3. huhtikuuta 2012

Uusia lakkoja :)

Eipä ole ehtiny paljoa koneella oleen melkein viikkoon. Oli niin häslinki viikonloppu ja alkuviikko on menny koulussa ja töissä ja koittanu välissä lukee tentteihin, huoh! Ja jossakin kumman välissä on ehtiny kaupoillekkin ;)
Sunnuntaina kiersin asuntokauppoja ja tie vei ihan vahingossa Tokmannin ohi... ja jalat käveli ihan huomaamati sisään... kädet otti pari lakkaa hyllyltä ihan ohi mennen... Ja kassalla vasta huomasin mitä oli tapahtunut niin ei kehdannut jättää ostoksia siihen :D Tällaset sit sieltä lähti mukaan:

Molemmat on Kone Helsinki:n lakkoja, sävyt U16 ja U28

Sitten tänään kun olin menossa salille reenaamaan, jotenki kummasti löysin itseni Seppälästä...

Golden Rose Nail ART 103, Models Own Jade Stone, Wild & Mild 1 Polarbear ja hopeareunaisia päivänkakkara-kynsitarroja.

Mie koko reenien ajan kehittelin mielessäni uusia, ihania koristeluita kynsiin mutta kun sitten kotona aloin toteuttaan ideoita niin MIKÄÄN EI ONNISTUNUT.  Mulla pitäis nyt oppia se taito että saisin ideat toteutettua kynsiin :/

No mutta kun olin heittänyt hanskat tiskiin ja päätin vain kokeilla paria uutta lakkaa niin siitä syntyi tällaista jälkeä 

Salaman kanssa

Ilman salamaa
 Molemman kädet 

Seuraavana aamuna ulkona luonnonvalossa.

Mulla pitäis OIKEESTI hommata kunnon kamera tai ainakin oppia käyttämään nykyistä kameraa! Paljonkohan maksais joku valokuvaus-kurssi? No mut nää on ihan kivat ja simppelit kynnet :) Tosin värit on livenä hieman eriväriset. Torstaina on viikon viimeinen tentti ja ajattelin pyhittää pääsiäisloman KYNSILLE :D Työn ohessa tietennii... Tässä vielä lakat järjestyksessä mitä käytin: 
Pohjalle hoitavalakka, Rimmelin violetti, UUDET LAKAT puoliin kynsiin, kynsien keskelle/rajoille hopeateippiä ja päälle kirkasta lakkaa.

Oli muuten ensimmäinen kerta kun käytän näitä koristeteippejä :) Melkosta näperrystä ja vaatii kärsivällisyyttä :D 
Nyt kyllä täytyy jo juosta nukkumatinmaille että jaksaa taas aamulla herätä pirteänä uuteen päivään.
OIkein aurinkoista loppuviikkoa!! Ja toivotaan että ilmat alkais jo pikkuhiljaa lämpeneen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!