4. huhtikuuta 2012

Liebster Blog


Hei vaan kaikille! Sain tänään ensimmäisen tunnustuksen blogiini, jee :) Kiitoksia Tiia Mintulle http://pinjeta.blogspot.com/ !
Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Tässä olis 4 blogia joissa en huomannut ainakaan että olisi tämä tunnustus:

En nyt löytänyt sitä viidennettä jolle olisin saanut antaa tämän tunnustuksen eli sen saapi ottaa täältä ja linkittää omaan blogiinsa :)

Nyt vain tenttiin lukemaan (HUOH...) vaan ku ei yhtään nyt innostais, tekis mieli alkaa laittaan kynsiä ;) Jännä nähdä miten tentin käy... nyt jo olen istunut varmaan 4 tuntia koneella lukematta tenttiin... ;D SOONMORO.

2 kommenttia:

  1. Hehe nyt en jaksa tehdä tätä tunnustusta ;D mitä tenttiä muuten oot menossa tekemään ja mitä koulua käyt ? :D nyt en muista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Aikuisten ja ikääntyneiden psyykkiset sairaudet ja häiriöt" -tentti olis huomenna... On kyl mielenkiintoista mutta kun tahtoo olla niin laaja alue etten millään saa mahtuun kaikkee tietoo kerralla tähän pääkoppaan :D Lähihoitajakoulu menossa, jouluna pitäis valmistua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!