26. marraskuuta 2013

teema: OPI Mariah Carey mini collection

Teemaviikon viimeistä viedään :P Otsikko on hieman hämäävä, en todellakaan ole tekemässä uutta postausta jo nähdyistä Mariahin hiekoista, vaan tänään on vuorossa ihan uusinta uutta! Tämä kokoelma kantaa nimeä Mariah Carey Holiday ja tämän mini kokoelman nimi on Mariah Carey.

OPIn Holiday kokoelma ilmestyi nyt lokakuussa 2013 ja sisältää jopa 18 lakkaa. Kokoelman 12 lakkaa ovat shimmereitä, glittereitä ja cremejä sekä kuusi lakkaa on hiekkalakkoja. Myös paljon hehkutettu Pure kuuluu tähän kokoelmaan. Lakat ovat nimeltään All I Want For Chirstmas (is OPI) (creme), All Sparkly And Gold (glitter), Baby Please Come Home (hiekka/tekstuuri), Cute Little Vixen (shimmer), Emotions (tekstuuri), I Snow You Love Me (glitter), In My Santa Suit (shimmer), It's Frosty Outside (tekstuuri), Kiss Me At Midnight (tekstuuri), Make Him Mine (tekstuuri), My Favorite Ornament (glitter), Silent Stars Go By (tekstuuri), Ski Slope Sweetie (shimmer), Sleigh Ride For Two (shimmer), Underneath The Mistletoe (jelly/glitter), Visions Of Love (crelly), Warm Me Up (shimmer) ja Wonderous Star (glitter).

Tähän mini kokoelmaan on napattu lakat Silent Stars Go By, Baby Please Come Home ja Make Him Mine. Tästä kokoelmasta on tehty toinenkin mini kokoelma jossa on puolestaan lakat Emotions, It's Frosty Outside ja Kiss Me At Midnight.
Omistan tästä kokoelmasta normaalikokoisena lakan I Snow You Love Me ja tietenkin Puren. Lisäksi ihastuin tähän Baby Please Come Home:n, että halluisin tämänkin kokoelmaani :)

Silent Stars Go By on väriltään todella hento vaaleanpunainen tekstuurilakka höystettynä samanvärisillä ja hopeisilla glittereillä. Peittävyyteen tarvittiin kaksi kerrosta jotka kuivuivat nopeaan niinkuin tekstuurit muutenkin :)
Baby Please Come Home on harmaaseen taittava lila metallinen tekstuurilakka joka vaati myös kaksi kerrosta peittävyyteen. Oli helppo levittää ja kuivui nopeaa. Ihana lakka, halluun tämän! Niin kuin nimi sanoo; please come home <3
Make Him Mine on roosainen metallinen tekstuurilakka jossa on mukana roosan ja hopean värisiä glittereitä. Ja myöskin tässä riitti kaksi kerrosta peittävyyteen. Ja kuivui nopeaan.

Vasemmalla auringossa ja oikealla varjossa
Ja sitten niihin kynsiin. Halusin vielä kerran yrittää liukuvärjäystä hiekoilla. Siis onnistunutta liukuvärjäystä :D

Kuva-arvoitus: MISSÄ NÄET KUVASSA LIUKUVÄRJÄYSTÄ?
3 pisteen vihje: Liukkariin on käytetty kaikkia tämän mini kokoelman lakkoja...
2 pisteen vihje: Liukkari on tehty "sivuittain"...
(ei siis perinteisesti alhaalta ylös)
1 pisteen vihje: Sitä löytyy yhdestä kynnestä...

OIKEA VASTAUS: Et näe sitä niin yhtään missään! :DD

No oikeasti mie tein nimettömiin "sivuttain" liukuvärjäyksen kaikilla näillä kolmella lakalla mutta eihän sitä näe mistään :D En siis onnistunut vieläkään :DD 
Olin jo heittämässä hanskoja (jälleen) tiskiin, kunnes hokasin, että mie en ole paljoa kokeillut leimaamista hiekkalakkojen päälle. Niimpä tuumasta toimeen ja leimausvermeet kehiin.

Leimat laatasta BM-205
Tuli sitten nämäkin leimat leimattua päällyslakan päälle, eli periaatteessa nämä ei ole "hiekalle leimatut". Voi damnet, että mie taas kohellan :D 
Leimakuvion valitsin uusista laatoistani. Ajattelin, että kun nämä lakat ovat hieman rusehtavia värejä niin näihin sopisi tällainen lehtikuvio :) Tykkäsin kyllä näistä kynsistä. Päällyslakka sai näissä noi hopeiset glitterit jotenkin kauniisti säihkyen esiin.

Nyt olis teemaviikko tai pitäisikö laittaa "teemaviikko" taputeltu, en kyllä taas vähään aikaan ala millekkään haasteelle. Jotenkin vedän niin paljon stressiä sitten siitä, että postaan joka päivä ja kuten nyt viikonloppunakin miulla jäi pari päivää väliin niin tuli aivan kauhea morkkis :D

Mikäs kokoelma on teidän "SE" kokoelma OPI:lta? :)


10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tosi onnistuneet leimaukset! :) Ovat kyllä varsin kauniita hiekkalakkoja nämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Janna :)
   Ja varmaan tuurilla onnistui nuinkin hyvin noi leimat :D
   Nämä on kyllä kauniita hiekkoja <3

   Poista
 2. Jännä miten toi liukuväri ei erotu, ovat kai niin saman "sävyperheen" lakkoja! Leimattuna vallan ihastuttavat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bambi :)
   Mie luulen kanssa, että ne on liiaksi saman sävyisiä lakkoja :)

   Poista
 3. Arvelen kans et lakat on liian samansävyisiä ja siksi toi liuku ei erotu?!
  Mut kivathan näistä lopulta tuli :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :)
   Mie kans tykkäsin näistä ja viihdyin näissä yllättävän monta päivää :)

   Poista
 4. :DD Ihanat kynnet sais kuitenkin loppujen lopuksi, harvemmin näkee enää hiekkoja päällylakalla. Tosi onnistuneet leimaukset. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Dimavarien ihanista kehuistasi :3

   Poista

Kiitos kommentistasi!