13. kesäkuuta 2012

Yksinkertaista

Tein jokin aika sitten nopeat ja yksinkertaiset kynnet itselleni. Luonnossa nämä olivat paremman näköiset ja viihdyinkin näissä kynsissä viikon :)

Ensin tein ihan perus ranskiksen mustalla tipillä jonka päälle lakkasin kerroksen tuolla Wet´n Wild Halucinate-lakalla. Tykästyin tähän lakkaan ihan suunnattoman paljon :)

Tässä vielä salamalla otettu kuva. Halusin vielä laittaa jotain pientä koristusta...

Laitoin sit joka kynteen vihreät strassit, toimii! :) Ja muistutus, että luonnossa nää oli tosiaankin paremman näköiset :)

Tässä on vielä sisällä otettu kuva salamalla.

Olin viimeyön ystäväni Heidin luona ja meillä oli pienimuotoinen hemmottelu-ilta. Päivälliseksi teimme lohta kasvispedillä ja jälkkäriksi hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä, namskis! Sitten värjättiin miun hiukset ja sen jälkeen päästiin kynsien pariin ;) Laitan kynsistä postauksen kun saan kuvat kondikseen. Ja iltapalaksi söimme vielä Halloumjuusto-salaattia, ehkä maailman parasta! Halloumi ja vesimelooni :P
Nyt onkin sitten loppuviikko aamusta iltaan töitä, jossain välissä yritän ehtii tekeen uudet kynnet ja uuden postauksen. Ihan hillittömän kuumaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!