2. marraskuuta 2014

Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 5

Viikko sitten sunnuntaina (26.10.14) kokoonnuttiin kynsisiskojen kanssa jälleen kynsimiitin merkeissä Katarooman luona. Virallinen nimi tälle miitille oli Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 4 tai 5, mutta mie pidän tiukasti kiinni nro. 5:sta, koska tämä oli 5. kerta kun kokoonnumme :D Itsepäinen kun olen...
Teemaksi meille valikoitui Halloween ja kynnethän ne piti tehdä sit sen mukaan. Näillä kynsillä mentiin.


Alkuun meillä oli esittelykierros. Oli mukava nähdä vanhoja kynsisiskoja sekä pari uutta kynsiskoa. Esittelyjen jälkeen vuorossa oli Oriflamen tuote-esittely. Esittelyssä oli Oriflamen uusia tuotteita sekä kynsituotteita. Tuote-esittelyn jälkeen mie hyökin santsikierrokselle herkkupöydän ääreen.


Herkut meille sponssasi Estrella. Tarjolla oli niin sipsejä, pähkinöitä kuin dippejäkin. Tarkemmin sanottuna sipsejä oli 9 pussia eri makuja, pähkinöitä 3 pussia eri makuja ja dippejä oli 7 eri makua :D Lisäksi herkkujen seasta löytyi nyyttärimeiningillä tuotuja keksejä, suklaata karkkia, muffinseja, salaattia ja kanapiirakkaa. Eli kukaan ei varmaan ihmettele miksi kävin santsikierroksen hakeen ;D

Herkuttelujen jälkeen saimme käsiimme sponsorien tuotekasat. En saanut otettua kasoista kuvia (tai muitakaan kuvia ylipäätään) koska mukanani oli sama vanha kamera jossa ei vieläkään toimi salama ja asunnossa oli hieman heikko valaistus miun kameralle. Mutta voin kertoa, että kuhina kävi kun jokainen sai vuorollaan hakea kasan itselleen. Tässäpä olisi miun kasasta löytyneet tuotteet.

Ruohonjuuri
Ruohonjuuri sponssasi meille Benecos:n kynsilakkoja sekä käyntikortit missä oli alennuskoodi. Miun kasasta löytyi violetti lakka joka kantaa nimeä French Lavender. Tämä merkki on miulle ihan uusi tuttavuus, kiva päästä testaileen uusia lakkamerkkejä :)

Depend Cosmetic Oy
Depend Cosmetic Oy sponsoroi meille kynsilakkoja, koristepusseja ja koristeluohjevihkoset. Miulle sattui lakat nro. 423 ja 418 ja koristepussi jossa on kukkaiset kynsisabluunat. Dependin lakat ovat miulle entuudestaankin tuttuja, mutta sabluunoita en ole ennen kokeillut. Vinkkejä niiden käyttöön?

Nordic Health Systems
Nordic Health Systems sponsoroi meitä Laveran tuotteilla. Mukana oli kylpysuolapussi Rose Garden ja kaksi käsirasvaa. Kokeilin jo toista rasvaa, appelsiinin tuoksuista ja tykkäsin. Nämä on hyvän kokoisia käsilaukkuun ;)

Miss Lis Oy  |  Gina Tricot  |  L'Oréal Finland
Miss Lis Oy lähetti meille jokaiselle pari Orlyn minilakkaa ja miulle osui lakat Naughty or Nice sekä Prisma Gloss Silver. Viimeksi mainittu on kuulemma kuin China Glazen rakastettu Fairy Dust, eli varmasti rakastun tähän kunhan saan aikaiseksi tätä kokeilla.
Gina Tricot sponsoroi jokaiselle kynsilakkoja ja miulle sattuivat lakat Sea Bug sekä Power Pink. Vaikka miulle on siunaantunut Ginan lakkoja useampikin niin näitä miulta ei vielä löytynytkään. Innolla odotan onko nämä yhtä hyviä koostumukseltaan kuin mihin olen tottunut Ginan lakoissa.
L'Oréal Finland lahjoitti meille jokaiselle Essien lakat. Tämä oli miun ensimmäinen Essien lakka (uskokaa tai älkää) ja tämä ihanainen on nimeltään Lots of Lux. En malta odottaa, että saan tämän kynsille :)

Saga Beauty facessa | netissä
Saga Beauty lähti sponssaamaan meitä magneettilakoilla ja käsirasvanäytteillä. Magneettilakka on Alessandro merkkinen ja nimi tällä on Iron. Jännä päästä tätäkin entuudestaan outoa merkkiä kokeileen. Ja vielä jännemmäksi sen tekee se, etten edes muista miten magneettilakkoja käytetään :D

koneHELSINKI
koneHELSINKI lähetti meille jokaiselle ihan hulluna lakkoja! Heti huomasimme näisen putelien uudet korkit, saas nähdä onko koostumus uusittu. Kynsilakkoja tuli Miracle kokoelmasta U15, U05 ja U28, Jelly Look:t oli saaneet nimet ja näistä tuli lakat Salmon Pink, Amaranth, Ruby, Plum ja Torres Blue lisäksi Quick dry lakoista tuli lakat Snow White, Soft Pink, Bright Coral, Cherry Dessert, Red Flag ja Black Minimalism.

