22. toukokuuta 2014

Kesäisiä päiviä

Ihanaa! Vihdoinkin me olemme saaneet nauttia kunnon auringonpaisteesta. Jipii! Tällä viikolla, ainakin täällä missä mie vaikutan, on paistanut nyt koko viikon aurinko ^_^ On ollut niin ihanaa, olen käynyt biitsillä, piknikillä, tavannut ihania ystäviä ja mikä parasta ottanut aurinkoa. Näitä päiviä lisää kiitos.

Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, mie tulen aina kaikissa trendeissä hieman myöhässä. Ja niimpä mie vasta nyt pääsen hehkuttamaan teille näitä ihania kesälakkoja :) 

Vas: Toucan Do It If You Try, Where Did Suzi's Man-go?, I Just Can't Cope-acabana, Kiss Me I'm Brazilian
Mini: You're So Flippy Floppy, I'm Brazil Nuts Over you, Samba-dy Loves Purple, What's A Little Rain Forest?
Oik. ylhäällä: Baby Please Come Home

Kyseessähän on OPIn Brazil kokoelma ja siitä miun valkkaamani helmet. Ehkä hieman houkuttaisi tilata siitä vielä pari lakkaa mutta let see... Toi Baby Please Come Home ei kuulu tähän kokoelmaan, mutta kun tilaus jäi yhtä lakkaa vaille niin mie uhrauduin ja tilasin sit tuon. Miulta löytyy toi minikoossa, mutta olen niin hurahtanut siihen, että ei haittaa vaikka nyt on normaali kokoinenkin puteli sitä.

Kuka arvaa mikä lakka näistä pääsi tai siis mitkä lakat näistä pääsi heti kynsilleni? Ei varmaan tule yllätyksenä nämä... ZADAA!


No Kiss Me I'm Brazilianhan siinä komeilee Baby Please Come Home:n kanssa. Kunnon kesäpinkki väri. Ja koostumus ei taaskaan tuonut pettymystä, helppo levittää ja peitti jo kahdella kerroksella. Näissä kynsissä kokeilin myös uutta leimauslaattaa keskisormiin. Olen niin kauan kuin muistan niin ihaillut Sinneyn kynsiä blogissa Kynnet iskussaan ja varsinkin hänen loihtimiaan upeita skittlettejä ja niissä usein nähtyä leimaa. Kyseessä on laatta joka kantaa nimeä Konad S6. 


On tää vaan niin ihana! Ja oikeastaan kaikki nämä uudet lakat on kyllä niin kesälakkoja. Vieläkö mie ruskettuisin niin nämä pääsisi varmasti kunnolla oikeuksiinsa :D

Vas: OPI Kiss Me I'm Brazilian, OPI Baby Please Come Home
Konad White (leimaus), laatta Konad S6 (ei kuvassa)

Kävi muuten näiden lakkojen kanssa aika omituinen juttu. Nimittäin mie kun kerään näitä OPIn minikokoelmia (heikko kohta miulle) ja olen suurimman osan mini kokoelmistani tilannut Nailsupplies nettikaupasta ja aina sieltä tilattaessa mukana on ollut se pahvipaketti missä nämä lakat sitten ovat, niin nyt tuli mini lakat ilman sitä pahvia o_O No laitettiin viestiä sinne, että onko se unohtunut paketista niin tuli vastaus, että he eivät yleensä laita sitä pakettia mukaan. WHAAT?? Aina, siis AINA on tullut myös se paketti mukana. Meinaa vähän ihmetyttää... Samassa vastausviestissä oli lisäksi teksti, että paketti voidaan laittaa uuden tilauksen mukaan. Eli pitää taas tilata lisää lakkoja... Ou mai gaad ;D

Nyt ei malta enää istua paikoillaan vaan on pakko alkaa hypistelemään uusia lakkoja ja kuvaamaan niitä, miulla on ehkä hieman lähtenyt mopo käsistä nyt tässä kuussa... Tässä pöydällä on näiden lakkojen lisäksi 15 uutta lakkaa jotka odottavat kuvaamista, swatchaamista, kynsille pääsyä ja tietenkin ihastelemista :)
Lisäksi postissa on tulossa muutama lakka vielä lisää... 

NO SE ON KESÄ NYT! ;)



*****



*****

23 kommenttia:

  1. Oot osannut ostaa just oikeat Brazilian lakat ♥ Ja noi minit on söpöjä, tekis mieli itsekin haalia niitä hylly täyteen. Katsotaan kuinka kauan maltan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie luulen, että mitä lakkoja vaan olis tilannut tuosta kokoelmasta niin kaikki olis olle oikeita :D Mutta noi on kyllä herkkuja ♡
      Mie haaveilen, että saisin joku kaunis päivä itselleni oikean kynsistudion tai no pelkkä iso huonekkin riittäisi, niin sinne saisi sitten laittaa esille noi kaikki mini kokoelmat :)

      Poista
  2. oi, ihanat kynnet :3

    VastaaPoista
  3. Mulla on noi samat Brazit <3 aivan upeita kaikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihania! ♡ Ja niissä on vielä todella hyvä koostumuskin :)

      Poista
  4. Wau <3 Miten paljon lakkoja, mäkin haluaisin tilata lisää kaikkia ihanuuksia! :D <3 Siirtokuvat saapuivat perille ja on aivan ihania <3 Tykkään, tykkään <3
    Ps. Kynnet on täydelliset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani ihanasta kommentista ♡
      Eikä tuossa ole edes vielä kaikki uutuudet *krhöm* :D
      Kiva kuulla, että tykkäsit siirtokuvista, niissä postimerkeissä on tosiaan erilainen tekniikka kuin tavallisissa siirtokuvissa :D

      Poista
  5. Onpas uutuuksia ^_^ Sinut on haastettu http://kadettarisee.wordpress.com/2014/05/23/haaste/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D
      Pitääpä käydä kurkkaamassa haaste ;)

      Poista
  6. Ihania lakkoja ja tosi nätit kynnet

    VastaaPoista
  7. Oi, aivan ihanat kynnet. <3 Ja ihania uusia lapsukaisia sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien ^_^
      Mie olen ihan in lööv näihin lapsukaisiin ♡

      Poista
  8. Kivan yksinkertaiset kynnet! Ja sulla on kyllä valtavasti kaikkia ihania uusia nyt :)
    Mulla on toi minien pahvipakkaus tallessa ja turhana. Jos haluut, voin postittaa sulle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele ihanasta kommentistasi :)
      Ja kaunis kiitos siulle kotelon tarjonnasta, miulle tuli muutama muukin viesti, että voisin saada puuttuvan kotelon ja nyt on miulle tulossa yksi kotelo maailmalta :)
      Mutta kiitos vielä kun tarjouduit! Kyllä lämmittää mieltä näin ihanaiset kynsihöperöt :)

      Poista
  9. Miks nää on menny multa kokonaan ohi?! Aiivan ihanat ja huutavat kesää, pinkkifani tykkää! <3

    VastaaPoista
  10. No tää postaus on mennyt multakin ihan ohi O.o?! Nami, nami lakkoja ja lakkaus :oP

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!