3. lokakuuta 2013

Kynsilakkaostoksia

Keräsin loput kesän kynsilakka ostokset yhteen ja samaan postaukseen. Nämä lakat olen ostanut pitkin kesää mm. fb:n kynsikoristekirppikseltä ja parista kynsiblogista. Enkä siis ole ostanut näitä yhdellä kertaa :)

Vas: My Very First Knockwurst, Berlin There Done That, Wooden Shoe Like to Know?
My Very First Knockwurst kuuluu O.P.In Germany kokoelmaan (fall 2012). Miulle kävi hieman "nolo" juttu tämän lakan kanssa... Olen kuolannut tämän lakan perään viimeiset pari kuukautta eri blogeissa. Nyt kun sitten kaivoin esille kaikki uudet lakat kuvattavaksi sattui tämä lakka käsiini! Eli olin omistanut tämän jo muutaman kuukauden enkä muistanut sitä :D Hieman nolo! :D

Berlin There Done That kuuluu myös Germany kokoelmaan (fall 2012). Bongasin tämän lakan Pukumiehen alennuksesta (-50%) joten pakkohan se oli kotiuttaa.

Wooden Shoe Like to Know? Tämä lakka kuuluu Holland kokoelmaan (spring 2012) ja törmäsin tähän fb:n kynsikoristekirppiksellä. Se jäi kumminkin sieltä ostamatta koska en löytänyt samalta myyjältä toista lakkaa mukaan samoihin postikuluihin ja yksistään en raskinut tätä sitten ostaa. Mutta sitten mukaan astui kuvioihin ihana saman ryhmän ryhmäläinen joka laittoi miulle yv:tä, että hänellä olisi myös myynnissä tämä samainen lakka ja lisäksi hän laittoi listan muista hänen myynnissä olevista lakoista. Sieltä sitten bongasin kaverin tälle, esittelen sen lakan myöhemmin... I'm so happy!


My Very First Knockwurst on nude creme lakka. Helppo levittää ja kaksi kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Väri on "vaalea vaaleanpunainen" :D Hyvin selitetty :D Kestävyys kynsillä on hyvä, kolme päivää ja ei mitään kulumisen merkkejä :)

Berlin There Done That on tummanharmaa creme lakka, ehkä hieman violettiin taittava. Hyvä levittyvyys ja tälläkin riittää kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Ihana väri syksyyn :)

Wooden Shoe Like to Know? on väriltään suklaan ruskea (tässä kuvassa liian "kovan" värinen, en saanut oikeaa väriä tallentumaan kameralle o_O). Lisäksi lakassa on seassa kultaista shimmeriä. Tämäkin lakka on koostumukseltaan perus O.P.Ia, levittyy, kuivuu ja peittää todella hyvin. Kaksi kerrosta riittää peittävyyteen. Tämä on mielestäni MUST-syyslakka :)

Vas: Pussy Galore, I Think in Pink, Minnie Style
Pussy Galore on melko uudesta O.P.In kokoelmasta nimittäin Bond Girls Liquid Sand kokoelmasta (spring/summer 2013). Kokoelman lakat on kaikki ns.hiekkalakkoja. Tämä lakka matkasi miulle Wooden Shoe Like to Know lakan kanssa. Olin himoinnut myös tätä lakkaa pari kuukautta ja kun tämä tuli niinkin edullissti vastaan, oli tämä pakko kotiuttaa :)

I Think in Pink on O.P.In Pink of Hearts 2012 kokoelmasta (roosanauhasetti). Tämän kotiutin erään kynsiblogin kirppikseltä, en nyt tähän hätään muista blogia.

Minnie Style on tämän kesän Couture de Minnie kokoelmasta (summer 2013). Tilasin itselleni tämän kokoelman minisetin ja koska siinä ei ollut tätä glitterlakkaa niin piti sitten tilata tästä normaalikokoinen versio :) Tästä on kahta erilaista versiota liikenteessä; neliöglitterillä ja ilman neliöglitteriä.


