21. helmikuuta 2018

Oasis

Heipähei kaikille! Esittelyssä jälleen Rakkauven luona lakatut kynnet. Eli luvassa on y k s i kuva kynsistä, jotka on toteutettu mahdollisimman vähillä kynsikamoilla. Mutta halusin esitellä teille kynsillä olevan lakan sen vinkeyden vuoksi.

Kyseessä on piCture pOlishin lakka Oasis. Eikö olekin aika vinkeän värinen? Tämän väriä oli aika vaikea vangita kameralle, kuvassa väri on hieman vaaleampi mitä lakka todellisuudessa on. Koostumus on hyvää PP:n laatua, peitti kynnet jo kahdella lakkakerroksella ja oli helppo lakattava.
Koristeiksi lakka sai yhteen kynteen MILVin siirtokuvan arkista N 441 ja loppuihin kynsiin laitoin OPIn lakasta I Snow You Love Me "glitterit". Mie olen jotenkin nyt jämähtänyt käyttämään joka lakkauksessa tuota ISYLM:iä, hmmm... lupaan ettei seuraavissa kynsissä sitä näy :D
En malta odottaa kevättä, että pääsee tällä toteuttaan jotkin keväiset lakkaukset :)

Nyt miun pitää jälleen alkaa suunnittelemaan "lakkauksia Rakkauven luona" :D Eli missiona lakata mahdollisimman simppelit kynnet vähillä tarvikkeilla. Miusta tulee kohta mestari suunnitteleen nätä tällaisia kynsiä. Rehellisesti täytyy kyllä myöntää, että oikein odotan milloin saan tehtyä esim. vesimarmorointikynnet.

Mitäs fiiliksiä lakka herättää?

2 kommenttia:

 1. Ompas keväiset kynnet :) Mut on tää kyllä erikoisen värinen lakka, en oikein tiä tykkäänkö vaiko en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^.^
   Tää ehkä on sellainen "ei siun" värinen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!