19. marraskuuta 2013

teema: OPI Mariah Carey - Liquid Sand mini collection

Tänään estradille pääsee (laulaja/näyttelijä) Mariah Careyn luotsaamat (hiekka)lakat. Vaikka en itse laulajasta tykkää niin siltikin tämä kokoelma piti saada! Ja hiekkalakat on aina hiekkalakkoja ;)

Mariahin kokoelma ilmestyi markkinoille keväällä 2013 ja sisältää kahdeksan lakkaa jotka ovat jaettu kahteen osaan; "Studio Shades" ja "Stage Shades". Studioon kuuluu lakat Anti-bleak (creme), Sprung (shimmer), A Butterfly Moment (shimmer) ja Pink Yet Lavender (glitter).
Stagella sen sijaan pyörii lakat Get Your Number, Can't Let Go, The Impossible ja Stay the Night. Ja nämä ovat niitä aina niin ihania hiekkalakkoja :)

Mini kokoelma sisältää nämä hiekkalakat. Ja jos ei vielä ole käynyt selväksi niin mie rakastan näitä hiekkalakkoja :D Ja yleensäkin hiekkalakkoja, en vain näitä :D
Mutta ehdoton suosikki näistä on Stay the Night. Kesällä sain ystävältäni Heidiltä (jälleen) tuliaisia, hän nimittäin toi miulle Tallinnasta täysikokoisen putelin Can't Let Go:ta. Ja sekin on niin ihana! Vaikka en vielä kynsille ole sitä saanut... :P

Get Your Number on jellymäinen sininen hiekka jossa on mukana erikokoista sinistä ja hopeista mikroglitteriä sekä hieman isompia hologlittereitä. Peittää kolmella kerroksella koska jelly ;) Mutta on helppo levittää ja kuivuu nopeasti.
Can't Let Go on sinertävän violetti hiekka jossa on mukana sinistä ja violettiä mikroglitteriä sekä isompia hopeisia hexagon glittereitä. Koostumus on suorastaan loistava! Helppo levittää, kaksi kerrosta riittää peittävyyteen ja kuivuu nopeaa! Laav tis <3
The Impossible on väriltään punainen tai ehkä koralliin vivahtava. En oikein osaa sanoa :D Koostumus on jelly jonka takia tarvitsin kolme kerrosta peittävyyteen. Mutta kuivui nopeaa.
Stay the Night on niin ihana! <3 Väriltään tämä on musta jossa on seassa punaista ja pinkkiä glitteriä. Tätä lakkaa ei ehkä voi ylistää liikaa :D Aivan ihana! Peittävyyteen tarvitsin kolme kerrosta mutta ei haitannut yhtään :) Kuivuu nopeaa.


Näiden lakkojen kanssa pähkäilin koko päivän. En millään keksinyt lakkausta johon saisin kaikkia lakkoja käytettyä. Kun sitten olin koko päivän stressannut ja huokaillut, eräs mies kysyi saako hän antaa idean? No mikä ettei! :D
"Tee sellasia erikokoisia laatikoita niin, että ne värit vaihtaa paikkaa niin ne näyttävät liikkuvilta/eläviltä" :D
Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Aloin lakkaamaan kynsiä ja mietin, että jos idea ei toimi niin julkaisen kynnet siltikin ja pistän kynnet tämän tyypin piikkiin... Ovela kun yritän olla ;D Mutta nämä olikin ihan kivat, itse en kyllä olisi keksinyt yhtään mitään parempaa ideaa :)

Tässäpä oli teemaviikon toinen päivä :) Miltäs nämä näyttää? 
Minkälaiset kynnet sie olisit tehnyt näillä lakoilla? :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin keksi :)
   Pitänee ruveta useamminkin kyseleen ideoita Mieheltä ;D

   Poista
 2. Nää on kyllä tosi kivat, propsit miehelles ideasta. :D Ite ehkä jos oi ollu pakko ois joko tehny erivärisiä pilkkuja tai jotain tylsempää. Ja aw, kuin sulosia nää pikkupullot onkaan. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien :)
   Miulla on tulossa nuita pilkkuja eräissä kynsissä... ;D
   Ja nää pikkuputelit on niin ihania, säilytän näitä wc:n hyllyllä sisustuselementtinä :)

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet nuo! Itse olisin varmaan käyttänyt kynsillä ihan yksinään, mutta tuo on kyllä melkein jo kivempi idea (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ine :)
   Mie kans ensin ajattelin lakata noi ihan yksinään kynsille, mutta sitten ajattelin, että ne on pakko koristella jotenkin tai jotain :D
   Onneksi Mies sitten antoi idean ;D

   Poista
 4. Loisto idea ja hauskan näköiset! Lakkasitko kynnet ensin valkoiseksi ja teippailit, vai miten toteutit nää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bojot menee Miehelle ;)
   Ensin laitoin aluslakan ja sen päälle tein laatikot valkoisella linerillä jonka jälkeen "väritin" lakoilla laatikot. Lopuksi sitten korjailin linerillä nuita rajoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!