Pussy Galore on tekstuurilakka eli pinta jää röpelöiseksi ellei sitten laita paria kerrosta päällyslakkaa. Väriltään tämä on ihanan vaaleanpunainen tai "baby pinkki" :) Lakassa on mukana fuksian väristä shimmeriä, mie en vaan saanut sitä oikein tallentumaan kameralle. Peittävyys ei ole paras mahdollinen sillä tämä vaatii kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen ja kuivuminenkaan ei ole nopeinta mahdollista. Tämä lakka jakaa kyllä mielipiteitä mitä olen eri blogeista lukenut. Mutta mie tykkään tästä :)

I Think in Pink on "purkan" pinkki cremelakka, ihanan värinen! Mutta vaatii täydelliseen peittävyyteen neljä kerrosta, ehkä valkoisen päällä menisi kolme kerrosta. Kuivumisaika ihan ok, ei nopein eikä hitain. Mutta jos tykkää vaaleanpunaisesta ja tämä tulee jossain vastaan niin suosittelen kotiuttamaan :)

Minnie Style on glitterlakka joka sisältää valkoisia ja fuksian värisiä glittereitä. Liikkeellä on myös versio jossa on lisäksi neliöglitteriä. Onneksi mie sain tämän neliöttömän koska tykkään tästä enemmän. Glitterit on kirkkaalla pohjalla ja niitä saa kyllä jonkin verran metsästää pullosta. Mutta se on pieni miinus tässä ihanassa lakassa :)

Vas: Bikini Envy, Y'all Come Back Ya Hear?
Bikini Envy kuuluu O.P.In Beach Party kokoelmaan (2001) ja YCBYH kuuluu Texas kokoelmaan (spring 2011).
Nämä lakat kotiutin fb:n kynsikoristekirppiksen huutokaupasta. YCBYH:n kotiutin nyt syksyä varten ja Bikini Envyn kesää ajatellen. Sainkin tällä Bikinillä lakattua kynnet mutta en ole ehtinyt esitellä niitä vielä teille :)


Bikini Envy on väriltään raikkaan vihreä lakka jossa on seassa hieman hopeista ja ehkä myös kultaista shimmeriä. Todella kesäinen, kauniin värinen lakka, mutta kunnon peittävyyteen tavitsin jopa 4 kerrosta lakkaa. Eli aika lirua kamaa ja kun kerroksiakin piti niin monta laittaa oli kuivumisaika melkoisen hidas. Ehkä vähemmällä pääsisi jos laittaisi valkoisen lakan päälle. Mutta kaunis on, ei siitä mihinkään pääse :)

Y'all Come Back Ya Hear? on miun mielestä oikea rehellisen oranssin värinen lakka (jos nyt voin noin sanoa). Tämäkin lakka vaati sen neljä kerrosta kunnon peittävyyteen ja sen seurauksena kuivuminen oli mitä oli. Lakan koostumus on kai sorbet? o_O No lirua kuitenkin. Ehkä mie kattelen tätä tämän syksyn ja mietin sitten mitä tämän kanssa teen.

Vas: Peachy Keen, Passion For Petals, Fade Into Hue.
Nämä lakat olen kotiuttanut sekä fb:n kynsikoristekirppikseltä, että eräästä kynsiblogista (jonka nimeä en edelleenkään muista). Kesäisen värisiä lakkoja :)
Peachy Keen kuuluu China Glazen Up & Away kokoelmaan (spring 2010), Passion For Petals ja Fade Into Hue puolestaan molemmat kuuluvat Avant Garden kokoelmaan (spring 2013). Keväällä kun tämä kokoelma julkaistiin, nousi melkoinen haloo ja tuntui, että kaikki halusivat kaikki lakat tästä kokoelmasta. Ihania ne kyllä ovatkin :) Samasta kokoelmasta miulta löytyy vielä Fancy Pants, Life Is Rosy, Pink-ie Promise, Sunday Funday ja Keep Calm, Paint on. Ohhoh, onpas niitä kerääntynyt o_O


Peachy Keen on persikan värinen creme lakka, ei yhtään vaaleanpunaiseen taittava kuten monet muut persikan väriset lakat. Levittyvyys ihan ok, kaksi kerrosta riitti hyvään peittävyyteen mutta varmuuden vuoksi (tapani vuoksi) laitoin kolme kerrosta. Ihana lakka <3

Passion For Petals on väriltään punaiseen taittava pinkki creme lakka. Perus China Glaze laatua, levittyvyys ok ja peittävyys hyvä. Näihinkin laitoin kolme kerrosta vaikka kaksikin olisi hyvin riittänyt.