MoYou London  |  MiMax  |  She Sells Seashells
MoYou London antoi meidän kaikkien valita yhden haluamansa leimauslaatan heidän valikoimastaan. Pitkään harkittuani mie valkkasin laatan Kaleidoscope 06. Aivan ihana laatta! I'm in lööv!
MiMax lähetti meille jokaiselle pari koristepussia. Mie sain pussin kirkkaita strasseja sekä pussin valkoisia helmiä.
She Sells Seashells sponsoroi meitä kahdella vinyyliarkilla. En olekkaan vielä kokeillut näiden vinyyleitä, odotukset on kovat ;)


No niin, olihan tuossa tavaraa :D Palatkaamme takaisin miittiin. Kun olimme saaneet tarpeeksi hypistellä sponsorituotteita, pidimme kynsien esittely kierroksen. Kaikki oli tehneet toinen toistaan upeimpia halloween kynsiä, wau! Esittelyjen jälkeen äänestimme miitin kauheimmat halloween kynnet ja mie satuin voittamaan tämän tittelin :D
Kynsillä on pohjalla OPI:n My Vampire is Buff:ia kolme kerrosta joiden päälle lätkin vetoketju decalseja ja loppu olikin yhtä sotkemista eri lakoilla. Tovi meni, että sain kynnet puhtaaksi :D

Gina Tricot  |  Kuukorento  |  Depend Cosmetic Oy
Palkinto kauheimmista kynsistä sisälsi Gina Tricot:n lahjoittamista Dip & Twist kynsilakanpoistoaineesta ja kynsilakasta Sparkling Silver, Kuukorennon lahjoittamasta pussista missä oli kynsilakka Benecos Pepper Green ja Benecos:n vihreä luomiväri sekä näytepussi itseruskettavaa ja lopuksi vielä Depend Cosmetic Oy lahjoittamat dotting tool ja koristepussi missä on kirkkaita kristalleja. Kyllä nyt kelepaa! ;)

Kyllä oli taas mukava päivä ja sai kyllä mahan täydeltä herkkuja ja sylin täydeltä tuotteita. Voi mennä joku tovi, että saan testattua kaikkia uusia lakkoja. Kiitos vielä kaikille kynsisiskoille, illan emännälle Kataroomalle ja yhteistyökumppaneille!

Vielä on kuulemma muutama sponsori joka ei ehtinyt lähettää tuotteita meille, joten meillä häätyy nyt vielä pitää pikkujoulumiitti :D Ja sehän vain passaa! :D

Yhteistykumppaneiden linkit löytyvät kuvien alta. En hyödy mitenkään niiden klikkailuista!

*****
Miitissä mukana olleet bloggaajat:

21 kommenttia:

  1. Olen tästä miitistä jo ehtinyt monet kerrat muiden mukana olleiden blogeista lukea, joten nyt oli kyllä pakko jättää miitin kuvailut lukematta kun muuten iskee kateus :D Kyntesi kuitenkin katsoin ja postauksen alun luin läpi, ja niistä olikin pakko tulla sanomaan että aivan mahtavat! Ihana idea yhdistää hempeät lakkaukset Halloweenin kunniaksi verisiksi värjättyihin sormenpäihin! upeat!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan tästä miitistä ollut puhetta jo muissa blogeissa, mutta kun mie tahdon välillä olla matti myöhänen niin sain tehtyä tän kiireiltäni vasta nyt :D
      Kiitos Nena Sofia ^.^ Idean kynsiin löysin yllätys yllätys netistä :D

      Poista
  2. Awws! Teillä on varmasti ollut aivan mahtava mitti ja ihania ihmisiä oot päässyt taas tapaamaan. :)
    Kynnet on kyllä karmivan upeat! Täydellisesti onnistuneet<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava jälleen miittailla :)
      Kovasti kiitoksia ihana ♡

      Poista
  3. Mageet kynnet olet vääntänyt! Oikein ällöttävät suorastaan (mikä lienee tässä tilanteessa hyvä asia) :).

    VastaaPoista
  4. Mukavaa oli! Kiitos itsellesikin siitä. Sun kynnet oli kieltämättä kauheat ja söpötkin.

    VastaaPoista
  5. Oijoi, sä oot tehnyt teidän miittiin ihan älyttömän upeet kynnet ♡

    VastaaPoista
  6. Nää sun kynnet kyllä ansaitsivat voittonsa! Nää on karmaisevan komiat :D

    VastaaPoista
  7. Noi sun miittikynnet on kyllä aika huomiotaherättävät ja ...wicked!!

    VastaaPoista
  8. Kynnet on HIENOT!!!

    Meillä on kans täällä Hämeessä luvassa Pikkujoulutreffit ihanien kanssahömppääjien kanssa; ihan parasta päästä tapaamaan muita ja näkemään livenä.
    Teillä on ollu aikamoiset herkut :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!