5. elokuuta 2014

Lilatatko sie?

Mie olen tässä kesän aikana huomannut, että mie olen alkanut tietyn väliajoin haluamaan ranskiksia kynsille. Varsinkin jos kynsillä on ollut jotain tummaa tai "raskasta" väriä. Niimpä tänään on luvassa yllättäen ranskista esiteltävänä. Mie luulen, että ranskiksista on tullut miulle uusi turvalakkaus :) Eli jos mikään ei onnistu tai ei ole aikaa niin ranskista kehiin :D Näihin en edes muuten käyttänyt tippidecalseja ;D Ja siis mentiin sieltä missä ei ole nähtykkään aitaa.


Pyörittelin yksi päivä lakkojani käsissäni ja mietin mitä sitä kynsille laittaisi. Tämä lakka sattui sormiini ja mietinkin, etten ole koko kesänä lakannut lilalla tai violetilla. Niimpä nostin putelin pöydälle ja aloin miettimään lakkauksia.
Jotenkin tuntuu, että näin kesällä nämä cremelakat tuntuvat yksistään aika tylsiltä kynsillä. Pitäisi olla glitterii tai holoa tai jotain muuta kuin pelkkää tylsää cremeä. Tai sitten ne cremet pitäisi olla jostain uudesta kokoelmasta joita esitellä. Mutta mie en luovuttanut, halusin tätä lakkaa kynsille. Niin kerta :PLakkasin tipit vapaalla kädellä ja yritin samalla tehdä vinon ranskiksen. Eihän se ihan mennyt nappiin, mutta glitterit pelasti asian :D
Mie hokasin kun katselin näitä kuvia, että miulle on tullut vakioksi laittaa näihin glitterranskiksiin Wild & Mild:in Silver Showeria jonka olen meinannut jo monen monta kertaa antaa ystäväni lapselle. Onneksi en ole laittanut, koska miulla ei ole mitään toista hopeaa glitteriä jota laittaa näihin :)
Piti ihan kaivaa puteli esille ja eipä oo lakka muuten menny miksikään parissa vuodessa vaikka en ole edes ensiapua antanut tälle :D Samanlainen koostumus kuin ostettaessa :D Näköjään halpakin voi olla ihan hyvää.

Vas: OPI Do You Lilac It?, Wild & Mild Silver Shower ja Essence Julia
Mie voisin alkaa duunaileen näihin ranskiksiin jotain uutta. Vaikka aksenttikynsiin jokin leima? Decals? Hmmm... Mie lupaan, että seuraaviin ranskiksiin teen jotain spesiaalia ;) No en mie ehkä lupaa sitä kiven tai kannon kautta mutta laitan korvan taakse :D

Mitenkäs te duunaisitte ranskiksen? :)*****


*****

26 kommenttia:

 1. Ompa todella kauniit ja toi Opi, ah ihana :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ♥ Minunkin tulee usein laitettua glitteriä ranskiksen "rajalle". Ehkä pitäisi itsekin opetella jotain uutta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli ^_^
   Jos keksit jotain uutta niin vinkkaappa miullekkin ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos Janna ♥
   Sie olet ihana ^_^

   Poista
 4. Eikai sitä muuta vaihtoehtoa olekaan kuin glitteriä ranujen kans xD vai onko? Pitäs kyllä iteki uskaltaa kokeilla jotain uutta, mutta glitter näyttää siinä rajalla niin hyvältä ja sillä on hyvä tosiaan peittää ne "pikku" virheet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja glitteri sopii kaikkeen ;D
   Pitäis kyllä keksiä joku toinenki tapa peittää "pikku" virheet :D

   Poista
 5. Kauniit! :)
  Itselläni ranskikset menee aina "yli", glitteriä, leimaa ja lisää glitteriä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba ^_^
   Mutta glitteriähän ei ikinä voi olla liikaa ;D

   Poista
 6. Söpöt! Juuri niin yksinkertaisen kauniit. Mun mielestä nämä ei oikeasti edes tarvitsi muuta. :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kynnet ja ihanan värinen tuo lakka. <3

  VastaaPoista
 8. Todella kauniit ja hempeät lakkaukset! Mun mielestä ranskikset on ihan aliarvostettuja, yleensä bloggaajat sanoo just noin että tein nyt VAIN tälläset ranskikset, mutta musta se on todella kaunis lakkaustyyli! Oodi ranskiksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viveka ^_^
   Jotenkin tuntuu, että kun ranskikset on niin yksinkertaiset tehdä niin niitä ei arvosteta niin paljoa kuin muutaman tunnin vaatineita leimauksia :)
   Ja toisaalta tuntuu, että viittiikö kaikkia ranskiksia täällä esitelläkkään kun ne on aika lailla aina samanlaiset, väri vaan vaihtuu :)

   Poista
 9. Tosi sievät lakkaukset :) Ja tajusin juuri että en kokeillut itse vielä kertaakaan ranskista niin että siinä olisi glitteriä rajalla...o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Xalla ^_^
   Nyt kyllä äkkiä kokeilemaan :)

   Poista
 10. Vaan ranskis, Hienot on! Mun mielipide on tähän se, ettei se ranskiskaan NIIN yksinkertainen ole aikaan saada :oP ja nythän on niin että tosta Wild & Mild Silver Showeristahan sä et voi yksin kertaisesti luopua! Kun se on vieläpä sun harrastuksen alkuaikojen lakkoja :o)

  VastaaPoista
 11. Onpa nätit! :)


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!