8. lokakuuta 2013

Karua katseltavaa

Miulla on julkaisematta kesältä vielä parit kynnet ja tässä tulee ensimmäiset. Pitänee ehkä alustaa teitä hieman ennen kuin paljastan kammotukset. Nämä kynnet on ajalta josta kerroin jo aikaisemmin, eli silloin kun miulla jäi kynsien hoito ihan retuperälle. Hyi miua! Kuvien katselu ei sovi herkemmille katsojille! Olenpahan nyt varoittanut teitä. Jätän kuvat pienemmiksi ihan suosiolla. Ja ei, ei kannata klikata niitä isommiksi!


Ensinnäkin kynnet olivat niin hauraat, että ulkona jos tuuli ne katkesivat. Ihan kaikki. Ja päivittäinen veden kanssa lotraaminen, käsidesin käyttö ja kumihanskojen käyttö ei ainakaan auttanut asiaa! Eli kynnet olivat niin liuskottuneet ja sen johdosta niin hauraat että! ...siksi nysä kynnet...


Ja entäs sitten kynsinauhat... Oletteko törmänneet kuminauhalenksuun joka on ollut laatikon pohjalla viimeiset kolme vuotta? Ja kun nostatte sen sieltä laatikosta se on ihan kova ja murenee käsiin? No, miun kynsinauhat olivat samaa luokkaa. Voi jehna! Näissä kuvissa yritin hieman antaa ensiapua kynsinauhaöljyllä joten ne eivät näytä siltä mitä ne todellisuudessa oli.


Puistattaa vieläkin kun muistelee ja katselee näitä kynsiä. Lisäksi harmaita hiuksia lisäsi se, että piti miettiä koristelut lyhkäsiin kynsiin. Sitten muistin nähneeni Emman (Wasting Lifestyle) kynnet ja ajattelin, että sama koristelu voisi sopia lyhyiin kynsiin. No joo, koristelutyyli on ihana mutta miun apinoinnit ei! Todellakin KARUA KATSELTAVAA.

Mitäs tästä opimme? Tai mitä MIE opin? Öööö, joo laitan käsirasvoja uusiinkin laukkuihin, että voin pitkin päivää rasvata käsiä. Syön joka päivä vitskuu ja protskuu (Biotiini Strong). Muistan öljytä kynsinauhat vähintään iltaisin. En käytä kynsiä työkaluina. Varjelen kynsiä kaikelta maailman pahuudelta.

Kuva täältä
KIITOS JA AAMEN.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kirjeestä tuli juuri =)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi, liityin lukijaks :) ! tässä mun blogi jos kiinnostaisi käydä vaikka kurkkaamassa :)
  http://dreamaboutperfectnails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :)
   Kävin myös kurkkaamassa siun blogia ja jätin kommenttia ;)

   Poista
 3. http://dreamaboutperfectnails.blogspot.fi/

  sulle ois haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!