3. marraskuuta 2017

Siivoilua

Miun teki mieli laittaa otsikoksi "KonMareilua", mutta mie olen niin kynsiäni täynnä tätä kyseistä huumaa, että otsikoksi päätyi "Siivoilua". Tästä huolimatta mie hokasin eilen, että olen tahtomattani ja tajuamattani toteuttanut juurikin tätä KonMaria muutamat viime kuukaudet.

Ennen kuin alan avautuun asiasta teille enemmän, kerron postauksessa näkyvien kynsien taustatarinan ensin. Nämä molemmat kynnet ovat kesältä, jolloin miun kynsien laitto oli aika minimaalista. Ja se näkyy myös näissä, molemmat ovat nimittäin toteutettu pelkillä siirtokuvilla :D

MILV N 254
Ja nyt sitten aloitetaan avautuminen! Miulla on ennen ollut kylpyhuoneen kaapissa pitkä rivi Tigin Bed Head tuotteita (joita olen kyllä käyttänytkin), mutta joista rehellisesti sanottuna suurin osa oli ihan turhia. Mie vaan niin tykkäsin niistä! Niiden ulkoasusta, niiden toimivuudesta ja niiden tuoksusta. Joten keräsin sitten lähes koko sarjan. Ja nyt! Nyt kaapissa ei ole enää kuin yksi Tigin tuote jäljellä! Miulle tuli eräänä päivänä joku ihmeen siivousinto ja kun katsoin kyseistä hyllyä, miuun iski jokin sanoinkuvaamaton tunne ja heitin kaikki muut kierrätykseen.

Siitä meni pari päivää ja huomasin, että miun hajuvesihyllylle oli käymässä samoin. Olin kerännyt hajuvesiäkin pitkän rivin eri tuoksuja. Sitähän ei tiedä millä fiiliksellä aamulla herää ja joka fiilikselle piti olla oma tuoksu. Havahduin yhtäkkiä pakkaamasta hajuvesiä omiin pahvikoteloihin (nekinhän on pitänyt säästää...) ja samalla miettien mitkä hajut joutaa jo roskiin ja mitkä vien äidilleni. Nyt hyllyssäni ei ole enää kuin 6 tuoksua, nämä saa riittää.

Nyt sitten vaatekaappini sai kokea KonMarin, kun vaihdoin kesävaatteet sieltä talvivaatteisiin. Tosin tämän olen tehnyt joka kevät ja syksy kun vaatekaappini on vain yksi kaappi, eikä sinne mahtuisi millään kaikki vaatteet kerralla. Paitsi että ehkä nyt mahtuisi :D Mutta nyt on vaatteetkin käyty läpi ja osa kengistäkin. Kenkiä on vielä varastossa, jotka pitäisi katsoa kunnolla läpi ja laittaa tarpeettomat kiertoon. Mihin miun sisäinen hamsteri on hävinnyt??

No tänään sitten miulla oli vapaa aamu ja päädyin käymään koneeltani valokuvia läpi. Nyt on karsittu ronskilla kädellä "turhat ja vanhat" kuvat pois. Tämä projekti on kyllä vielä hieman kesken, mutta uskon jatkavani tämän joku päivä loppuun. Ja kuvia karsiessani kävin läpi myös kynsikuviani. Nämä postauksessa näkyvät kuvat olivat päätyä roskikseen, mutta sitten hokasin, että nämähän sopii oikeastaan aika hyvin tähän aiheeseen. Joten nyt kun olen saanut avautua, kiitän ja kumarran ja taidan käydä käsiksi meikkilipastooni.

Onko siuun iskenyt KonMari?

8 kommenttia:

 1. On, minä siivosin kynsilakkoja rankalla kädellä ja nyt ne kaikki mahtuvat hyvin kahteen Helmeriin ja tilaakin on vielä. Mulla on joku sanoinkuvaamaton vimma saada pois lakat joita en käytä, kaikki ylimääräinen ahdistaa. Voi kun joku tekisi niin vaatekaapilleni, siellä sitä maritettavaa vasta olisikin...
  ps. Kivoja kynsiä, molemmat tarra-arkit itselläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Charming Nails ^.^
   Miullakin olis laatikossa muutama lakka, jotka olis tarkotus kuvata ja laittaa myyntiin. Saa nähdä milloin saan sen aikaiseksi tehdä :D

   Poista
 2. Hienoja kynsiä! ♥ Ja siis itsehän tykkään myös karsia turhia tavaroita aika-ajoin pois, vaikken ihan osaakaan toteuttaa sitä käytännössä kosmetiikkatuotteisiin kunnolla :D Kun tuntuu, että kaikkea on kuitenkin kiva olla olemassa, vaikkei niitä just nyt tarvitsisikaan.

  Mites on, aiotko konmarittaa kynsilakat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Miulla on myytäviä lakkoja laatikossa, ne on jo jonkin aikaa odotellut kuvien ottoa ja myyntiin laittamista :D Nyt lähiaikoina en ole kynsilakkoja karsinut, kun olen ostellut lähinnä PP:n lakkoja ja niitä en raaski myydä pois ;D

   Poista
 3. Ajatuksen tasolla "konmaritus" kiinnostaa kovasti ja sille olisi suorastaan tarvetta meidän kämpässä, mutta sen aloittamiseen on monta mutkaa matkassa. Yksi on sellainen että miestä ei moinen ajatus kiinnosta ja varmasti se tila mitä minä saisin raivaamalla aikaiseksi niin hän täyttäisi takuuvarmasti jollain oudolla sälällä, niin se ei motivoi. Tämä ei ole ainut seikka, miksi en ole tarttunut sisäiseen siivousintoilijaani, vaikka tavarapuhdistus olisi ehdottomasti paikallaan täälläkin.
  Propsit siis sinne että ole ollut aikaansaava! Varmasti puhdistava fiilis! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä,hyvä! Eikö ole vapauttava tunne kun kampetta ei ookkaan niin paljoa :D Olet varmaan jo huomannut ettet todellakaan ole kaivannut tavaroita/tuotteita, joista päätit luopua?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä miun on pakko myöntää, että on vapauttavaa karsia turhia puteleita yms. xD
   Enkä kyllä ole kaivannut mitään tuotteita mistä olen luopunut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!