17. kesäkuuta 2014

Mikä kesä?

On se vaan ihana tämä Suomen kesä... Aamulla kun heräsin ja aukaisin verhot niin mitä mie näinkään! Luntako? Piti hieraista ihan silmiä ja katsoa uudestaan. LUNTA. Lunta sataa. No mikäs sen mukavampaa. Onhan se kumminkin jo kesäkuun puoliväli, juhannus ovella. Hienoa.

Joten tämän päiväiset kynnet kyllä sopii tähän ilmaan kuin uusi kynsilakka kokoelmiini. Tein nämä kynnet jokunen tovi sitten, kun aurinko vielä paistoi ja oli kesä. Laitetaas siis kynnet kehiin.


Nyt on ruvennut näkymään taas fimoja kynsillä eri blogeissa, joten mieki kaivoin fimot ja leikkurin esiin. Mie yks päivä mietinkin tuleekohan fimot enää takaisin käyttöön ja tulihan ne. Hieman oli kyllä leikkaustaidot ruosteessa kun aloin siivuttamaan fimopötköjä :D Mutta sain kuin sainkin leikattua muutamia tarpeeksi ohuita siivuja :D


Kynsille pääsi OPIn lakka Bikini Envy, josta tykkään ihan hulluna. Tai sen väristä. Koostumuksesta en niinkään. Miulla on sellainen päähän pinttymä, että Bikiniä on saatava kynsille vähintään kerran kesässä :) Nyt olin kaukaa viisas (ja läheltä helv**n hyvännäköinen, no joo...) ja laitoin kynsille ensin kerroksen valkoista lakkaa. Bikini Envy on meinaa sen verran liurua koostumukseltaan, että sitä saisi laittaa tuhansia kerroksia yksinään jos haluaa kunnon peittävyyden. Valkoisen päälle lakkasin kaksi kerrosta Bikiniä.

Vas: OPI Bikini Envy, OPI Pirouette My Whistle ja OPI I Snow You Love Me
Fimoja jaksoin laittaa vaan nimettömiin ja muihin poimin I Snow You Love Me:stä ihania glittereitä vai onko ne feikkistrasseja? :D Sitten mie vielä ajattelin, että jos lakkaan fimojen päälle kerroksen Pirouette:ä niin siitä saisi "poreita" kynsiin ja nimettömät näyttäisi ihan caipiroska-drinksulta, mutta eihän se idea nyt oikein onnistunutkaan :D Mutta kyllä näillä kynsillä kelpasi käydä nauttimassa kesäisestä illasta patiolla mukavassa seurassa :)

Pitäisi alkaa pikkuhiljaa pakkaileen kamoja, olen lähdössä juhannuksen viettoon pohjoiseen. Ihanaa päästä pois hetkeksi kaupungin sykkeestä. Vaikka tällä hetkellä kyllä näyttää siltä, ettei hyvältä näytä. Meinaan kun katsoo tuota ilmaa niin mie saan pakata mukaan toppavaatteet :D Mitäs suunnitelmia teillä on juhannukseksi?

Mitä ihmettä mie laitan KYNSILLE juhannukseksi? o_O
Minkälaiset kynnet sie aiot tehdä?

23 kommenttia:

  1. Onpa upeat kynnet! Täällä oli sama homma aamulla, perhana ku piti ihan kirkaista säikähdyksestä kun sellainen lumipyräkkä ulkona. En tykkää. Kait sitä pitää juhannukseksi tehdä lumen karkoitus kynnet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Katarooma ^_^
      Joo, kyllä meinas tulla shokkitila kun katsoi ikkunasta lumisaetta :D
      Onko lumen karkoitus kynnet jotku oikein kesäiset kynnet? ;D
      Jos on niin miepä yritän tehdä sellaiset!

      Poista
    2. Oikein kesäiset joo... Mulla on nyt tummaa turkoosia, ni ei ihan kesäset oo... :D Taijan seuraavaksi laittaa Rimmelin keltaista sokeria kynsille...

