25. huhtikuuta 2012

Just a little butterfly

Vihdoin ja viimein saan aikaiseksi esitellä maanantaina saapuneen tilaukseni ;) Koko eilinen päivä meni värkkäillessä tänne blogiin toi "kynsilakkani"- välilehti, mie kun en vieläkään oo oikeen sujut näitten vempaitten kanssa :D Mutta siis siihen tilaukseen...

Tilauksen tein tosiaan CesarsShopille perjantaina ja maanantaina tuli postissa, aivan HUIPPUA kun on niin nopee toimitus! Paketissa oli Color Clubin "Ulterior Motive" ja "Alias" sekä Konadin Top Coat ja "Deep Jungle". Ja tietenkin pari arkkia tarroja ;) 

Miun piti heti kokeilla tuota "Ulterior Motive"a ja ihastuin siihen heti! <3
  Kuva on otettu illalla (lue yöllä) sisällä salamalla
Tässä seuraavana päivänä otettu kuva ulkona ilman salamaa.

Päälle leimasin Konadin laatasta M67 perhosia Konadin mustalla leimauslakalla ja perhosiin lisäsin väriä sinisellä ja hopeisella Linerillä. En nyt jotenki osaa olla yksivärisissä kynsissä, pakko laittaa niihin jotain koristetta :) Ehkä se kohta tulee se kausi kun pelkät yksiväriset riittää :)
Tää lakka kyllä vei miun sydämen! Kaksi kerrosta laitoin mikä mielestäni oli riittävä, kolme kerrosta ehkä jos ei olis tullu koristeita. Ja jotenki tuntui että tää lakka kuivui niin nopeesti verrattuna markeiteiden halppis-lakkoihin joita saa kuivatella puoli iltaa :D Tai sit mie en vain malta antaa kuivaa rauhassa...
Tää viikko on kyllä menny taas niin noppeesti, maanantai oli vapaa ;) ja tiistaina oli vasta kymmeneksi kouluun ja tänäänkin oli yhdeksäksi :D Vielä huominen päivä koulussa (klo.11.45-15) ja sit viikonlopun viettoon! JEE! :D Lauantaina olisi ystävälläni kakkukutsut joihin miua pyydettiin mukaan lakkaileen vieraiden kynsiä (laitan tänne sitten kuvia) ja sunnuntaina lempparibändini keikalle! WUHUU!!! \,,/  Eli kynsiä tiedossa viikonloppuna ;)
Mutta nyt loppuu tää höpötys... Oikein fantsua loppuviikkoa kaikille! 

1 kommentti:

  1. Hei mahtavaa, että tää sun blogin ulkoasu on muuttunut :) Parempaan päin, hyvä hyvä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!