7. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä...

Voi jehna että mie inhoon tuota biisiä ja se on soinu päässä koko päivän! Ja tuntuu, että kunnon kesää ei meillä ole ollutkaan :(
No mutta asiaan... Blogiini on liittynyt uusia lukijoita, tervetuloa! :D Sain tänään aikaseksi vesisateen takia uudistaa blogini ulkoasua, jei! Mitäs sanotte? Kynsilakat-sivu on vielä päivityksen alla... Sain myös tänään tehtyä kynnetkin, että mie olen ollut reipas :D
Talvella ajattelin, että heti kun kesä tulee haluan tehdä oikein kesäiset kynnet käyttäen hedelmäfimoja. Enpä sitten ole muistanutkaan koko asiaa ja tänään (tietyn biisin soidessa päässä) muistin, että hei! enhän mie ole koko kesänä käyttänyt minkäänlaisia fimoja!

Lakkasin joka toisen kynnen neonvihreellä ja joka toisen keltaisella lakalla, joihin lisäsin fimosiivuja ja strasseja, ihan hauskat :) Ja mikä kuvaus-rekvisiitta... :D Yllättävän hyvin sain fimot leikattua ja laitettua pitkän paussin jälkeen.

Ei oikein saanut ulkona kesäisiä kuvia kun vettä tulee kuin jostain... koko päivän tullut. :/

Käytetyt lakat: CG ~ Top Coat, Pretty Woman (numero kulunut pois), Miss Selene ~ 11 ja 13. Lisäksi vihreitä ja kirkkaita strasseja sekä hedelmäfimoja.

Nyt tää lähtee käymään suklaakaupoilla ja alkaa pakkaan repun valmiiksi huomista koulupäivää varten, niin se taas loma meni, höh... Muksaa viikkoa kaikille!


7 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu! Pakko myöntää, että se vanha sai mulle aina päänsäryn tai silmäsäryn aikaiseksi, joten oli pakko aina käydä vaan nopeesti kattoos sun kuvat ja lähtee heti pois :/ Mut tää on IHANA, nyt kyllä aion lukee kaikki postauksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit sanonu aikasemmin niin olisin saanut (ehkä) vaihdettua aikasemmin ;D
   No parempi myöhään ku ei millonkaa vai miten se meni :D Mut on kiva kuulla jos nyt pystyy selaamaan paremmin :)

   Poista
 2. Tykkään uudesta ulkoasusta! Ja noi kynnet on ihanat! :3

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskat :)

  Makeita kynsiä teet muutenkin, liityin heti seuraaja listaan. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja tervetulloo mukaan :D

   Poista
 4. Ompas herkulliset kynnet:oD ja ulkoasu kieltämättä selkeämpi.Vaikka mua vähän vaivaa tää pohja, ku näyttää ihan lumelta!? Ja toivottavasti sitä talvea saadaan odotella vielä tovi:o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!