20. maaliskuuta 2012

Sinistä hempeilyä

Nyt olis tällä erää hempeilyt tässä :) Ens viikolla on tosiaan paluu koulun penkille ja kynsiinki voi ruveta laittaan enemmän väriä, jei!
Tänään kävin myös hieman shoppailemassa ennen illan treenejä, olipas se vain virkistävää pitkästä aikaa! Siis käydä ostoksilla ;)
Elikkäs tällaset kynnet tuli sitten

Alle laitoin kirkasta aluslakkaa ja akryylimaaleista sekoitin sinisen eri sävyjä. (Sinisen alle laitoin yhden kerroksen valkoista kynsilakkaa jotta sininen näkyisi paremmin.) Sinisen alle tein Art Liner Silverillä himallekimalle viivat. Ja päälle kirkasta päällyslakkaa. 

Tykkään tosi paljon kynsistä, ei liian arkiset eikä liian "hienot" :) Mietin, että viivan alle sopisi sinisiä strasseja, mut eipä miulla ollu sellasii ni nyt on PAKKO laittaa tilausta menemään ;D
Ja sitten niihin ostoksiin! Kamera hieman vääristää värejä... (kuvaajassa ei ole mtn vikaa) :D

Vas. reunalla on Golden Rose Nail Art 103 "puna-oranssi", Kone Helsinki 387 kultainen hilelakka, Kone Helsinki U27 pinkki hilelakka (bilekakka), Delia No.1 nrot 16 & 58. Golden Rose on Seppälästä ja muut Tokmannilta. Toi Delia No.1 on ihan uusi tuttavuus miulle ja ainakin ensi vaikutelma on kiva :)

Vas. reunalla on Models Own Orangeade (oikeasti väri on NIIIIN herkullisen oranssi että!), Hot Looks 6 Juicy punainen hilelakka ja Miss SELENE 13 keltainen. Kaikki ostettu Seppälästä.

Tiimarista ostin 5 kpl erivärisiä glittereitä. Ne oli 13g purkeissa ja hinta oli 1,50€ /kpl. Sitten löysin Stockmannilta matkapurkkeja joihin on tarkoitus vissiin laittaa rasvaa kun lähtee matkoille... mie ajattelin, että glitterit mahtuu paremmin boxiin kun laittaa ne pienempiin purnukoihin. Ja ZADAAAA

Ne purkit saa kierrettyä tollain torniksi! :D Ja vie paljon vähemmän tilaa kuin jos oisin laittanu ne omissa purkeissa :)
Doddi, siinäpä oli kynnet ja shoppailut, nyt taidan hakea herkkuja jääkaapista, painua sohvan pohjalle katsoon telkkua ja orientoitumaan klo. 05.00 aamun herätykseen :/
Mukavaa, keväistä viikkoa kaikille! Toivotaan, että aurinko jaksais paistaa koko viikon meille! :D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!