17. maaliskuuta 2012

Hikka ja Hello Kitty

Se siitä ihanasta auringonpaisteesta, välillä tulee lunta ja välillä vettä HÖ :(
Torstaina menikin kaverin kanssa aikataulut uusiksi ja tein vain itselleni kynnet. Vielä jatkuu ens viikon "hillityt työkynnet" mut sitten alkaa koulu taas ja voi repästä oikein kunnolla :D
Okay, sit asiaan... Halusin kokeilla uusia Hello Kitty- kynsitarroja ja ajattelin laittaa oikein tyttömäiset kynnet, harmi vaan kun ei voi tosiaan vielä räväyttää niin piti miettiä hempeät tyttökynnet. Ja joka kynteen en halunnut laittaa tarroja niin tällanen taidepläjäys tuli


Ja peukku vielä erikseen


Ja sit siihen lakkaukseen... Aluksi huolsin kynsinauhat jne. ja laitoin pohjalle hoitavan aluslakan. Sen jälkeen tein ranskalaisen manikyyrin ja vaaleanpunaisella Golden Rose nail art:lla joka kynteen valkoisen alle viivat ja pikkusormiin rusetit. Sitten otin esiin akryylimaalit, sekoitin maaleista sopivan väristä pinkkiä ja ajatuksena oli tehdä valkoiseen osaan ohuita viivoja... Mutta sitten iskikin HIKKA! ( Ja kun minullahan ei ole mikään pienin ja huomaamattomin hikka...) Luonnollisesti viivathan meni ihan pyllylleen, enkä jaksanut alkaa väsertään alusta niin maalasin sit kynnen päät pinkiksi joihin lisäsin (akryylimaalilla) valkoisia pisteitä. Ja vielä lopuksi valkoiset viivat ja tarrat. Huomaa noista viivoistakin jotenkin sen hikan... :D (Siksi piti ottaa kuva hieman kauempaa ;) )
Ja kaiken päälle kirkas päällyslakka. Ens kerralla kun tulee hikka kesken kynsien laitoin, ODOTAN SUOSIOLLA HIKAN OHI ja sit vasta jatkan.
No niin, sellainen tarina. Nyt ajattelin laittaa pariksi päiväksi kunnon värit kynsiin ja alkuviikosta vuorossa taas "työkynnet".
Oikein riemukasta viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!