5. heinäkuuta 2012

Mieki ku muutki :D

Kuten otsikko jo kertookin, olen hakenut inspistä muista blogeista koska omassa päässä ei (luonnollisesti) liiku nyt yhtään mitään... Laitetaanpas ekat kynnet kehiin:

Kyseessä on siis Glittersandwich :) Näitä kynsiä löytyy ainakin Sonnelta (Sonnela) ja Sannulta (SanNails). Ja varmaan löytyy muiltakin :)
Eli pohjalla on kerros Wild and Mild ~ Polarbear:a jonka päällä kaksi kerrosta Pretty Womanin PW44:sta. Sen päälle kerros Wet´n Wild ~ Party of Five Glittersiä. Ja pisteeksi iin päälle kerros kirkasta päällyslakkaa.

 Luonnossa nää värit on ihan erilaiset, toi vihree on oikeen neonvihree :) En vain saanut sitä väriä ikuistettua kameralla :/

 Tässä vielä kuva käytetyistä lakoista.

Ja sit Pantterillekki piti vaihtaa lakat ja ylläri, ylläri... PINKKIÄ :D

 Näitäkin kukka-aiheisia kynsiä löytyy varmaan jokaisesta blogista :) Mut mitä nyt äkkiseltään löysin, niin näitä on Hannelella (Künsii), Tiia Mintulla (Slugs and nails and kitty cat tails), Ida-Marialla (Ida-Marian kynnet), Suvilla (Passion for Nails) ja Sonnella (Sonnela). Pohjalla on kaksi kerrosta China Glazen ~ Flip Flop Fantasya ja isovarpaisiin maalailin erivärisillä linereillä kukat. Lisäsin vielä kukkiin yhdet kirkkaat strassit ja päälle kirkasta päällyslakkaa. Hauskasti näyttää eri värisiltä noi vasemman puoleiset kynnet, luonnossa ne on saman väriset :D Oikean puoleisien kynsien väri on oikea.

Vielä kuva käytetyistä lakoista ja linereistä.

Tänään tuli taas uusia lakkoja maailmalta, jee! Ja sit kummasti piti poiketa taas Seppälässä matkalla salille... Se on jännä miten se vetää aina puoleensa ;) Mut uusista lakoista ens postauksessa!
Ihan hirmu railakasta loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Itse käytän myös noita CC:n Atr linereitä,ihan huippuhyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan huippuhyviä :D Pitäis vaan tilata uus musta ku nykyinen vetelee viimesiään... Eli taas pitää laittaa tilausta menemään, voi harmi! ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!