17. lokakuuta 2013

Tuliaisia kesältä

Miulla se kesä jatkuu vaan vaikka ulkona sataa lunta :D No ei nyt sentään. Vielä löytyi postaamaton postaus kesältä ja tais niitä arkistoon jäädäkkin vielä... Ehkä laitan seuraavaan postaukseen kaikki loput kuvat kesältä. Nyt kumminkin esittelen teille tuliaisia kesältä kun ystäväni Heidi reissasi pitkin maailmaa ja muisti miua ihanilla tuliaisilla :) Nämä ovat kotoisin Portugalista.


Mie olen niin hurahtanut näihin Essencen lakkoihin! Peittää jopa ensimmäisellä kerroksella, helppo levittää ja kuivuu nopeaa. RAKKAUTTA <3


Party Princess on glitterlakka, Flashy Pumpkin, Free Hugs, Sweet As Candy, Absolutely Blue ja That's What I Mint! ovat cremelakkoja (todella hyvin, siis TODELLA hyvin peittäviä, paitsi Sweet As Candy jota tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen) ja Icy Princess puolestaan metalliclakka, ainakin miun mielestä.


Ja tietenkin tuliaiset piti heti saada kynsille. Niimpä tein Statementit ja lätkäsin kaikki värit paitsi Party Princessin :D Olisi voinut kyllä jättää pari lakkaa pois, ei olisi niin sekavan näköiset :)

Myös seuraavat lakat ovat kotiutuneet Portugalista. Voi jehna kun olisitte nähneet Heidin kaikki lakat mitkä hän kotiutti sieltä ;D


Kiko oli miulle uusi merkki. Tai siis olin nähnyt kyseisiä lakkoja blogeissa ym. mutta miulla itselläni ei ollut yhtään. Yllätyin kuinka ihanat sudit näissä on lakata <3 Just eikä melkein miun makuun :)

Mirror Nail TAUPE on kai jokin "peililakka", mutta en mie vaan nähnyt omaa kuvaa sen pinnalta :D Ehkä mie kutsuisin tätäkin metalliclakaksi. Ensimmäisen kerroksen jälkeen jäi jonkin verran siveltimen jälkiä kynnelle mutta toinen ja kolmas kerros tasoitti lakan tosi kauniiksi. Ja kuivui nopeaa.
Sugar Mat LILAC on tekstuurilakka (ns. hiekkalakka). Väriltään vaaleanpunainen vaikka nimestä voisi luulla väriksi lilaa. Levittyi hyvin, kaksi kerrosta riitti peittävyyteen, kuivui tosi nopeaa ja mikä väri! <3


Ja totta kai halusin myös Kikoa kynsille. Näissä kynsissä on Mirror Nail Taupe pohjalla. Yritin tehdä "Hattarakynsiä" mutta ei oikein onnistunut :D Pitäisi ostaa jokin halpa lakka jolla treenata näiden tekoa ;)


Nyt mie kaivan vaatevarastosta kalsarit ja karvahatut esille ja lähden ulos ihailemaan lumisadetta :) Niin ja villasukat jalkaan! :D

5 kommenttia:

  1. Ihanat noi Statementit, mut noi hattarat ei näytä kovin herkullisilta :oD Ompas se vaan toi LILAC vaaleanpunainen vaikka pullossaki näytti musta enempi lilalta?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tee mieli hattaraa :D
      Kiitos siulle ihanainen ystäväni näistä :)

      Poista
  2. ah, mäkin oon niin rakastunut essencen lakkoihin, hintalaatu suhde on mahtava. mä voisinkin vaihtaa lakkavarastoni essencen valikoimaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencet on kyllä niin <3
      Harmi kun niitä ei oikein saa muualta kuin netistä tai hakemalla ulkomailta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!