11. lokakuuta 2013

Golden Rose Holiday

Muistatteko kun Suomeen alkoi rantautua tekstuurilakat? Ja kaikki, tai no lähes kaikki, alkoi himiöimään niiden perään? :)
Mie niin yritin harata silloin niitä vastaan... ONNISTUMATTA siinä :D Nyt niitä on jokunen kertynyt miullekkin ja lisää piti saada.


Kun alkukesästä kävi ilmi, että Golden Rose laittaa myös omat "hiekkalakkansa" markkinoille odotin niitä kuin kuuta nousevaa edullisen hintansa nähden ja kun kylillä huhuttiin näiden olevan hyvänlaatuisiakin vielä :P
Nooh, eihän niitä sitten alkanutkaan näkymään Seppälöissä vaikka mie kuinka odotin ja odotin. Sitten ne oli pakko tilata netistä. Tilasin VAIN nämä neljä kappaletta, ajattelin etten tarvitse enään muita värejä. Niitä kun löytyy muilta merkeiltä...


Ja niin nämä ihanuudet saapuivat uuteen, rakastavaan kotiin <3 Olin niin mielissään kun ystäväni Heidi tuli käymään kylässä paketti kainalossa :D Ja mie sain vielä aukaista sen paketin! :D Ihan kuin joulu olisi ollu!

Ja totta kai näitä piti saada kynsillekkin heti. Ensin swatchasin nämä tikuille ja olin heti myyty näille väreille <3 Sitten aloin mietiskelemään mitä näistä laittaisin kynsille ja koska en osannut päättää niin tein liukuvärin, mustan jätin niistä pois.
Jotenkin pelkkä likuväri näytti tylsältä joten lisäsin niittirivit ja tykkäsin kynsistä :) Kun aloin vaihtaan lakkoja uusiin, otin näistä niitit talteen kun huomasin, että ne kun puhdistaa kunnolla niin niitä voi käyttää uudelleen :) Ja sitten pitikin leikkiä hieman lisää näillä lakkauksilla...

Eli halusin nähdä miltä nämä näyttää kirkkaana. Laitoin aluksi pari kerrosta päällyslakkaa ja sitten kuvasin kynnet. Kun kynnet oli kuivuneet laitoin vielä mattalakan päälle. Mie tykkäsin ehkä enemmän näistä matattuina.

Tällaista uutta (ja uutta) lakkaa teille tänään. Joko teillä tulee tekstuurit yli? Miulla ei ihan vielä, uskon että ei koko syksynä/talvena ;D
Nyt mie alan valmistautuun viikonlopun viettoon ja toivotan teillekkin hauskaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Kunhan marraskuu koittaa ja "ostolakko" loppuu,niin varmaan pakko tilata näitä lisää :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää! :P
   ...olis jo marraskuu... *huokaus*

   Poista
 2. Oijoi, toi 54 näyttää ihanan väriseltä! Tosi tyhmää ettei nää tullut tosiaan Seppälöihin :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hyvälaatuisia lakkoja, levittyy hyvin, kaksi kerrosta riittää hyvään peittävyyteen ja kuivuu nopeaa :)
   Olis kyllä todellakin saaneet tulla Seppälään :P

   Poista
 3. Ihana tuo liukuvärjäys, itsellä tekstuureilla vielä testaamatta. :) Mattana nää on kyllä kivemmat munkin mielestä. Ja ei tekstuurit vielä voi yli tulla. :D Liikaa houkutuksia noissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien :)
   Jospa nämä olis tullu jäädäkseen ;D

   Poista
 4. Ihania lakkoja! Mua ei ainakaan yhtään tekstuurit kyllästytä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on :)
   Eikä kyllästytä miuakaan ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!