20. marraskuuta 2013

teema: OPI Couture de Minnie mini collection

Teemaviikon kolmas päivä pärähtäköön käyntiin nyt! Tänään on vuorossa oikein ihania "tyttö-lakkoja" ja kynnetkihän piti tehdä oikein tyttömäisiksi :D
Mie muistan kun tämä kokoelma tuli markkinoille ja aiheutti jonkinlaista hysteriaa meissä kynsiin hurahtaneissa :D Pyydetäänpä lavalle aina niin ihana Minnie!


Kyseessä on siis vuoden 2013 Couture de Minnie kokoelma joka sisältää viisi lakkaa; A Definite Moust-Have (creme), Chic from Ears to Tail (creme), Innie Minnie Mightie Bow (creme), Magazine Cover Mouse (liquid sand/ hiekkalakka) ja Minnie Style (glitter).

Mini kokoelma sisältää kaikki muut lakat paitsi ihanan glitterlakan Minnie Style. Joten miun piti se ostaa normaalikokoisena putelina. Ja onhan se vaan ihana vaikka ei sitä paljoa tule käytettyä :)

A Definite Moust-Have on väriltään punainen, ehkä koralliin vivahtava punainen. Lisäksi siinä on hieman helmiäistä shimmeriä seassa, kaunis lakka. Lakka peittää kahdella kerroksella, on helppo levittää ja kuivuu suht nopeaa.
Magazine Cover Mouse on punainen hiekkalakka jossa on mukana punaista, pinkkiä ja kultaista shimmeriä. Kuten muutkin (OPIn) hiekat, tämä peittää hyvin, jo yksi kerros riittää mutta mie laitoin varmuuden vuoksi kaksi kerrosta. Upea lakka :)
Chic from Ears to Tail on väriltään purkkapinkki :P Eli todella herkullisen värinen! Mukana on myös hieman hopeista shimmeriä. Olisin toivonut tästä hieman paksumpaa koostumusta sillä tätä piti levittää kolme kerrosta peittävyyteen. Ja neljäskään ei olisi ollut pahitteeksi. Mutta kaikesta huolimatta ihana lakka <3
Innie Minnie Mightie Bow on väriltään punainen lakka jonka seasta löytyy kultaista ja hopeaa shimmeriä. Koostumukseltaan tämä hipoi täydellisyyttä! Jopa yksi kerros voi riittää peittävyyteen mutta mie otin taas varman päälle ja laitoin kaksi kerrosta. Helppo levittää ja nopeasti kuivuu :)


Ja koska lakat on miusta niitä "tyttö-lakkoja", piti kynsiin saada mahdollisimman paljon blingblingiä :D Ja sitähän näissä riittää :D Nimettömät koristelin erikoisilla strasseilla ja microhelmillä, keskareista löytyy rusettileimat ja Minni-siirtokuvat ja peukuissa on myös leimat. Tykkäsin näistä kovasti :) Ja tosiaan etusormissa on Minnie Style:a kerros Chic from Ears to Tail:n päällä.

Huomenna onkin sitten luvassa hieman hillitympää :) Ja helppoa ja nopeaa ;D
Löytyykö siulta näitä "tyttö"-lakkoja? :)

10 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet ja mulla ei tuota settiä mutta vintage minnie setti löytyy =)Sain sen saralta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku :)
   Se on kyllä kans aivan ihana setti! <3

   Poista
 2. Nätit, ja ihanat nuo lakat! Hankintalistalla on molemmat setit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miracle :)
   Mie kans odotan, että toi toinen setti kävelis miua jossain vastaan :P

   Poista
 3. Nää on oikein ällösöpöt:oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *reps* ällösöpöt! :D
   Kiitos Heidi :D

   Poista
 4. Ihanan söpöt kynnet:D 'Tytöt' oikein asenteella:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!