8. lokakuuta 2012

Vispipuuroa kynsillä

Onhan taas otsikko :D Mut miulla tulee tuosta toisen lakan väristä mieleen vispipuuro, nams :P
Halusin lakata kynnet Flormarin Holographic sarjan lakoilla, koska vaikka olen hommannut sarjan lakkoja jo ajat sitten, niin en ole paljoa niillä lakkaillut. Ja ystäväni Heidi antoi miulle inspiksen näihin, kiitos vain :)

Edellisenä iltana lakkasin kynnet tosiaan, halusin jotain vaihtelua yksivärisiin kynsiin, niin lakkasin nimettömät toisella lakalla. Aamulla heräilin ja aloin miettiin koristuksia, vaikkakin lakat ovat kauniita jo ihan yksinäänkin.

Mieleeni tuli, että en ole tehnyt aikaisemmin puolikuu-lakkausta joten tehdäänpä näistä puolikuut :) Ja sitten hokasin, että en ole paljoa käyttänyt helmenpuolikkaitakaan, joten pakkohan ne oli ottaa kehiin.

Voi jehna kun en osaa ottaa kunnon valokuvia puhumattakaan kuvien käsittelystä >:(  Näistäkin voisi jotenkin leikata noi ylimääräiset taustat pois. No mutta, tykkäsin näistä kynsistä ja nämä viipyikin useamman päivän kynsillä, enkä olisi raskinut ottaa pois vaan kun mieli kumminkin teki uusia kuoseja kynsiin.

Käytetyt lakat ja koristeet:
- ORLY Calcium Shield
- Flormar Holographic 808
- Flormar Holographic 809
- Helmenpuolikkaita vaaleissa,hempeissä väreissä
- China Glaze Fast Forward Top Coat

Vielä olisi tämä viikko lomaa, wuhuu :D Sais noi vesisateet jo loppua pikkuhiljaa niin pääsisi ulos hommaileen. Loma on mennyt aikalailla sisätiloissa :/ No olen mie salilla saanut käytyä ja shoppailemassa :P 
Aloin tässä illalla lakkaileen kynsiä ja halusin siniset kynnet. Kaivoin esille muutaman sinisen lakan ja pöh, ei mitään ideaa tule koristeluihin. Miten sinisiä kynsiä koristellaan? Ku jos laittaa hopeaa niin tulee taas "farkku-kynnet" ja jos laittaa mustaa niin tulee liian tummat ja josjosjos... BLÄÄH! Laitan kamat kasaan ja pujahdan sohvanpohjalle katsomaan telkkua. Hyvää yötä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!