30. syyskuuta 2013

Sininen uni

Tähän väliin pikainen postaus menneen kesäyön kynsistä :)
Nämä kynnet syntyi eräänä "kauniina" kesäyönä kun olin yön töissä. Miua väsytti aivan mahdottomasti ja mietiskelin, että jos istun vaan koneella tai katson telkkaria niin ihan varmasti nukahdan. Mikäpä siinä muutakaan keksi avuksi kuin kaivaa laukusta kynsilakat ja vermeet esille ;)

Päätin, että miun on pakko tehdä sellaiset koristelut jotka vaatii paljon keskittymistä ja pikkutarkkaa väkertämistä. Yllättäen lakkausten väriksi valikoitui sininen ja saman tien alkoi soimaan päässä "Sininen uni" -biisi :D


Ajattelin samalla kokeilla tekniikkaa jossa joka kynsi on erilaisesti koristeltu, mutta siltikin niissä on jokin yhdistävä tekijä (mix & match). Näissä kynsissä se on ehkä se sininen väri :)
Peukkua lukuun ottamatta muissa sormissa on pohjalla Color Clubin "Take Me To Your Chateau". Peukkuun valikoitui lakaksi China Glazen Sunday Funday.


Koristuksia tein seuraavanlaisia: pikkusormiin tuli ihan vain glitter-lakkaa kerros päälle (kuten myös ylemmässä kuvassa näkyvään peukkuun/peukkuihin), nimettömiin tein kynsiteipillä ruudukot, keskisormiin neliöstrasseja ja etusormiin asettelin yksitellen kolme riviä sinisiä salmiakkiglittereitä.


Yritin ja siis teinkin etusormiin kelmutuksella pohjan mutta valitsin lakat väärin ja ne ei oikein erottunut toisistaan.
Mutta voin kertoa, että hyvin pysyin yön hereillä näitä värkätessä :D Ja tykkäsinkin näistä lakkauksista, viihdyin muistaakseni useamman päivän näissä :)

Käytetyt lakat
- Essence 10 Glorious Aquarius 
- Color Club Lumin-icecent
- Color Club Take Me To Your Chateau
- China Glaze White On White
- China Glaze Sunday Funday

Vielä olisi varastossa muutamat kesällä tehdyt lakkaukset. Kunhan vaan saisin itseäni niskasta kiinni ja esiteltyä ne teille niin päästäisiin syksyisiin kynsiin :) Miulla on meneillään eräs teemaviikkokin teille, siitä lisää hieman myöhemmin ;)

Jaahans, sehän kellokin näyttää taas yli puolen yön, täytynee painua pehkuihin ja toivottavasti näkisin sinisiä unia :) Ihanaa, syksyistä alkavaa viikkoa kaikille!

OLETHAN MUISTANUT OSALLISTUA ARVONTAAN!
PÄÄSET SIIHEN KLIKKAAMALLA 
OIKEALLA YLHÄÄLLÄ OLEVAA KUVAA
Arvonta päättyy maanantaina 30.9.2013 klo.18:00

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!