22. marraskuuta 2013

teema OPI Bond Girls mini collection

Näin viidennen päivän kunniaksi esittelyyn pääsee jälleen hiekkalakkoja :) "My name is Bond, James Bond" :) Elikkäs kokoelma joka kantaa nimeä Bond Girls ja jonka lakkojen nimet ovat saaneet nimensä Bondin tytsyjen mukaan.

Kokoelma julkaistiin kevät/kesä 2013 ja sisältää kuusi (6) liquid sand, eli hiekkalakkaa; Honey Ryder, Jinx, Pussy Galore, Solitaire, Tiffany Case ja Vesper.

Mini kokoelma sisältää lakat Jinx, Vesper, Pussy Galore ja Solitaire. Näistä olen ostanut täysikokoisina lakat Pussy Galore ja Solitaire, joka muuten saapui tällä viikolla luokseni :)

Jinx on väriltään punaisen/oranssin koralli jossa on seassa kultaista shimmeriä. Levittyy hyvin, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeaa. U-P-E-A lakka! <3
Vesper on puolestaan tumman violetti jellymäinen hiekkalakka. Lakassa on mukana mustaa glitteriä. Lakka levittyy hyvin, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeaa.
Pussy Galore on ihana vaaleanpunainen hiekkalakka jossa on mukana hieman tummempaa pinkkistä shimmeriä. Peittää myöskin kahdella kerroksella, mutta mie otin varmuuden päälle ja laitoin kolme :) Taattua OPI-laatua. Todella ihana lakka <3
Solitaire puolestaan on valkoinen tekstuurilakka jossa on mukana hopeista glitteriä. Vaikka lakka tarvitsikin kolme kerrosta peittääkseen, se ei haittaa yhtään! Niin kaunis lakka tämä on <3

Näilläkin kynsillä mentiin sieltä missä on aidassa reikä. Miulla oli kauheen kiire en muista minne ja kun en saanut mitään hyvää ideaa niin tein pelkän liukuvärjäyksen näillä. Ja näin jälkeenpäin katsottuna näihinkin olisi voinut laittaa vaikka leimat tai siirtokuvat päälle tai edes yrittää tehdä huomaamattomamman liu'un :D Aika ankeen näköiset näin ;D Mutta lakat ovat siltikin kauniita :)

Nyt alan valmistautuun illan keikkaan, jee! Pääsen heiluttamaan tukkaa :P Se voipi olla, että huomenna ei tuu postausta näin aamusta/päivästä ;)

Riemukasta viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Mikä keikka ja pidähän hauskaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie lähen heiluttaan tukkaa Mokoman keikalle \,,,/
   Mie kyllä parhaani yritän pitää hauskaa ;D

   Poista
 2. Tosi söpöt, tykkään! :) Kivaa keikkaa!

  VastaaPoista
 3. Söpöiset kynnet ja ah nää Bond-tytöt on kyllä ihania. <3 Ja hauskaa keikkailtaa ja moshausta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien :)
   Meinaa hieman olla niskat kippeenä ;)

   Poista
 4. Ai että mä tykkään näistä hiekkaliukkareista :o) Mut, olenko mä ihan sokea?! Ethän sä ole käyttäny näissä kynsissä tota Jinxiä vai oletko?! Vääristääkö kuva vain värejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mie sitä käyttänyt, mutta töpöttelin sitä vain yhden kerroksen niin se ei siksi niin erotu sieltä :) Ja kun se jäi tuon Vesperin alle :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!