Fade Into Hue on sininen (murrettu) creme lakka myös, joka peittää kahdella kerroksella. Tämäkin taattua laatua :) Ja ihanan värinen :)

Jotenkin tuntuu "huonolta" lakata China Glazen lakoilla O.P.I lakkojen perään koska Chinassa on niin paljon pienempi sivellin kuin O.P.In sivellin. Mutta jos ei ole koskenut vähään aikaan O.P.I:n niin silloin China taas tuntuu hyvältä levittää, jänskä juttu :D

Mutta siinä oli nyt kaikki lakka ostokseni (ne loput) kesältä, vielä olisi julkaisematta kaikki tuliaislakat kesältä, niitäkin on nimittäin ilmestynyt yllättävän paljon :)

Nyt mie toivotan teille rauhaisaa loppuviikkoa ja palailkaamme huomenna Roosanauha-kynsien kera takaisin rikospaikalle!

8 kommenttia:

  1. Mulla on myös Opin Pussy Galore ja Y'all Come Back Ya Hear. Mun mielestä Pussy Galore on tosi ihana niin päällyslakalla kuin ilmankin. Y'all mulla on ollut jo pitkään, mutta ei vaan ole tullut käytettyä sitä, kun en läpikuultavuuden takia oikein keksi sille muuta käyttöä kuin glittervoikkari. Sorbet on kai sama kuin jelly?
    Passion for Petals on kyllä nätti. Löytyy mun himotuslistalta. :) Tuo vihreä Opi on minulle ihan tuntematon. Kauniin värinen, mutta en kyllä jaksais lakata noin montaa kerrosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans luulen, että sorbet on sama kuin jelly :)
      Mie en ollut myöskään ikinä törmännyt tuohon O.P.I Bikini Envyyn, mutta se näytti niin ihanan kesäiseltä, että se oli pakko kotiuttaa :D Koitan saada aikaiseksi julkaista se postaus missä olen käyttänyt kyseistä lakkaa :)

      Poista
  2. Oih, nuo kolme viimeisintä CG:a :) Tykkään ja haluan!
    Ihana syksyinen muutos ulkoasussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :3
      Bannerissa olisi vielä korjailtavaa mutta tää nyt oli tällainen hätäratkaisu ennen talven tuloa :D

      Poista
  3. Kivoja ostoksia ja kiva syksyinen teema banneris ja taustalla

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania ostoksia!:) Jotenkin mua on viime aikoina kamalasti ruvennut himottamaan kaikki vaaleanpunaiset lakat, Pussy Galoret sun muut :D Ja tuo Bikini Envy on aivan ihana, must have! Ja ikuisena polkunviilaajana antaisin kritiikkiä otsikosta, sen kuuluisi olla yhdyssana. Saan varmaan jossain vaiheessa koko kynsiyhteisön vihat niskaani tästä kieliopin korjailusta, mutta mun mielestä sellanen kohtalainen oikeakielisyys antaa paljon uskottavamman kuvan blogista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viveka kommentistasi :)
      Mie kauan pähkäilin, että tuleeko se yhteen vai erikseen ja lopulta sitten ajattelin, että kyllä Google auttaa :D Laitoin Googleen hakusanaksi kynsilakkaostoksia ja se alkoi herjaamaan, että " tarkoititko kynsilakka ostoksia"? Niimpä mie sitten laitoin sen erikseen. Mutta nyt on otsikko korjattu :)
      Kiitos, että korjasit miulle kieliopin, mie en ainakaan anna siulle vihoja niskaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!