19. toukokuuta 2012

Pantterille palluroita

Piti vaihteeksi lakata Pantterille uudet kynnet :) Varpaan kynnet on haasteellisempi lakata kuin sormen, koska haluan joka kynteen koristuksia ja varpaissa on vain isot varpaat joihin mahtuu edes jonkin kokoista kuvaa ja sit muut varpaat jää yksvärisiksi, blääh! Joten varpaisiin pitää aina miettiä ja suunnitella sellanen lakkaus että sitä pystyy käyttään joka varpaassa... Tein sit aika yksinkertasen kynnet:

Kuva lähempää :D

Pohjalla on kaksi kerrosta Golden Rose matte velvet 110:a jonka päälle tein dotting toolilla palluroita ja top coat päälle. Ei kovin kesäiset mut saa kelvata vähän aikaa :D

Tässä vielä kuva käytetyistä lakoista

Ai niin, kävin eilen hieman shoppailemassa, mielessä ei ollut mitään tiettyä lakkaa tai mitään, mutta kummasti sieltä löytyi taas kaikkee kivaa :D

Vasemmalta: Tokmannilta ostetut KoneHelsinki UO5, U14, UO2 ja Compact kynsilakanpoistoaine sekä Seppälästä Golden Rose matte velvet 110 (esittely ens postauksessa), Wet´n Wild E469 Halucinate ja Miss Selene 231.

ULTRA COMPACT - KYNSILAKANPOISTOAINE

 Plussat ja miinukset:
+ HINTA!     
+ koko just passeli, ehkä voisi olla hieman isompi
+ toimivuus, poistaa lakan hyvin
+/- tuoksu, pitäisi tuoksua omenalle mutta ei tuoksu ainakaan minun nenään
- korkki, korkin sisällä pienenmpi korkki joka pitää poistaa ennen kuin saa ainetta sieltä (tai sit siihen pitää itse tehdä reikä??) ja jos pikkukorkin ottaa pois, pullo valskaa

Tää oli mulle ihan uusi tuttavuus, eikä hintakaan kirpaise, 1€/plo Tokmannilta :D
Tuoksuna pitäisi olla omena, mutta miun nenään tää tuoksuu ennemminkin ehkä joltain miedolta hujuhajulta, hmm... Mut ei paha tuoksu! Irrottaa hyvin kynsilakan ja glitterlakan ainakin, en sit osaa sanoa miten irrottaa strassit.
Tänään sitten piti hakea samanlainen mutta mansikan tuoksuinen :D sitä en vielä testannut.

Vielä pitäis jaksaa 6 pvää koulussa ennen kesälomaa :D Ja tenttejäki olis vielä muutama jäljellä :/ en vain tiedä mistä saisin motivaation lukea niihin... Mutta nyt alan laittaan sormen kynnet kuntoon, rentouttavaa pyhää kaikille!

7 kommenttia:

  1. Mun mielestä toimii loistavasti ruskealla pohjalla noi pallerot(näyttää ainakin ruskehtavalta? ) No, ruskean ystävä kun olen:o) Täytyypä itsekkin kokeilla...

    Tuoksuuko se mansikka-lakanpoistoaine sit mansikalta ja onko nuo asetooni pitoisia vai ilman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Golden Rose matte velvet on lähes mustan väristä, pientä himallekimalletta seassa :) Ehkä vois sanoa tumman harmaa :)
      Juu, toi tuoksuu enemmänkin mansikalta ku omppu ja molemmat sisältää asetonia :)
      Olivat kyllä mukava yllätys kuinka hyvin ne toimii, tai siis toi omppu, mansikkaa en vielä kerennyt testaileen... :)

      Poista
  2. mulla tuota samaa kynsilakanpoistoainetta (mansikka) mä ainakin tein reiän siihen sisä korkkiin niin on parempi! ja hinta on kyllä mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyneepä itsekki kaivaa työkalupakista vasara ja nauloja :D
      Tosi tympee aina taistella se pikkukorkki pois, varsinkin jos on lakkaukset kesken... Ja hinta on kyllä paras!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Suunnitteilla olis laittaa sivu jossa kerron Pantterin tarinan, mutta se on aika lailla vielä kesken :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!