28. maaliskuuta 2012

Vanhoja kukkia

Tässä olis alkutalvella tekemäni kukkaiskynnet. En kyllä nyt muista mistä sain idean näihin... Mut tuli ihan kauniit, koulussa luokkatoverit luuli kynsiä tekokynsiksi :) Tykkäsin näistä kynsistä.

Pohjalle tein 3 eri sinisellä liukuvärjäyksen (lakkoja en muista) ja päälle kukkaleimat Konadin laatasta M20 valkoisella Konadin valkoisella leimauslakalla. Sitten leikkasin fimotangoista sinisiä kukkia jotka liimasin kirkkaalla kynsilakalla kiinni valkoisten kukkien keskelle. Lopuksi himallekimalletta Art Clubin hopeisella linerilla. Ja pisteeksi iin päälle kerros Konadin Top Coatia.


Näissä kynsissä oli muuten ensimmäiset itse leikkaamani fimot. Ja sen kyllä huomaa :D Ihan eri paksusia kaikki ja muutenkin aika paksuja :D Hyvin ne pysyi kynsissä, muistaakseni nää oli viikon päivät ennenkuin vaihdoin uuden lookin kynsiin.

Nyt olen taas illan värkännyt uusia kynsiä mut mikään ei onnistu tai miellytä silmää :/ enkä varmasti laita nukkumaan ennen kuin olen tyytyväinen. (Uhmaikä päällä taas :D ) Ja siksi ajattelinkin laittaa kuvia vanhoista kynsistä...
Onneksi on tämän viikon tentit takana ja voi hyvällä omalla tunnolla valvoo hieman pitempään (että saan nää **** kynnet valmiiksi...)ja vahingossa vaikka nukkua ponniin ;D
Hullun hauskaa loppuviikkoa kaikille!!
  

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään näistä tosi paljon:o) Samalla idealla pinkit tai oranssit...oletko kokeillut muun värisenä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole vielä kokeillut! Laitan idean korvan taakse ;) ja laitan sit kuvia tuleen tänne!

      Poista

Kiitos kommentistasi!