2. elokuuta 2012

Kaislikot

Festareista on selvitty eikä tullut edes sanomista ;D Oli aivan ihana viikonloppu rakkaiden ystävien kanssa <3
Nyt miullakin on sitten alkanut loma :P Tosin se on vain 1,5 viikkoa... Aika on mennyt ihan huomaamatta taas, paitsi tänään käytiin ystävän kanssa ulkomailla, nimittäin Ikeassa :D Jotain pientä kivaa löysin, ei niistä sen enempää. Ai niin! Maxista löysin 2 Dependiä yhden hinnalla (4,80€), ostin 2 hopeaa leimailuun. Niistä sitten enemmän kun saan aikaseksi kokeilla niitä.
Miulla on nyt työn alla "kynsilakat"-sivun päivitys, mietin laitanko pelkästään nimet vai laitanko myös kuvat, onko ehdotuksia?
Sain jälleen uuden lakan postissa, Color Clubin Space Case, aivan ihana lakka :P Piti heti vaihtaa rokkikynnet pois, olihan ne hieman saanut iskua reissussa ;)

Tää on just herkun pinkin värinen jossa on hopeista himallekimalletta seassa, ei oikein näy kuvassa. Lakka peitti yllättävän hyvin, ensin ajattelin että tätä saa laittaa monta kerrosta että saa kynnet piiloon, mutta jo ensimmäinen kerros peitti lähes täydellisesti. Näihin lakkasin kumminkin toisen kerroksen ettei kynnen kärjet paista läpi. Halusin kumminkin laittaa jotain koristeluja näihin ja tällaiset sain aikaan

Päälle leimasin uudesta laatastani DRK-A:sta "kaislikot". Laatta ja XL-leimasin toimi unelmasti! En ole ennen saanut XL-leimasimella mitään aikaseksi ja olin jo menettää hermoni mutta sitten päätin vielä kokeilla leimata tosta isosta laatasta ja kaikki toimi kuin rasvattu :D JEE!

Pohjalla on siis kaksi kerrosta Space Casea, leimat DRK-A laatasta Konadin mustalla leimauslakalla joihin lisäsin himallekimalletta linerillä. Ja päälle tietenkin Top Coat.

Perjantaina olisi (taas) pippalot joten huomenna täytynee vaihtaa taas lakat ;) Fantsua loppuviikkoa kaikille, eritoten niille joilla on lomat lusittu ;) (huomaatteko pienet sarvet päässäni?) :D2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!