12. helmikuuta 2014

Ei mitään uutta

Täällä sitä on vietetty "Huono kynsipäivä" -teemaviikkoa jo toista viikkoa. Nyt on jopa se into alkanut hiipumaan. Ei tule mieleen mitään ideoita, mikään ei onnistu ja on jo vähän "ei kiinnosta" -fiilis. Olen jopa ostanut pari uutta lakkaa piristykseksi mutta ei. Ei auta. Kynnet mitä olen saanut aikaan tässä ajassa on parit erilaiset skittlettet. Ainoa koristelutapa joka onnistuu edes jotenkin nyt.

Auringonpaisteessa kuvattu
Varjossa kuvattu
Skittlettestä on tullut kyllä miulle jonkinlainen turvalakkaus. Ei tarvi valita ku pari-kolme eriväristä lakkaa ja jos oikein pää lyö nollaa niin ottaa vielä yhden hiekkalakan mukaan. Ei tarvi paljoa muuta. Ja jos haluaa panostaa niinkuin mie näissä, leimaa vielä yhteen kynteen pienet kuvat. Oikeesti. Miulla alkaa mennä jo maku kohta näistä skittletteistäkin. Eikä juttuakaan nyt oikeen irtoo. Ehkä parempi, että lopetan nyt tältä erää tämän.


Kynsillä:
- OPI My Very First Knockwurst
- Essence Free Hugs (106)
- OPI Baby Please Come Home
- leimauslaatta A59

Pitäisköhän alkaa johonkin skittlette-lakkoon?

*****


8 kommenttia:

 1. Skittletteen on kyllä niin helppo turvautua aina! :D Ihanat ovat nämäkin <3 Ja mielestäni lakolle ei ole tarvetta, mikäli nyt ei aivan korvista pursua yli! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna :)
   Ootahan vaan ku mie saan tyhjennettyä kynsikuvat varastosta niin mie vähän epäilen, että suosittelet miulla lakkoa ;D

   Poista
 2. Mä tykkään näistä! :) Tiedän kyllä tunteesi, mulla on välillä ihan samanlainen fiilis... :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Tuo leima etenkin on todella kaunis! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!