



Kynsillä näkyvä lakka on Essencen Grey-t to be here. Lakan nimi viittaa miusta harmaaseen, vaikka mie näen sen kyllä enemmänkin lilan värisenä kuin harmaana :D Tää lakka on vanhempaa tuotantoa, voi olla tämä löytyy uudesta tuotannosta uudella nimellä o.O
Essencen kaveriksi kynsille pääsi OPIn tekstuurilakka Pussy Galore, joka ei miusta enää "antanut" niin vahvaa hiekkalakan tekstuuria mitä on joskus antanut. Lakkasin sitä kaksi kerrosta, ehkä kolmas olisi voinut tehdä lopputuloksesta enemmän hiekkaisemman. En tiedä. Voiko olla, että OPIn hiekat menettää tehoaan vanhetessaan?

Keskisormiin päätyi koristeiksi MILVin siirtokuvat arkista N 789. Mie oon ihan lovena näihin siirtokuviin! Pitää kyllä ostaa Cesarsilta arkki (jos toinenkin) varastoon, kun lähden käymään Helsingissä parin viikon päästä :P Voi olla, että tulee paljon muutakin ostettavaa, olen nyt koittanut olla shoppailematta, että saan sitten shoppailla hyvällä omalla tunnolla Helsingissä ;D

Millonkas sie olet poistunut viimeksi omalta mukavuusalueelta
kynsien kanssa?
Onko siulla jokin väri joka ei tunnu "omalta" kynsillä? :)

14 kommenttia:

  1. Voi että miten kauniit <3 mullakin on nuo Milvit vielä odottamassa testausta. Mä näen harmaana mutta hyvin vahvasti lilaan taittavana. Jännä ja samalla hyvin nätti väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Charming Nails ^.^
      Toivottavasti näkisimme pian siun loihtimat kynnet näillä Milveillä :)

      Poista
  2. Ihana sävy tossa Essencessä, olkoot väri mikä hyvänsä epäväri ja muutenkin nätti kokonaisuus. Mulla vähän vaihtelee mikä väri on milloinkin pop mutta sellaset kovin kylmät punasen violetit ei mulle käy yhtään, näyttää ihan kalmalle kädet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sole ^.^
      Epäväri on kyllä hyvä kuvaus tälle lakalle :D

      Poista
  3. No tässä met oomma ihan samassa kastissa lilat/violetit kynnet on no,no :D Mut näissä kuvissa lakka näyttää kyllä hyvinki harmaalta?! Lakkaus on kuiten näti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ^.^
      Tää on kyllä vaikee lakka värinsä puolesta :D

      Poista
  4. Nätti lakkaus. Mulla ei oo tiettyä väriä, mutta kaikki haalea saa mun sormet näyttämään kuolleilta..
    Ja ensin tosiaan kirjoitin tuon viimeisen sanan ilman oota... Hetki meni, ennen kun keksin mitä outoa siinä oli. XD Joko saa mennä nukkumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marppa ^.^
      Mie täällä repeilen tuolle "ilman oota..." ;DD Saat mennä jo nukkumaan :D

      Poista
  5. Ihan superihanat kynnet! Tykkään tosi paljon harmaan (tai harmaanvioletin? :D) ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä! ♡

    VastaaPoista
  6. Kylläpä onkin romanttinen lakkaus <3 Ja hiekkalakkakin näyttää sopivan hiekkaiselta ruudun tälle puolelle! Tosin ikävä kuulla, jos alkaa menettämään hiekkaisuuttaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ♡
      Mie en ole ihan varma tästä hiekkalakan hiekkaisuudesta, kun en täysin muista kuinka hiekkainen tämän pitäisi olla (niin kauan aikaa sitten viimeksi käyttänyt tätä) :) Ja ehkä hiekkaisuus olisi korostunut jos olisin lakannut kerroksen vielä lisää, mene ja tiedä :D Kunhan ei nyt vaan enempää alkaisi "vanhentua" tää lakka :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!