23. syyskuuta 2013

P-P:n kynsimiitti 2 / Kynnet ja kirppis

Päätin yhdistää Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 2:n kirppislöydöt ja miittiläisten kynnet samaan postaukseen, eli voipi olla että tulee melko pitkä postaus :) Yritän olla lätisemättä turhia...

Aloitetaanpas kynsistä. Miitin teemana oli siis "Viidakko" ja teema tuottikin melkoisen paljon päänvaivaa miittiläisten keskuudessa ;D
Miulla oli ensin ajatuksena tehdä perus V-ranskis erilaisilla eläinkuoseilla vihreälle pohjalle, mutta en keksinyt tarpeeksi montaa eri kuosia. Sen jälkeen ajattelin tehdä joka kynteen eläinkuosit kokokynnelle mutta sekin ajatus jäi toteuttamatta. Miittipäivän aamuna sain sitten idean apinoista :D Ja tässä on lopputulos:


Pohjalle tein ensin kolmella eri vihreällä kelmutuksen. Mie oon ihan hurahtanut tuohon kelmutustekniikkaan :D Sen jälkeen tein apinat dotting toolilla ja peukkujen apinoille laitoin vielä "killusilmät" (Teannan nimitystä lainaten :D). Silmät liimasin kynsiin kynsiliimalla enkä laittanut päälle enää päällyslakkaa, pysyi muuten yllättävän hyvin! Ne kesti jopa iltaisen saunareissun ja aamuisen leikkisession pojan kanssa! Silmät löysin Sinooperin alennusmyynnistä, niitä oli monia eri kokoja siellä ja mie valkkasin kaikista pienimmät :)
Apinoiden jälkeen piti vielä keksiä etu- ja pikkusormiin jotain... Niinpä niihin tuli sitten "viidakon kasvillisuutta" tekstuurilakoilla. Mie tykkäsin näistä kynsistä mutta ne piti poistaa jo seuraavana päivänä kun en oikein viittinyt mennä ihmisten ilmoille näillä :DD

Käytetyt lakat: 1) Kiko 391, China Glaze Paper Chasing, China Glaze Def Defying  2) China Glaze Kalahari Kiss, Essence 124 Wanna Say Hello, Essie Liquorice 3) China Glaze I'm Not Lion, Kiko Sugar Mat 643
Ja seuraavaksi sitten muiden miittiläisten kynsiä, aloittakaamme "Miitin hienoimmat kynnet" -kilpailun voittajasta:

Eli voittajaksi äänestettiin Dimavarienin kynnet jotka oli kyllä niin kauniit! Ja niin ihana toi lakan väri! <3 Kynsistä voit käydä lukemassa täältä "40 kynttä".

Jenny oli valinnut viidakon väreiksi pinkin, nuden ja vihreän. Kukat ja leopilkut Jenny oli leimannut ja kukkien varret ja lehdet Jenny oli itse maalaillut vapaalla kädellä :) Ihanat!

Krista oli tehnyt kynsille alle ensin liukuvärjäyksen jonka päälle oli lisännyt leimoja ja siirtokuvia. Näissäkin on mielestäni niin ihania värejä käytetty että! Lisää voit käydä kurkkaamassa täältä "Kädet tärisee".

Mimosa oli käyttänyt koristeluissa lempilakkaansa ja leimoja. Miulle näiden kynsien värimaailma toi mieleen öisen viidakon :) Nämäkin on ihanat! Kunhan Mimosa saa tehtyä postauksen miitistä (ei paineita! ;D) niin voit käydä lukemassa sen täältä "It's Nail Time!".

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä esittelen teille Teannan kynnet. Nämä on niin ihanat myös! Rakastan tuota värimaailmaa <3 Teannan kynsistä voit käydä lukemassa enemmän täältä "Teannan oma paikka.".

Sitten siirtykäämme niihin kirppislöytöihin :P Mie ajattelin ennen miittiä etten osta sieltä kuin "todellisia aarteita" JOS niitä sattuu löytymään... No, miten sitten kävikään kun saimme myytävämme esille... Miulle iski (taas) joku ihme lakkaviirus joka hoki miulle, että "Tää lakka siun pittää ostaa, sie NIIN tarvit tätä!" Ja tätä tapahtui lähes minkä lakan kohdalla vaan minkä otin käteen. Onneksi sain sivuutettua muutaman kerran lakkaviiruksen huutelut ja ostokset "jäi" näihin aarteisiin. Kerron kuvien jälkeen nämä käymämme keskustelut kyseisistä lakoista.

