11. kesäkuuta 2014

Holoa kehiin!

Kiitos kaikille osanotoista Laser Limen poismenon johdosta. Autoitte miua kyllä huomattavasti pääsemään suruajan yli :) Ja ehkä parempaan mieleeni vaikuttaa myös uudet, tilalle saapuneet rakkaani.

Mutta siis, kun Laser Limen kohtalo oli niinkin julma, sain tämän onnettomuuden myötä syyn hankkia kauan unelmoimani hololakat itselleni. Näitä on näkynyt blogeissa jo viime kesänä, mutta mie tulin taas vähän jälkijunassa ja sain nyt vasta hommattua nää :D

Vas: Kismet, Cosmic Fate, Miss Bliss, Eternal Beauty, Over the Moon ja Beyond
Ja tilasinkin kerralla koko setin! Kauan aikaa kyllä mietin tämän tumman ja vaalean kokoelman välillä kumman valitsen mutta päädyin näihin tummiin. Ja onhan nämä kyllä ihania! Voi luoja!
Näissä on aivan mahdottoman voimakas hologrammiefekti ja aurinko saa nämä luonnollisesti näyttämään parhaat puolensa.
Miulla oli tarkoitus ottaa näistä swatchkuvatkin tänne, mutta aina kun oli aikaa kuvata niin aurinkoa ei tietenkään näkynyt ja jos taas oli aurinkoista mie olin jossain ihan muualla menossa kuin kämpillä.

Kaikkia en ole vielä saanut lakattua kynsille, mutta tikkuja swatchatessa nämä vaikutti koostumuksiltaan kyllä vallan mainioilta. Lakat oli helppo levittää ja kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Ja eikä siinä vielä kaikki! Nämä kuivui tosi nopeaa. Lisää samanlaatuisia lakkoja kiitos! :)


Ensimmäisenä kynsille valikoitui Over the Moon, sininen hologrammilakka. Aivan ihana! Päälle taiteilin ystäväni Heidin siirtokuvista valkkaamani mustat decalsit (kiitos ihanainen!). Nuita siirtokuvia miun piti hieman pienentää, koska Ikean reissu.


Ei holota ei. Kyllä oli naapureilla taas ihmettelemistä kun mie pompin parvekkeella päästä päähän ja yritin saada, ilman aurinkoa, vangittua kameralle näiden holoefektin. Vaan ylläri ylläri, en onnistunut! :D Ja jos ette usko, että oikeesti nää on aivan mahtavia holoja niin googlettakaapa swatcheja näistä ;)

Kyllä se niin vain on, että kesä ja kynsilakat sopivat yhteen! :) Ja varsinkin aurinko ja kynsilakat :) Täytyykin nyt laittaa kone kiinni ja lähteä ulos nauttimaan vaniljalatesta ja auringosta. Ihanaa päivää teille!

Vaikka miulla hieman onkin ikävä Laser Limeä, niin kyllä nämä pikkasen lohduttaa miua ;) 


*****


*****

23 kommenttia:

  1. Onhan ne aika kauniita! Monesti on pitänyt edes yksi tilata testiin, mutta vielä en ole saanut hankittua, ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tilata ;) Paitsi mie kyllä luulen, ettei se sen jälkeen jää siihen yhteen lakkaan :D

      Poista
  2. Uii! Ihanat! Mullakin on tuo Over the moon ja voi kuinka kaunis se onkaan :)

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä hieno kokoelma. Jopa mä rupesin näiden lakkojen myötä hippusen lämpenemään noille holoille:oD ja nää kynnethän on upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siun pitää tilata se toinen setti ;)
      Ja sitten kun et tykkääkkään niistä niin mie kotiutan ne :P

      Poista
  4. Ihanat kynnet ja upeita lakkoja

    VastaaPoista
  5. Ompa ihana lakka. :) Hienot on kynnetkin.

    VastaaPoista
  6. *tipahtaa tuolilta lakan kauneuden takia* Ihanat, siis I-H-A-N-A-T. ^_^ Tajunnutkaan kuinka kaunis tuo sininen holo onkaan. Ja nuo decalit sopivat niin hyvin.

    Voi Laser Lime-parkaa. :( Me saatiin Heliumian kans koottua se lipasto ilman kynsien katkeilua, vaikka eka pelättiinkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien ^_^
      Eihän käynyt pahasti kun tipahdit :D
      Hyvä että saitte kasattua sen ilman kynsien katkeilua, johan se katkaisi jo parit kynnet... ;D Sitten kun meet Heliumialle seuraavan kerran niin laitappa (salaa) sinne sen kirppislaatikkoon kaikkee kivaa ja ihanaa niin mie pääsen taas shoppaileen sinne ;DD

      Poista
  7. Munki piti muutama kuukausi sitten synttärilahjaksi kotiuttaa nää itelleni. :D Ihania ovat ja tuo sininen tosi kaunis! En ookaa ite vielä korkannu sitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä niin ihania! ♡
      Oli kyllä hyvä synttärilahja ;)

      Poista
  8. Ihanalta näyttää holo kehissä! ;)

    VastaaPoista
  9. Ne on vaan niin upeita niin kuin olen sanonut jo moneen kertaan, että iske muhun ihan täysin<3 Rakastan noita CC:n holoja ylikaiken <3
    Ja noi sun kynnet <3 Tarviiko niistä sanoa, muuta kuin onnistuneet <3

    VastaaPoista
  10. Kai näitä pitäis itekin kotiuttaa, on sen verran ihania. :D
    Ja ihan mielettömän upeat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiina ^_^
      Ja voin luvata, että jos kotiutat näitä niin et kadu ;)

      Poista
    2. Voi kiitos Tiina ^_^
      Ja voin luvata, että jos kotiutat näitä niin et kadu ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!