20. syyskuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ~ Week 1 "Nude"

Sain kuin sainkin lakattua toiset kynnet tämän viikon haasteeseen, jes rasti seinään. Aamuyön tunneillehan se kyllä meni, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen :)
Tutkailin lakkojani ja huomasin etten omista kovinkaan montaa nudelakkaa, en tiedä miten näin on päässyt käymään :D Mutta ei hätää, asia on korjattu ;) Miulle on kotiutumassa OPI:n Did You 'Ear About Van Gogh? ja You're So Vain-illa ;)
Mutta tällä hetkellä vaihtoehtoina oli vain edellisessä postauksessa nähty Gina Tricot:n Nude Pink, OPI:n My Vampire Is Buff ja My Very First Knockwurst.


Ja kun vaihtoehtoja oli näinkin runsaasti, valkkasin kynsille OPI:n My Very First Knockwurst:n. Tykkään kyllä kovasti tästä lakasta. Joskus muinoin luin eri blogeista tästä arvioita, joista kaikki ei ollut kovinkaan imartelevia, mutta mie en kyllä löydä mitään moitittavaa tämän koostumuksesta. Tykkään väristä, helppo levittää, ei jätä kaljuja kohtia ja kuivuu nopeaa. Jos kaivamalla kaivaa jotain negatiivista sanottavaa niin se on se, että tämä vaatii kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Mutta mie annan sen anteeksi :)


Nimettömään valitsin yhden uusista lakoistani, Black Cat Lacquer:n Mystify:n. Tämä merkki oli miulle ihan uusi tuttavuus. En oikein uskaltanut laittaa lakalle kovinkaan korkeita vaatimuksia, mutta voi luoja kuinka tämä yllätti miut positiivisesti!
Mystify on vaaleanvioletti shimmerillä kruunattu crellylakka. Sekaan on siroteltu eri kokoisia ja -värisiä hexglittereitä. Glittereiden värimaailma koostuu pinkistä, mustasta, eri violetin sävyistä, valkoisesta, harmaasta ja hopeasta. Tykkään ^_^
Lakan suti on suht leveä, sain sillä kynteni todella helposti lakattua, lakka levittyi aivan mahdottoman nätisti, glittereitä tuli just sopiva määrä kerralla ja mikä parasta, lakka peitti jo kahdella kerroksella! Mutta mie laitoin yön hämärinä tunteina varmuudeksi kolme kerrosta.


Muut sormet saivat seurakseen leimat. Voin kertoa, että aamuyön tunteina, silmät ristissä leimailu ei ehkä ole kaikista helpoin tapa saada nätit ja onnistuneet kynnet :) Mutta jos haastetta kaipaat kynsien lakkailuun, kannattaa tätä kokeilla.
Onneksi sentään älysin valita kuvan joka ei ole niin justiinsa vaikka hieman vinoon menisikin. Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen kynsiin ja varsinkin siihen, että sain lakattua molemmat tämän viikon haasteet :)

Vas: OPI My Very First Knockwurst, China Glaze Devotion (leimaus), Black Cat Lacquer Mystify
ja leimat laatasta BM-310 

Nyt sitten vaan nokka kohti ensi viikkoa ja haasteina silloin on "Peculiar Inspiration" ja "Neon". Neon kynsille miulla onkin mielessä jo varteen otettava idea, mutta kummallista inspiraation lähdettä mie vielä odottelen :)

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille :)

14 kommenttia:

 1. Oikein onnistunut aamuyön lakkus :D P.s. Vain-illa on matkalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^_^
   Sais se kyllä tulla jo ;P

   Poista
 2. Oi miten ihanat nää muru on <3 Oon taas ihan kade, kun oon tehnyt niin upeat kynnet <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ♡
   Ei siulla kandee olla kade, sie teet ite niin mahottoman kauniita ja upeita lakkauksia ^_^

   Poista
 3. Todella kauniit nudekynnet! Ja mahtavaa, että lähdit mukaan tähän haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie :)
   Vaikutti sen verran kivalta tää haaste, ettei voinut jättää väliin ^_^

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja ihana kynsien muoto - miksei omat kynnet näytä ikinä tuolta? :( Olen ihan hulluna tuollaisiin ristikkokuvioihin, miksei mulla ole niitä tarpeeksi laatoissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Mirka ^_^
   Mie ihan punastun täällä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!