Vas: O.P.I Simmer & Shimmer, Color Club Otherworldly, Kiko 638 Taupe, Essence 109 Off to Miami!
Simmer & Shimmer
Lakkaviirus: HEEI! Tää on O.P.I! Ja tää on halpa!
Mie: Joo-o, on halpa mutta en mie nyt taida tarvita tällaista glitterpläjäystä.
Lv: Niin niin, niinhän sä luulet! Katso nyt kuinka kaunis tämä on!
M: On joo kaunis lakka, mutta en tiedä tarvinko nyt tällaista.
Lv: No TODELLAKIN tarvit! Ja sitä paitsi tää taitaa kuulua samaan kokoelmaan sen Show It and Glow It!
M: No niin muuten taitaa, kyllä miun on pakko ostaa tää!
Ja uskon, että Lakkaviirus myhäili tyytyväisenä ja ylpeänä itsestään.

Otherworldly
Lv: Ohhoh mikä lakka! Katsoppas kun on mielenkiintoisen värinen!
M: No on kyllä joo. On kaunis lakka. Ei vain ole toi sininen oikein miun lempiväri.
Lv: No mitä höpäjät? Nythän on vielä talvikin tulossa niin ihan varmasti tarvit JUST TÄTÄ lakkaa kynsissä! Sitä paitsi tämä taitaa kuulua siihen kokoelmaan mistä siulla on jo pinkki ja vihreekin ;)
M: Niin muuten onkin! Kyllä miun sitte häätyy tää kotiuttaa!
Ja taas Lakkahiiri nosti ylpeänä nenäänsä yläviistoon.

638 Taupe
M: Oih mikä lakka! Tää on ihana!
Lv: Niin on! Osta tää!
M: Sen teen!
Tämän lakan kohdalla oltiin harvinaisen samaa mieltä.

109 Off to Miami!
Lv: Hei! Kato Essence!
M: No niin on. Anna olla.
Lv: Niin mutta katso! Siulla ei oo tätä ja tääkin on halpa!
M: On halpa joo, mutta en tarvi.
Lv: No osta nyt! Osta nyt! Mieles tekkee kuitenkin!
M: No jos saan siut hiljaseksi tällä lakalla niin ostetaan sitte.
Mutta kuinkas sitten kävikään.


O.P.I Simmer & Shimmer
Tämä siis kuuluu O.P.I Burlesque kokoelmaan ja on todellinen glitterpommi. Lakassa on sinistä, hopeista ja fuksian väristä glitteriä, hieman ehkä myös vilahtelee vihreää ja kultaa.
Lakan koostumus on aika paksua, kuuleman mukaan tahtoo olla vähän jokainen tämän kokoelman lakka paksuhkoa. Mutta levittyvyys ihan ok, kuivumisaika kyllä yllätti miut hitaudellaan. Mutta kaunis se on :)

Color Club Otherworldly
Tämä lakka kuuluu Starry Temptress kokoelmaan. Miellän sinisen värin jotenkin aina talveen, mutta tämä on ehdottomasti kyllä kesälakka. Lakka on siis sininen, jossa on hologlitteriä. Ei kyllä paljoa kimalla (varsinkin verrattuna Simmer & Shimmeriin), mutta on kaunis. Levittyvyys hyvä, tikulle riitti kaksi kerrosta hyvään peittävyyteen, mutta laitoin siltikin kolme kerrosta. Kuivumisaika nopea. Odotan innolla ensi kesää :)

Kiko 638 Taupe
Jotenkin miekin vain hurahdin näihin tekstuurilakkoihin ihan täysin! Ja jotenkin tämä väri kuuluu mielestäni syksyyn ja alkutalveen. Ehkä sen "likaisuuden" takia, en tiedä. Kiko on aika uusi merkki miulle, nyt vasta kesällä olen hommannut/saanut pari Kikon lakkaa käsiini ja voi luoja, että mie tykkään! Levittyvyys mahtava, peittävyys lähes täydellinen ja kuivumisaika fantastinen! En yhtään enään ihmettele näiden lakkojen hehkutusta! :)

Essence 109 Off to Miami!
Tämä lakka on taattua Essence -laatua, levittyy hyvin ja peittää jopa ensimmäisellä lakkakerroksella. Kuivumisaikakin on nopea. En vaan oikein osaa sanoa tästä väristä, onko sitten "likainen" vaaleanpunainen, pelkkä vaaleanpunainen vai mikä? Hei, ehkä tää on nyt kun pyörittelee tätä lakkaa kädessä niin oranssiin taittava vaaleanpunainen :D

