18. tammikuuta 2014

Minun päivä

Miulla on ollut kalenteri buukattu viimeiset pari kuukautta täyteen viikonloppuisin kaiken maailman menoja. On ollut kavereiden kanssa illan istujaisia, syntymäpäiviä, treffejä, häitä ja muita kissan ristiäisiä. Eiliselle ja huomisellekkin on päivät buukattu täyteen. Mutta tämä päivä. Tämä päivä on miun päivä! Olen varannut tämän päivän aamusta iltaan ihan vain itselleni :) Saan tehdä mitä haluan, ei tarvitse vahdata kelloa, aijon mussuttaa herkkuja ja vain olla ja nautiskella :) Joten aloittakaamme tämä päivä postauksen teolla. Ja samalla esittelen teille uusimmat kynnet jotka sopii kyllä tähän päivään :) Ulkona paistaa aurinko ja mittari näyttää -15. Tästä ei voi aamu enää paremmin alkaa :)


Aamulla tosiaan nukuin pitkään hyvien yöunien jälkeen, venyttelin raajojani ja mietin mitä tänään tekisin. Hymyilin. Ekaksi mieleen tietenkin tuli pyykinpesu ja siivous yms. mutta päätin etten ota stressiä tänään kotitöistä. Otan hetken kerrallaan ja nautin.
Kömmittyäni ylös ja aamupalan tekoon ajattelin josko lämmittäisin aamusaunan itselleni mutta kynsien laitto vei voiton. Laitan siis tässä samalla kynsiäni, saa nähdä mitä tästä tulee, koska mielessäni ei ole yhtään mitään ideaa koristeluun :D


Mitä mie tekisin sitten tänään? Miulla odottais kahdeksan (8) lukematonta kirjaa hyllyssä, yksi katsomaton dvd-boxi (True Blood), kynsilakkojen hypisteleminen (swatchaus ja vuosihuolto) ja parin lehden lukeminen loppuun (uusin Cosmo ja Fit). Mutta enpä tee vielä mitään :P Istuskelen ikkunan edessä teekuppi vieressä ja katselen kaupunkia kuinka se lepää auringonpaisteessa ja pakkasessa. Nautin tästä.


No mitä mie sitten halluisin tehdä tänään? Mie halluisin lähtee käymään salilla mutta kroppa vaatii jo lepopäivää. Mie tahtoisin lähtee kaupungille shoppaileen mutta miulla on tukilakko menossa... (Joo, se ei oikein ole pitänyt, ehkä paljastan harha-askeleeni ensi kuussa). Halluisin lähtee yksin ulos syömään mutta toisaalta tekis mieli kokkailla itse hyvää ruokaa. Halluisin lähtee suosikkikahvilaani nauttimaan oikein herkullisen leivoksen ja vaniljalaten. Ehkä teen sen :P

Vas: OPI Can't Find My Czechbook, Color Club Lumin-icecent,
Golden Rose holiday 55 ja OPI I Snow You Love Me
No mitä mie nyt teen? Kun sain kynnetkin valmiiksi? Mie puen lämpimästi vaatetta päälle, lähden käymään kävelyllä viereisessä puistossa, käyn samalla reissulla kaupasta hakeen kana-feta-salaattivermeet ja ehkä vähän karkkia :P Sitten takaisin kämpille, kokkailen lounaan ja lähden suosikkikahvilaan jälkiruualle :)
Illalla voisin hypistellä kynsilakkojani, lukea lehdet loppuun, lämmitää saunan ja katsella dvd-boxia :) Ellei tule yllättäviä muutoksia suunnitelmiini ;) No, kunhan vaan nautin tästä päivästä <3

Ihanaa lauantaita kaikille teille ihanaisille!

12 kommenttia:

  1. Kuullostaapa mukavalle päivälle :) Toivottavasti loppupäivä sujuu hyvin!
    Ja ihanat pakkaskynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :)
      Loppupäivä sujui varsin vauhdikkaasti parin muuttujan vuoksi mutta oli ihan huippu päivä! :)

      Poista
  2. ihana postaus, kiva kun kerroit päivästäsi ja kynnet ovat ihanat, sopii niin hyvin tähän säähän ;)

    VastaaPoista
  3. Kivat kynnet ja vietä kiva päivä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku :)
      Ja päivä oli aivan hurjan kiva :) Parani vaan iltaa kohden ;)

      Poista
  4. Ni nätit kynnet taas. <3 Toivottavasti oli ihana päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Dimavarien :3
      Päivä oli kyllä huippu! Hieman tuli ohjelman muutoksia mutta se vain paransi päivää ;)

      Poista
  5. Määkin haluan oman päivän! Pitäs varmaan ruveta laittaan kalenteriin yksi päivä jokaa kuulle, mille ei sovi mitään:o) Kauniit pakkaskynnet ja toi Can't Find My Czechbook on ihanan värinen lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siulle Heidi :)
      Siun pitäis kyllä saada myös oma päivä! Ja sellanen päivä milloin unohdat kaikki pakolliset toimet, myös kodin siivoukset ym!
      HA! Nyt mie hokasin, tässä on siulle haaste! Katsotaan miten saat toteutettua tämän ;D

      Poista
  6. Uskomattoman kauniit kynnet. OOoh, näissä kyllä silmä lepää <3

    Päivä kuulostaa täydelliseltä. Juuri tuollaisen päivän tarpeessa olisin minäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Bambi :)

      Tällaiset päivät on kyllä niin parhaita <3 Siun täytyy varata kalenteristasi itsellesi tällainen päivä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!