12. lokakuuta 2012

Something Blue

Se olis sitten viimeinen lomaviikkokin lusittu. Mitäs sain tehtyä neljän viikon loman aikana... EN YHTIKÄS MITÄÄN :P Ajatuksena oli siivota koko asunto lattiasta kattoon ja ajatukseksihan se jäi... Ja ikkunatkin jäi tälle kesälle pesemättä, huoh!
No mennäänpäs sitten asiaan. Viime postauksessa tuskailin niitä sinisiä lakkauksia, en millään saanut mitään koristeluideaa mieleen, joten päätin tehdä itselleni haasteen! Haasteen nimi on Something Blue ja tarkoituksena on lakata kynnet viikon ajan sinisillä lakoilla ja sinisillä koristeilla :D


Ihan aluksi mietin, että onkohan miulla edes yhtään sinistä lakkaa, hmmm... Kynsipakit auki ja lakkojen levitys pöydälle. No löytyihän niitä sitten. Keräsin kaikki siniset lakat yhteen nippuun, pois jätin strassit ym. koristeet.


Löytyihän nuita sinisiä lakkoja loppujen lopuksi ihan mukava määrä. Luulisi jotain saavan aikaan näillä :) Seuraavaksi surffaileen netin ihmeelliseen maailmaan hakemaan inspiraatioita... Siinähän se ilta sitten meneekin, harjoittelua kiekolle sinisillä lakoilla :) Saapa nähdä minkäväriset kynnet on viikon päästä kun on viikon ajan käyttänyt pelkkiä sinisiä lakkoja ;D
Näissä tunnelmissa mennään siis viikonlopun viettoon, oikein sinisiä hetkiä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jään kuvia näistä kynsistä innolla odottelemaan, minulle kun tuo sininen väri on ollut vähän kummajainen, jota en osaa kynsillä pitää. Eli jos niistä saisi vaikka vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla kans on toi sininen väri ollut aina vähän hakusessa, lakkoja näköjään on mut en kauheasti ole niitä käyttänyt. Toivottavasti niistä löytyisi jotain vinkkejä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!