29. huhtikuuta 2012

Peace of cake

Tattadaa! Taas täällä :)
On taas ollut niin vauhdikas viikonloppu! Perjantaina tein kakkukesteille kakkuaiheiset kynnet, en vaan ehtinyt ottaa kuvaa ennen kuin niistä alkoi lakka lohkeileen töissä... Mut lakkasin ne valkoiseksi joihin liimasin kynsitarroja, kakkuja, donitseja, karkkeja ym. herkkuja ja nimettömiin maalasin akryylimaaleilla muffinsit.
Lauantaina sitten oli tarkoituksena olla kakkukestit mutta ne peruuntuivat erinäisistä syistä :( Joten vietimme ystäväni Heidin kanssa yhden kakun kestit :D

Heidi teki kakun naapurin rinsessalle joka täytti 6 vuotta :)

Mutta niihin kynsiin ;D Miulla on tänään se lempparibändin keikka joten miun piti saada ROKKIkynnet :D 

Ja pääkalloja tietenki! :D Pohjalla on Heidiltä lainattua mustaa lakkaa, tipeissä harmaata glitter-lakkaa ja kynsien päässä hopealinerillä tehdyt himallekimalteet. Pääkallot ja luut on kynsitarroja, nimettömässä mustaa alla ja päällä hopeista La Femme cracklelakkaa. Ja pienet strassit joka kynteen. 

Heidi teki itselleen "Zumba"-kynnet, tosi hienot ensikertalaiselle!

En sitten kirjoittanut ylös mitä lakkoja Heidi käytti... Mut näihinhän voi käyttää ihan mitä värejä vaan :)
Ja sit pitää laittaa vielä yksi kuva... Alustukseksi pitää kertoa, että kun aloimme lakkaileen kynsiä, puhuimme Heidin kanssa kynsiteipeistä ja miten niitä voi käyttää niin Heidin mies oli kuunnellut juttujamme ja tuli sitten meidän "kynsistudioon" näyttämään kun hän IHAN ITSE oli laittanut itselleen kynnet!!ILMASTOINTITEIPPIÄ! Voi jehna me naurettiin! :D Ja naurattaa vieläkin :D Onnenuo miehet!

Mutta nyt tän täytyy alkaa laittautuun illan keikkaa varten ;) Tukka on jo laitettu, tai Heidi laittoi miulle sellasia violetteja kimallejutsia hiuksiin ja leikkas ne, enää tarvii valita vaatteet, laittaa meikki ja kampaus. Sitten ROKKAAMAAN!!! Wuhuuu!!! \m/
Kiitos Heidi aivan ylihuipusta illasta! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi:oD Päädyin sitten lisäämään siihen MiMax:n tilaukseen viellä kukkapaljetteja ja sen paljetti kynän + erinäisiä klittereitä. Ei jäänyt kauas siitä 50€:sta :o/ mut alottelijan on pakko satsata aloituspakettiin:oD Mä voin lunastaa sit sen sun Box:in, kun se jää pieneksi;o)

    VastaaPoista
  2. Mulla olis pitänyt jäädä vahtimaan sinne ettei sulla mee ihan höpöksi ;D
    Boxi varattu siulle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!