Vas: China Glaze Liquid Leather, Black Diamond, Life Is Rosy, Orange You Hot?, For Audrey
Näistä lakoista en edes muista keskustelujamme, koska tässä vaiheessa miua vietiin jo kuin pässiä narussa. Ainoat muistikuvat on sanat: "Osta!", "Tarvitset juuri tämän!" ja "Katso miten halvalla saisit!" Onneksi Mimosalla ei ollut "enempää" lakkoja myynnissä! xDLiquid Leather
Perus mustacreme, peittävyyteen tarvitsee kolme kerrosta. Kuivumisaika ok. Mie olen tässä huomannut, että Täydellisen Mustan metsästys on melkein yhtä toivotonta kuin Täydellisen Valkoisenkin. Tälle lakalle annan miinusta kyllä peittävyydestä. Mutta mustaa tarvii aina...

Black Diamond
Tällekkin mustalle annan kyllä miinusta peittävyydestä, aika lirua on. Mutta väri on ihana hiilenmusta. Kuivumisaika tässäkin ok. Eipä tästä sen enempää ole oikein kerrottavaa.

Life Is Rosy
Cremelakka, väri on murrettu vaaleanpunainen, ihana! <3 Peittävyys hyvä, peitti jo kahdella kerroksella ja kuivumisaika perus ChG:tä. En tiedä milloin saan tämän kynsille asti, kun jotenkin miusta tämä lakka vaatii koristeluiksi ruusuja nimensä mukaisesti ja punaiset ruusut kuuluvat mielestäni kesään :)

Orange You Hot?
Tämä lakka kuuluu kesän 2012 Summer Neons kokoelmaan. En tiedä, ei tämä miusta niin neon ole kuin mitä voisi olettaa. Mutta sinänsä lakka on kauniin värinen ja ehdottomasti kuuluu kesään. Lakka on väriltään ehkä hieman keltaiseen taittava ja "kirkas" oranssi, seassa hopeista ja vaaleanpunaista "hohtoa". Peittävyys aika huono, tikulle piti lakata neljä kerrosta kunnon peittävyyden saavuttamiseksi. Kuivumisaika hyvä. Tykkään :)

For Audrey
Tätä lakkaa on mielestäni hypetetty eri blogeissa ja pitihän se ostaa kun sattui tulemaan eteen. Lakan koostumus on creme ja väri on sanotaanko sitä nyt "Oikeaksi Tiffanyn Siniseksi"? Jolle on haeuttu myös patentti. No joka tapauksessa väri on vaaleansininen. Väri varmasti jakaa mielipiteitä, siitä joko tykkää tai ei :) Ja mie tykkään <3 Levittyvyys hyvä, peittävyys lähes täydellinen ja kuivumisaikakin hyvä. Olen todellakin iloinen, että tämä lakka sattui tulemaan eteeni :)

Toi kirppis oli kyllä heikko kohta miulle :D Olisin voinut ostaa vaikka kaikki lakat itelle :P No en nyt ihan kaikkia mutta ;) Enkä muuten ollut pahin "hamsteri" siellä, eräs nimeltä mainitsematon miittiläinen (KLIK!) palasi kotiin muhkeamman saaliin kanssa ;D

Nyt tää tyvär laittaa lakat pussiin ja painuu unten maille. Syksyistä alkavaa viikkoa kaikille!

OLETKO JO OSALLISTUNUT ARVONTAAN? 
KLIKKAA OIKEASSA YLÄREUNASSA OLEVAA KUVAA
TAI TÄTÄ :)4 kommenttia:

 1. Vautsi mitä lakkalöytöjä! <3

  Noi sun kynnet on ihan älyttömän hienot, tykkääään :3

  VastaaPoista
 2. Lakkaviirus:oD Siis ruskea KIKOn texstuuri! Miten toi on menny multa ihan ohi!?! Mut hyvä et sä pelastit sen, niin voinhan aina lainata sitä sulta ;o) Oon miettiny, et miksi ihmeessä mikään lakkavalmistaja ei ole tehnyt rehellistä ruskeaa hiekkalakkaa syksyksi? Toi CC sininen mua eniten ihmetyttää, kun et sä enään niin tykkkää CC:n lakoista ja sit se on vielä sininen.

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä ja söpöt apina kynnet

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!