18. kesäkuuta 2012

Kynsistudio

Mie en ymmärrä mihin miun kaikki aika menee enkä ehdi postailla tänne :/
Viikko sit olin ystäväni Heidin luona yökylässä josta kerroinkin edellisessä postauksessa. Nyt saan vihdoin ja viimein laitettua meidän näperrykset esille :) Aloitetaanpas Heidin kynistä ;)

Heidi halusi kokeilla leimaamista ja valitsi uuden kuosin "perhosen siiville". Onnistui kyllä leimaaminen ensikertalaiselle tosi hyvin! Pikkasen meinasi lopussa loppua kärsivällisyys Heidillä, mutta sai tehtyä kunnialla loppuun asti :D

Pohjalla on kerros O.P.I ~ Did it On 'Em, jonka päällä kerros Lumene Natural Code 12 ~ Go Crazy. Leimaamisessa Heidi käytti Konadin mustaa leimauslakkaa ja leimauslaattaa A51. Korjaukset, siis koristelut tehtiin CC Art Liner Black ja Fine Silver Glitter NA 27:lla. Ja lopuksi tietennii muutamat strassit :D

Mie tein tällaiset "Hämppis-kynnet". Pohjalle tein liukuvärjäyksen, aloitin lakkauksen kerroksella Golden Rose ~ 178, jonka päälle töpöttelin sienellä ensin ORLY:n jotain oranssia lakkaa (Heidiltä lainattu, Heidillä oli sattunut pieni äxidentti ja lakan nimi oli hävinnyt pullon kyljestä...) ja päälle töpsöttelin Models Own ~ Orangeade:a. Hämppis-leimat on Konadin laatasta M28 ja koska halusin tyttöhämppiksiä niin lisäsin niihin vielä punaiset strassit :)

Tässä vielä ulkona otettu kuva luonnonvalossa.

On kyllä niin maailman parhautta kun saa istua ilman kiireitä rakkaan ystävän luona, tehdä hyvää ruokaa ja värkätä kynisä <3 Se on niin rentouttavaa :) 
Mutta nyt täytyy alkaa pakkaamaan reppu (True Blood 2.tuotantokausi mukaan) ja lähtee yöksi töihin ;) Rentouttavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!