18. huhtikuuta 2012

Its Totally Fort Worth It

Heipä hei kaikille! :)  Sitähän ollaan jo keskellä viikkoa :D  Sain eilen uuden kynsilakan jota piti heti päästä kokeileen. Kyseessä on O.P.I ~ Its Totally Fort Worth It. Tykkään lakan väristä kovasti, mutta toivoisin että lakka olisi hieman paksumpaa... Lakkasin 3 kerrosta ja lopputulos on tässä


Eli, jos haluaisi täysin peittävän lopputuloksen saisi lakata ainakin sen 4 kerrosta. Mut väri on kyllä ihana, harmi kun lakkailen aina iltaisin kynnet enkä saa otettua luonnonvalossa kuvia kynsistä :/ 


Halusin hieman koristella kynsiä ja laitoin kynsiin hopean väristä koristeteippiä. On muuten aika näpertelyä laittaa tota teippiä :)

Ja lopuksi pienet vaaleanpunaiset strassit joka kynteen, pari kerrosta kirkasta päällyslakkaa (että teipit ei alkais heti repsottaan) ja AVOT! Paitsi että seuraavana aamuna piti laittaa vielä yks kerros kirkasta lakkaa teippien päälle. Otetaan kommentteja vastaan miten sais teipit pysymään pienemmällä vaivalla! :)
Huomenna ajattelin piipahtaa Hulluilla Päivillä, hullu kun olen :D Toivottavasti löytäisin kaikkee kivaa ;D esim. kynsilakkoja ja muita koristelutarpeita! Yhtä takkia himoitsin mainoksesta joka ehkä täytyy hommata kesäksi ;) 
Yli kivvaa loppuviikkoo kaikille! Ja sais ton lumi- ja vesisateen tilalle tulla jo auringonpaiste, MURR! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!