      Poista
    3. Uijui! Kuulostaa hyvälle keltainen sokeri :P
      Lähdempä tsekkaamaan joko oot saanut sokerikynsistä blogiisi kuvia ;)

      Poista
  2. Ihanan väriset ja sellaset kirpsakan näköiset:oP Juu mökille juhannuksen viettoon, mut en oo ihan vakuuttunut onko se niin rentouttavaa ja kivaa, jos toi ilma ei yhtään lämpene... niin puulämmitteinen mökki, ulko wc ja vesi kannetaan kaivosta. Tää on tätä suomen suvea. Heinäkuun helteitä odotellessa... Mukavaa juhannusta sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ^_^
      Se on tää Suomen kesä, lyhyt ja vähäluminen... Rentouttavaa mökkireissua teille :)
      Ja jos sataa lunta niin eipähän ole sääskiä :DD

      Poista
  3. Täällä oli aamulla maa kuurassa ja 2 astetta lämmintä. Toivottavasti ei kasvit paleltunu.
    Nätti tuo vihreä lakka. En muista ennen nähneeni sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivottavasti ei paleltunut! Hyrrrr kun kylmää!
      Toi Bikini Envy on vuoden 2001 OPIn kokoelmasta Beach Party, kaunis on väri mutta koostumuksessa olis todellakin parantamisen varaa :)
      Toimii ehkä parhaiten just valkoisen lakan päällä.

      Poista
  4. Kivat kynnet. :) Kesäisen väriset.

    VastaaPoista
  5. Iihhanat kynnet, tuollaisista vihreistä minäkin tykkään! :) Ja joo voi että näitä kelejä, Jyväskylässäkin satoi lunta. Mukavaa juhannusta! <3 Minä lähden isän luo Kinnulaan rentoutumaan pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Janna ^_^
      Nää kelit on kyllä ihan syvältä... eikä säätiedotteet paljoa lupaile parempia :/
      Oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta siullekkin! ♡

      Poista
  6. Ihanan raikkaat, just niinkuin joku kirpsakka kesädrinkki!
    Mulle on melkein se ja sama mikä ilma ulkona on viime päivinä ollut, kun oon maannut sohvan nurkassa kevätflunssassa jo kolme päivää. Jospa sitä jussiksi tervehtyisi, että pääsis "nauttimaan" perinteisistä juhannussateista ja hyttysistä jajaja.. Mitä muuta mukavaa sitä nyt juhannukseen kuulukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teanna ♡
      Voih, toivottavasti flunssa menisi jo pois ja parantuisit :)
      Elä sitten unohda nauttia lumesta! ;DD

      Poista
  7. Mä ehkä skippaan lakkauksen kokonaa, koska vietän juhannuksen koiran kanssa keskustassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meneehän se niinkin :) Jos mie oisin jäänyt cityyn niin olisin liittynyt teidän seuraan ;D
      No nyt siulla on sitten aikaa karsia taas siun lakkoja myyntiin ja jotka esittelet eka miulle ennenkuin laitat muualle ilmoituksen niistä :P Deal? :D

      Poista
    2. :D katotaa ny, ehä karsinki ;)

      Poista
  8. Ihanat! <3 Tohon vielä kylmä sitruunainen juoma, niin awot <3
    Nään ensimmäistä kertaa nyt tuon Bikinin ja ihastuin siihen täysin.. Mä tarviin sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani ♡
      Se siitä kyllä puuttuu :P
      Mie oon ihan samaa mieltä, että tarvit tuon ;)
      Hähää, joskus näinkin päin :P

      Poista
  9. Onpas kirpsakat. Eikä edes huomaa sinun kynsistä, että siellä majailee jotain kammottavia fimosiivuja! Niilläkin siis voi tämän postauksen mukaan saada upeita kynsiä aikaan <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi ♡
      Mie en tykkää niistä valmiiksi siivutetuista fimoista kun miusta ne on niin paksuja. Itse saa ehkä hieman ohuempia niistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!