15. elokuuta 2012

HeNpeilyä

Onhan ollut vauhdikas viikon aloitus! Maanantaina alkoi työharjoittelu ja sunnuntaina poistin kaikki lakat ja viilasin vielä kynnetkin lyhyeksi, koska luulin että siellä ei saa käyttää kynsilakkaa... Sit kysyin ohjaavalta niin hän sanoi, että saa toki koska tämä ei ole "hoidollista" työtä (psykiatrian osasto). Voi damnet, että miua harmitti kun menin pätkäseen kynnet :(
Tänään sit ajattelin laittaa kynnet hempeillä väreillä ettei vaan tule sanomista :D

Nämä on aika simppelit lakkaukset, pohjalla 2 kerrosta Flormarin U28:a, tipit CC:n Space Case:lla ja päälle valko-violetti-värisiä perhostarroja. Loppusilauksena CG:n Top Coat.

Kuva luonnonvalossa. Toi Flormarin lakka on kyllä pikkasen liian hidas kuivuun :/ hätähousu kun olen...

Miulla on nyt ollut jonkin aikaa sellanen vaihe, ettei violetit lakat oo yhtään sytyttänyt, hö. Nyt ajattelin, että käytän uhallakin jotain violettia lakkaa :D Se ei kyllä hirveen hyvin näy näissä kuvissa.

Tässä vielä käytetyt lakat ja vermeet.

Saas nähdä mitä porukka näistä sanoo töissä, pitääkö jatkaa hempeillä väreillä vai saako räväyttää oikein kunnolla :D 
Nyt häätyy alkaa nukkumishommiin, että jaksaa aamulla taas olla reipas :P Hyvää yötä kaikille! Ja hassun hauskaa loppuviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kerro täällä blogissakin sitten että mitä kaikki sano kynsistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut sanomista! ;D Ainoa mitä sanottiin oli, että miun täytyy pitää töissä kaikille sellanen "kynsistudio" :DD Eli ens viikolla uskaltaa jo laittaa hieman räväkämmät, jee!

   Poista
 2. Toi Space Case on kyllä herkullisen värinen, vaikka mun makuun ehkä kuitenkin liian pinkki.Onneksi kynnet on uusiutuva luonnon vara. Keksisivät nyt sen pikakasvattavan aineen vielä;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko joku olla liian pinkki? :D No ei, kaikilla oma maku :) Mut toi on kyllä niin herkku kun siinä on sitä hopeista hilettä mukana.
   Se pitäis meillä alkaa keksimään toi pikakasvattava aine ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!