28. marraskuuta 2013

Mattaa

Voi jehna, että tuolla ulkona on liukasta! Ja pimeää >:( Mutta jos jotakin positiivista tähän päivään pitää hakea niin se, että teemaviikko on ohi! Miun ei tarvi enää repiä stressiä siitä :D

Tänään esittelen teille kynnet viime kuulta kun ei ollut vielä lunta ja puiden lehdissä oli hieman vielä ruskaa jäljellä. Halusin kynsillekkin ruskaa mutta ei miulla oikein ollut mitään syksyisiä siirtokuvia tai mitään. Niimpä lakkasin kynnet mustaksi ja Nfu Oh:ta päälle. Loppusilaus mattapäällyslakalla.


Aika tylsät ja ei niin syksyistä mitä ajattelin. Höh. No mutta tummat kynnet sopii syksyyn :) Ehkä näihinkin olisi voinut laittaa vaikka oranssit strassit tai jotain. Ehkä leimatkin olisi voinut toimia oranssilla lakalla. No hyvä se on nyt rykäistä kun k*kka on jo housussa.


No tästä kuvasta saa hieman paremmin selvää kuinka toi Nfu Oh loistaa eri väreissä. Kauniita on kyllä noi flakies-lakat :)

Takaisin tähän päivään... Kävin päivällä hieman shoppailemassa kaupungilla kun etsin parille blogiystävälle pientä joululahjaa niin matkani eksyi jälleen Tiimariin. En kyllä tajua miksi, koska viime reissukin siellä oli mitä oli, huoh! No mie menin siis Tiimariin ajatuksena ostaa valmiit joulukortit sukulaisille kun en jaksa millään itse alkaa askartelemaan. Kävelin sisään ja pysähdyin katselemaan kortteja niistä pyörivistä telineistä. Telineitä oli kolme ja olin ainut joka niitä katsoi. Vierelleni tuli, anteeksi kielenkäyttöni, joku vanha mummo joka alkoi ihan pokkana pyörittämään juuri sitä samaa telinettä mitä mie katsoin. Hei haloo! Miekin olen tässä! Että miua otti päähän. Vaikka loin vanhukselle katsekontaktin merkiksi siitä, että MIE katson tätä telinettä MIUN vauhdin mukaan niin EI! Mummeli vaan katsoi suoraan silmiini ja pyöritti telinettä miten halusi! GRRR! Siirryin sitten kilttinä tyttönä viereiselle telineelle.

Kun olin saanut valkattua koriini kaikki 20 kpl kortteja, huomasin telineiden vieressä pöydän jossa oli myös joulukortit tarjouksessa. Siis samassa tarjouksessa kuin telineissä mutta pöydällä oli hieman erilaisempia kortteja. Ja tietenkin siinä pöydän edessä oli tämä samainen mummeli salamana paikalla. Eikä puhettakaan että olisi tehnyt miulle tilaa viereen... Niimpä niin. Kymmenisen minuuttia se mummeli pyöritteli niitä kortteja joita ei sitten kumminkaan ostanut. Mie nappasin muutaman kortin pöydältä mukaan ja suunnistin kassoille savu korvista nousten. Kassatäti oli varmaan seurannut tilannetta vierestä kun oli niin yli-ystävällinen ja iloinen. Mikä tietenkin "paransi" miunki mieltä. Niimpä. Äkkiä vaan ulos kaupasta ja laskemaan sataan asti. Ehkä muistan olla menemättä Tiimariin seuraavan kerran.

Vas: Gina Tricot Black, Nfu Oh 59 ja Essence 07 Soft Touch (matta)
Miten te piristätte "mustaa" päiväänne? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja yleensä piristän ostamalla jotain.Tänään myös mulla huono päivä kiitos vaan postille=(
  En jaksanu kuitenkaa lähteä kaupoille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku :)
   Shoppailu auttaa kyllä kaikkeen ;)

   Poista
 2. Musta nää on varsin syksyiset, jopa ruskaiset, ja näyttävät erittäin hyvältä matattuna:o)

  VastaaPoista
 3. tuo nfu oh on upea matattuna! Miksi en oo ite kokeillu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!