13. helmikuuta 2014

Mielikuvituksetonta...

"Huono kynsipäivä" -teemaviikko jatkuu vaan... Tänään ajattelin tyhjentää kahdet skittlettet kynsivarastosta samaan postaukseen. Saanpahan samalla kynnet ajan tasalle tänne :)
Ja nämä molemmat on tehty viikon sisään, eli luvassa ei ole mitään uusia, ennennäkemättömiä luomuksia.


Ensimmäisiin kynsiin valikoitui ihan huomaamattomasti melkoisen hempeät värit. Mie taisin olla jotenkin hempeällä tuulella kun lakkasin nämä :) Tulipa tässä mieleen, että valikoitteko te lakat aina mielialan mukaan? Mietin nyt tässä, että mie valkkaan vaatteet mielialanmukaan ja samoten hajuveden valikoin aamulla fiiliksen mukaan :D Jännä juttu mihin kaikkeen mieliala vaikuttaa, hmmm. No joo, eipä nyt aleta pohdiskelemaan enempää tätä :D


Näissä kynsissä oli jälleen mielikuvitus lakossa. Kaksi eriväristä cremelakkaa, yksi tekstuurilakka, siirtokuvat ja niitit. "Päässä liikkuu EI MITÄÄN..." Reipasta. Todella reipasta. Eipä näistä taida olla sen enempää sanottavaa.


No entäs nämä toiset kynnet. Lueskelin eräänä aamuna blogeja ja törmäsin yhdessä blogissa OPIn lakkaan "Gargantuan Green Grape" jossa kyseinen lakka sai melkoisen murskatuomion. Päätin sitten kokeilla onko kyseinen lakka niin huono kuin minkä kuvan jutusta sai. Ja olihan se. Pakko se on myöntää. Kuvassa ei nyt kauheasti näy kyseinen lakka, koska elmukelmutin sen päälle vaaleanpunaisella (nimetön ja keskisormi). Mutta se lakka, onhan se kauniin värinen mutta koostumukseltaan täyttä kuraa. Kunnon peittävyyteen tarvitaan vähintään neljä kerrosta lakkaa eikä se itse lakkaaminenkaan ole ruusuilla tanssimista. Miulla ainakin se valui kynsinauhoille vaikka kuinka tarkkana yritin olla ja vaikka kuinka oli vähän lakkaa siveltimessä. Taitaapi kyseinen lakka lähteä kiertoon vaikka on kuinka kauniin värinen.


Näihin kynsiin yritin jopa panostaa. Ja paino sanalla yritin. Lakkojakin valitsin useamman tovin ja tein tosiaan nimettömiin ja keskisormiin kelmutuksen. Lisäksi niihin tuli siirtokuvat ja glitterit. No joo, en viihtynyt näissä kuin yhden vuorokauden. Ja nyt oikeasti miun pitää ottaa itseäni niskasta kiinni etten jatka tätä samaa rataa! Voisin melkein tehdä itselleni haastee, loppukuu ilman skittlettejä ;D


Käytetyt lakat

Huomenna se sitten olisi se "RAKKAUVEN PÄEVÄ" Sain värkättyä jopa ystävänpäiväkynnet, jotka ei ole skittlettet :D Mutta ei mitkään "perinteisetkään". Huomenna on muutenkin luvassa hieman erilaisempaa menoa ja meininkiä jota odotan todella innoissani! Siitä lisää hieman myöhemmin :)

Joko se nyt olisi lakon paikka? ;) 

6 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään näistä molemmista tosi paljon. Etenkin nuo viimiset on musta tosi upeat ♡

  Ei siis mitään lakkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Bambi! ^_^
   Eli ei lakkoa, mutta parit seuraavat kynnet saa olla jotain aivan muuta :)

   Poista
 2. Molemmat lakkaukset on mun mieleen, mutta nuo alimmat :o AIH, ihanat <3

  Ei lakkoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos siulle Fani! ^_^
   Jos ei lakkoa niin ainakin joku rajaus sitten näihin :D Esim. 1krt/kk saa tehdä skittletten :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!