4. lokakuuta 2012

Snakeskin nails

Fb:ssä on ollut puhetta käärmeennahkakynsistä, joten ajattelin kokeilla miten se onnistuisi, vaikka kärsinkin käärmefobiasta, hyi hele! Heti puistattaa, yäk! Tuto näihin kynsiin löytyy täältä. 

Ulkona ilman salamaa.

Alkuun en meinannut löytää oikeita lakkoja jotka toimisi näissä kynsissä :/ Ei muuta kuin nokka kohti Tokmannia :D

 Sisällä salamalla.

Videolla kynsiin laitetaan kirkkaat strassit, mutta huomasin että miullahan ei ole niitä jäljellä niin laitoin niiden tilalle kynsitarrat jotka hieman kimaltaa.

Ulkona ilman salamaa.

Halusin näihin vielä hieman syvyyttä, joten lisäsin hammastikulla pieniä mustia pisteitä näihin. Nämä oli melko helppo toteuttaa loppujen lopuksi :)
Alkuun lakkasin kynnet Pastel Coloursin 269:llä, isomman verkkokuvion (Tokmannilta haetulta) Flormarin U11:sta ja pienemmän verkkokuvion Golden Rosen 110:llä. Lopuksi laitoin kynsitarrat ja mustat pisteet mustalla lakalla. Laitetaan kuva vielä käytetyistä vermeistä.

Noi "verkot" on kangaskaupasta ostettua erikokoista tylliä, toimii hyvin tähän tarkoitukseen :) Nyt ajattelin alkaa kokeileen eri värisiä käärmekuoseja, hopeisia, vaaleanpunaisia ehkä vaaleanvihreitä ja sinisiä... Siinähän se ilta taas meneekin :)
Taidanpa vielä esitellä uusia ostoksiani :P Nämä ensimmäiset lakat on ostettu Seppälästä ja Tokmannilta:

Vasemmalta: GR 103 matte velvet (alennuksessa 1,00€), GR 10 matte (myöskin alennuksessa 1,00€), W&M perus kirkas (norm.hinta) ja Flormar U11 miracle-sarjaa.
Swatchasin GR:t kiekolle ja rakastuin tuohon vaaleampaan 103:seen :) Molemmissa levittyvyys oli hyvä ja peittivät hyvin kahdella kerroksella. Ensin katoin tuota 10, että se ei muutu ollenkaan mataksi, mutta kyllä sitten kuivuessaan matteni (onko toi ees oikea sana?? :D). Tuota Flormaria en ole vielä kiekolle laittanut, mutta uskon sen olevan samaa kamaa kuin muutkin Flormarit.
Ja sitten, kaikkihan on varmaankin jo kuulleet MiMaxin ja CesarsShopin alennusmyynneistä :D Ja ovatkin jo varmaan tilailleet sieltä tai ainakin ajatelleen tilaavansa :P No, mie tein tilauksen CesarsShopiin maanantai-iltana ja keskiviikkona sain hakea paketin postista :D

Vasemmalta: Color Club Gossip Column, Lavendarling, Glitter Envy, Rebel Debutante, I Believe in Amour, Dress For The Parade sekä Konadin keltainen leimauslakka.
Ja sitten vielä tilaus MiMaxilta:

Vaemmalta ylhäältä: Diamond shape hile 2mm hopea, 2mm kulta, turkoosi holo ja alempana mix-hile punainen. Vasemmassa alakulmassa oleva rasia on Prismasta, eri kokoisia kirkkaita strasseja.
Lisäksi MiMaxilta tuli

Siistokuva-arkkeja pari zibaletta, vaaleanpunaisia panttereita (oho! mitenkäs se nyt näin?? ;D) ja hopeisia vetoketjuja :P Alla näkyy nyt toi Minni-kukkaro johon tosiaan leikkelin loput tyllit sopiviksi paloiksi :P Toimii ;)

Nyt alan valmistautuun treeneihin ja sit illan taidan värkätä niitä käärmekuoseja. Sain eilen illalla kynsipakit järjestettyä uuteen uskoon, hyvä minä :D Pitää kyllä nyt hieman hillitä ostoshimoja, ei mahdu enään kahteen pakkiin kamat ja piti ottaa kolmas pussukka käyttöön :O
Bailakasta viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Siis nää on UPEAT! Mielenkiinnolla odotan eri väriversioita :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sie saat vielä jonku tovin ootella, meinaan kädet tärisee sen verran pahasti treenien jäljiltä ettei pysty edes miettiin mitään lakkauksia nyt :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!