21. marraskuuta 2013

teema: OPI Germany mini collection

Tänään esittelen teille mini kokoelman joka kantaa nimeä Ger-Minis. Silloin kun tämä Germany kokoelma ilmestyi niin en syttynyt ollenkaan näille lakoille. Mutta kun sain käsiini tämän mini kokoelman olen alkanut tykkäämään näistä lakoista.
Päivitin myös lakkalistani vastikään ja huomasin, että miulle on ilmestynyt tämän kokoelman muitakin lakkoja normaalikokoisina puteleina :D


Tämä Germany kokoelma ilmestyi syksyllä 2012 ja sisältää 12 lakkaa; Berlin There Done That (creme), Danke-Shiny Red (shimmer), Deutsche You Want Me Baby (shimmer), Don't Pretzel My Buttons (creme), Don't Talk Bach To Me (shimmer), Every Month Is Oktoberfest (shimmer), German-icure by OPI (shimmer), My Very First Knockwurst (creme), Nein! Nein! Nein! Ok Fine! (creme), Schnapps Out Of It! (creme), Suzi & the 7 Düsseldorfs (shimmer) ja Unfor-greta-bly Blue (shimmer).

Näistä miulta siis löytyy (normaalikokoisena) lakat Berlin There Done That ja My Very First Knockwurst.

Mini kokoelmasta löytyy lakat Don't Pretzel My Buttons, Nein! Nein! Nein! Ok Fine!, Unfor-greta-bly Blue ja Suzi & the 7 Düsseldorfs. Mie niin halluisin tuon DPMB lakan täysikokoisena :P Aivan ihana! <3 Ja toinen lakka jota himoitsen on Don't Talk Bach To Me, vaikka mie luulen tämän olevan aika lähellä toista OPIn lakkaa, Did It On 'Em:ä. No ehkä mie voisin vielä tuon Nein! Nein! Nein! Ok Fine! lakan kotiuttaa :3

Don't Pretzel My Buttons on beige cremelakka joka peittää jo kahdella kerroksella. Ehkä tätä voisi kutsua myös nudelakaksi. Mielestäni tämä on aivan ihanan värinen ja todellakin harkitsen ostavani tämän lakan myös täysikokoisena putelina <3
Nein! Nein! Nein! Ok Fine! on tumman vihreeseen taittava tumman harmaa cremelakka joka myös peittää jo kahdella kerroksella. Helppo levittää ja kuivuu nopeaa. Tämänkin kyllä kotiutan joskus normikokoisena :)
Unfor-greta-bly Blue on sininen shimmerlakka joka tarvitsi kolme kerrosta peittääkseen. En oikein hirveästi ole tällaisten sinisten ystävä, en tiedä mitä muuta tästä vielä sanois :)
Suzi & the 7 Düsseldorfs on violetti shimmerlakka joka peittää jopa kahdella kerroksella. Tämä oli yllättävän helppo levittää :) Ja taattua OPIn laatua eli kuivuu suht nopeaa :)


Kun aloin mielessäni suunnittelemaan näiden lakkojen käyttöä kynsillä ajattelin, että haluan "pääosaan" juurikin tuon Don't Pretzel My Buttons lakan. Ja että muut lakat eivät saa peittää tätä ihanaa väriä. Niimpä otinkin vain dotting toolin käteen ja tein muilla lakoilla pelkkiä pisteitä näihin :D Eli mentiin sieltä missä aita on matalin, helpot ja nopeat kynnet :D

Siinäpä olisi teemaviikon neljännes kokoelma ja kynnet. Huomenna taas luvassa hieman hiekkaa ;)

Onko muita hurahtaneita tähän kokoelmaan? ;)

2 kommenttia:

 1. Mä en tykkää tosta Don't Pretzel My Buttonsista :o/ no mä nyt en muutenkaan tykkää oikein noista nudelakoista:oP Mut tää koristelu tyyli on kiva. Mun piti kokeilla tätä jo silloin kun teit ne oranssit sirkuskynnet, mut yllätys yllätys, en oo vieläkään saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siulla on varmaan kuumetta kun et tykkää ;D No ei vaiskaan :)
   Seuraavaksi kyllä nostat ne dottarit pöydälle odottamaan seuraavaa lakkauskertaa ja TEET ne kynnet! Mie halluun nähdä sitten siun version! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!