12. heinäkuuta 2012

Kirkon lasimaalaus...

Vihdoin ja viimein miulla oli kunnolla aikaa paneutua kynsien laittoon, jee! Lakkasin illalla kynnet, meni aböö 4 tuntia... :D Eli kaivoin leimaus-vermeet esiin. Kun sain kynnet valmiiksi, mietin mitä miulle tulee mieleen uusista lakkauksista... Mieleeni tuli mm. hempeät krokokynnet. Kun näytin miehelleni kynsiä, hän oli vähän aikaa hiljaa ja sanoi "mulle kyllä tulee noista kynsistä mieleen kirkon lasi-ikkunat kun niissähän on tollasia maalauksia..." :D Eli nimesin kynnet lasimaalauksiksi. (Vaikka miusta ei kyllä nää näytä yhtään sellasilta) ;D Mutta lyödäänpä kynnet kehiin...

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Kone Helsingin 118:lla jonka päälle leimasin Rimmelin Blue Voguella (400) laatasta A51 kuviot. Kuviot "väritin" Yi Chen-merkkisillä erivärisillä kimalle-linereillä. Päälle kerros China Glazen Top Coat:ia.

Ulkona ilman salamaa (ja auringonpaistetta).

Oli muuten ensimmäinen kerta kun leimasin kokokynnen kokoisia kuvia, ihan jees onnistui :) Aluksi tarkoitus oli leimata Konadin mustalla leimauslakalla, mutta se ei jostain syystä suostunut siirtymään laatasta leimasimeen niin vaihdoin lakan sitten Rimmeliin ja toimi kuin rasvattu :)

Tässä vielä kuva käytetyistä vermeistä.

Nyt kun olen ollut kesätöissä niin olen saanut shoppailla hyvällä omalla tunnolla ;) Tässä olisi Seppälän ja Sinooperin tuliaisia, näistä mainitsinkin "Metallic 4 Life"-postauksessa.

Vasemmalta ylhäältä: Kone Helsinki ~ 118, MNY ~ 657 ja Miss Selene ~ 11. Hintoja en enään muista, mutta niistä sai -60% alea :P
Alapuolella on Sinooperista ostettuja ISOJA strasseja, 1 €/pss; sininen, tumman- ja vaaleanvioletit sekä punainen ja vaaleanpunainen. Nämä oli myös ale-pöydällä :)

Nämä lakat on tilattu Nailsupplies-verkkokaupasta. Vasemmalta: China Glaze ~ Fast Forward Top Coat, China Glaze ~ Liquid Crystal, China Glaze ~ Limbo Bimbo ja Color Club ~ Lumin-Icecent. 

Vasemmalta: Dermosil:tä tilattu kynsilakanpoistoaine (arvostelu ens postauksessa), Ebaystä tilattu 3 erituoksuista kynsinauhaöljyä sekä tähti-strasseja kiekollinen.

MiMaxilta 2 kpl XL-siirtokuvia (E25H ja 112), kynsitarrat YS-G18, siirtokuva-arkki 009-hopea ja leimauslaatta A50.

Huuto.net:stä huudettu O.P.I minikynsilakkasetti "Bright Idea!". Vasemmalta: That´s Hot! Pink, Atomic Orange, Teal the Cows Come Home ja RapiDry Top Coat.

Ja sitten olisi vielä tämänpäiväinen saalis Tokmannilta, Kone Helsinki ~ Holographic-sarjaan kuuluvia hololakkoja :P
Vasemmalta: 819, 801, 805, 807, 808, 809, 811, 814, 817 ja 821. Valitan huonoa kuvanlaatua, mie en vaan osaa noita valo-jutskii... :/

Että tällaista on tullut ostettua, vielä on postissa tulossa  CesarsShopista DRRK-A kuvalaatta ja FB:n "Kynsikoristekirppis"-ryhmästä ostettu kynsikoristelukirja. --> Ja lompakko kiittää! :D
Viikonloppuna olisi taas yövuoro töissä, jospa sitä sais lakattua kynnet ja vois samalla tutustua paremmin näihin kaikkiin uusiin jutskiin ;)  
Shoppailu-rikasta viikonloppua kaikille! :P


4 kommenttia:

 1. Eheheee, miehet on hauskoja ku ne ei ikinä ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne oikeen aina ymmärrä meitä naisia ;D

   Poista
 2. Tosi hienot! Ja hienot on ostoksetki ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään tuli postissa tilaamani DRRK-A kuvalaatta, pääsee reenaileen kokokynnenkuvia ihan urakalla :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!