10. lokakuuta 2014

Roosa nauha 2014

Tänään jälleen vietetään Roosa nauha -päivää, joka on mielestäni todella tärkeän asian puolesta. Kannoin oman lakkani kekoon ja vietän viikonlopun näillä Roosa nauha -kynsillä :)


Tein myös viime vuonna Roosa nauha -kynnet ja postaus löytyy täältä. Viime vuoden postauksesta löytyy myös tietoa enemmän Roosa nauhasta ja kampanjasta yleensä.
Tämän vuoden Roosa nauha on aivan mielettömän ihana! Ja se on vielä Minna Parikan suunnittelema, i love it! Tämän vuoden nauhasta voit käydä kurkkaamassa täältä.

Miulla oli tarkoitus leimata näihin kynsiin korkokenkiä, mutta en löytänytkään mistään leimauslaatastani kenkien kuvaa vaikka olin aivan sata varma että jossain se oli. Hmmm, eli täydennystä leimauslaattoihin täytynee tehdä ;)


Kynsiä lähdin toteuttamaan nimettömistä. Vinyylien avulla tein raidat ja niiden päälle tuli siirtokuvat. Lakkoina nimettömissä on OPI:n I Do! I Do! ja Mod About You. Keskisormi sai kuorrutteen OPI:n Solitaire:sta ja loput kynnet Mod About You:ta ja leimat China Glaze:n Admire:lla.

Sain ystävältäni Heidiltä "Hyvän päivän" lahjan josta paljastui kynsillä näkyvä Mod About You. Onhan se vaan I H A N A! Katsotaanpa lahjaa tarkemmin.


Zadaa! Paketista paljastui OPI:n tämän vuoden Pink Of Hearts kokoelma! Mie niin rakastuin näihin lakkoihin! Onhan nämä vaan niin ihania! Voisin kirjoittaa koko postauksen täyteen vaan "MIE NIIN RAKASTAN TÄTÄ PAKETTIA!" Mutta ehkä asia tuli jo selväksi? :D

Mod About You on herkkä, säväyttävä vaaleanpunainen cremelakka, joka peitti kynteni jo kahdella kerroksella. Uskon, että lyhyisiin kynsii riittää yksikin kerros. Tämä oli helppo levittää ja kuivui nopsaan. Täyttä rakkautta.
The Power of Pink on vaalealla pohjalla oleva glitterlakka. Glittereitä löytyy valkoisen ja vaaleanpunaisen sävyissä isompana ja pienempänä glitterinä. Lähes samanlainen kuin Minnie Style, mutta tässä on tosiaan vaalea pohja. Tämäkin oli helppo levittää, kolmella kerroksella sain täysin peittävän lookin. IHANA.

Tänään vietetään myös Maailman mielenterveyspäivää. Teemaksi on nostettu "Anna lapselle huomiota ja halauksia". Koska miulla ei ole lapsia, aion antaa halauksia tänään kaikille rakkailleni! Ja ehkä muillekkin ;)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!
Ja halatkaa toisianne! :)

Ps. Miulta jäi ylimääräiseksi kynsillä käytettyjä siirtokuvia. Niimpä ajattelin piristää teitä ihanaiset lukijani ja KOLME ensimmäistä osoitteensa ilmoittanutta saa miulta pienen pinkkisen yllätyksen :)
Laita miulle osoitteesi sähköpostiin
pinkkipantteri82@gmail.com

Kaikki kolme yllätystä on varattu! Lisäksi laitan muutamalle ihanaiselle lukijalle tulemaan myös postia! ;)

20 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, rakastuin noihin siirtokuviin, ne on tosi kauniit ♡

    VastaaPoista
  2. Tuo Mod About You on kerrassaan ihana! <3 Näyttää todella lumoavalta ihan yksinäänkin!

    Ja kauniin Roosa nauha -skittlettenkin olet loihtinut. Mun muistaakseni jossakin ihan perus Konadin laatassa on korkokenkä. Siis niissä mitä myydään ihan kaupoissakin täällä Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan mahdottoman kaunis lakka! Mie kyllä niin rakastuin siihen ^.^
      Joo, miullahan siis on juurikin toi Konadin laatta mis olis korkkareita, mutta se löytyi ystäväni Heidin kätköistä :D Että sai sitä ettiä :DD

      Poista
  3. Ihanat kynnet ja kivan setin oot saanut

    VastaaPoista
  4. Mulla oli myös tarkoituksena laittaa korkkareita roosa nauha -postaukseen, mutta suunnitelmat muuttuivat matkalla. Ainakin BM-213:lla on korkkarit. Ne olis käynyt juurikin tuon Minna Parikan nauhan kanssa yhteen :). Ihanat kynnet olet toteuttanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bunnytailnail ♥
      Korkkarit olis niin hyvin sopinut kyllä tämän vuoden Roosa nauha -kynsiin! Miultahan löytyi sitten se laatta mis olis ollut korkkareita, mutta se löytyi ystäväni Heidin huomasta :D

      Poista
  5. Tosi kauniit kynnet olet tehnyt <3

    VastaaPoista
  6. Voih ei! Mä myöhästyin, miksi mä luen blogeja aina niin myöhään. :D <3 Ostin itse myös tuon setin ja se on todellakin täyttä rakkautta<3 Blogiin tulossa joko tänään tai huomenna kynnet, jotka minä loihdin sillä. <3
    Sun kynnet on jälleen niin ihanat, että oon ihan kade! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko sie vähän sellanen Matti Myöhänen? ;DD
      MIe kävinkin jo katsomassa siun loihtimia kynsiä, ja onhan ne vaan upeat! ♥
      Eli ei siun tartte kade olla ihanainen ^.^

      Poista
  7. Voi miten kauniit kynnet! Tota noin... se sun korkkari laatta on mulla :P

    VastaaPoista
  8. Jestas kuinka kauniit kynnet. :D Mod About You on kyllä ehkä maailman kaikkauden nätein pinkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien ^.^
      Toi on kyllä ehkä maailman nätein pinkki ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi!