15. huhtikuuta 2012

Pyrstötähti

Onpas mennyt viikonloppu taas niin nopeaa, huoh. Eilen illalla värkkäsin itselleni kynnet, ei ollut mitään ideaa mielessä... Halusin kokeilla uutta O.P.I:n lakkaa "The Color To Watch".  Nyt kun näitä katsoo, mieleeni tulee koko ajan elokuva Muumipeikko ja Pyrstötähti :D En tiedä miksi! :D Joten postauksen nimi tulee siitä :) Ja tässä tulee kynnet:


Pohjalla kerros kirkasta aluslakkaa, päällä kerros Rimmelin "170 Lively Lilac" ja yksi kerros edellä mainittua O.P.I.a. Ranskiksen tein sienellä tupsuttamalla Lumenen "nro.7 Rock'n Roll" -mustaa ja sen päällä Wild & Mild "71 Mabe Babe" sini-violettia glitterlakkaa. Pisteet tein dotting toolilla ja ed.mainitulla Lumenen mustalla lakalla. Viivat tein Art Clubin mustalla linerillä. Sekä lopuksi strasseja ja kirkasta päällyslakkaa.

Tässä kuva ilman salamaa, luonnon valossa. 

Huomasin tässä, että miulla on lopussa Konadin Top Coat... eli MIUN ON PAKKO nyt laittaa tilausta meneen Mimaxille! Voi harmi! :D Ja kun ei viitti tilata vain yhtä juttua niin on pakko tilata jotain muutakin kivaa sieltä ;)
Haluaisitko muuten Mimaxille 10 euron lahjakortin? Jos lahjakortti kelepais niin käväseppä kurkkaamassa Passion for Nails- blogia, jossa on menossa voittajan äänestys kilpailussa "Kevättä rinnassa" ja anna äänesi! Äänestys loppuu 19.4.2012 klo.20.00.
Oikein fantsuu alkavaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama lakka! Vielä ei ole ollut kyllä edustettuna kynsillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan värinen! Harmi vaan kun sitä pitää laittaa se 3 kerrosta että peittää kokonaan... Hoksasin tässä lakkauksessa että toi Rimmelin violetti sopii O.P.I.n alle kuin nenä päähän ja pääsee vähemmällä lakkakerroksella :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jotenkin vaan tuntuu, että mikään lakkaus ei enään ole miellyttävä omalle silmälle ku se on valmis :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!