18. elokuuta 2012

Sekametelisoppa

Hahaa! Sainpas näin aamutuimaan laitettua itselle kynnet :P Enpä muista milloin olisin ollut lauantaiaamuna tähän aikaan hereillä ja vielä ilman tukkakipua... ;D Onhan ollut kesä!
No joo, niihin kynsiin sitten

Ensin mietin laittavani taas kynsitarroja, että pääsisin nopeemmin kaupungille shoppaileen, vaan jotenkin homma meni taas leimailuksi :D

Luonnonvalossa
Pohjalla on kaksi kerrosta Flormarin Holographic 814:a, päälle leimailut Konadin mustalla leimauslakalla laatasta A50 joita sitten "pimppasin" Art Clubin Linereillä valkoisella, Silver Glitterillä ja Black Hologramilla. Oli vielä pakko laittaa hopeiset strassit "ruusujen" keskelle. Päälle kerros Konadin Top Coatia joka hieman levitti parissa kynnessä leimailut.

Jotenkin toi ruusukuvio näytti laatassa hieman selvemmältä, mutta kynsillä se näyttää joltain sekametelisopalta :D Mut ihan kivat kynnet tuli. Kyllä näillä vkonlopun kehtaa kulkee (kuhan ei kulje ihmisten ilmoilla) ;)


Käytetyt lakat järjestyksessä vasemmalta lähtien. Leimailut laatan keskellä olevat kuvat.

Mutta nyt tää tytsy alkaa aamupalalle, pekonii, nakkeii, munakastaii ja karjalanpiirakoitaii :P Ja sitten shoppailemaan! Toivottavasti aurinko paistais vielä tämän päivän :)

Muksaa vkonloppua kaikille!


5 kommenttia:

 1. Kelpais mullekki tollanen aamupala :P Nomnomnom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää oli! Ja vielä kun mies teki että sain tehdä sillä välin kynnet :P

   Poista
 2. Nää on hienot! Kauempaa katsottuna abstraktia taidetta, sit lähemmin tarkasteltuna kyllä niistä ruusun tunnistaa:o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!