13. helmikuuta 2015

Uusia ihanuuksia part.2

Wuhuuu! Miun "Lakaton helmikuu" on pitänyt! En ole vieläKÄÄN repsahtanut ostelemaan mitään kynsivermeitä! Mie oon niin ylpeä itsestäni ^.^
Tänään kyllä teki hieman tiukkaa, kun selasin Mi Nails:n alelakkoja ja siirtokuvia... Mutta sain hillittyä itseni ;)
Mutta esittelen teille nyt toisen osan tammikuun ostoksista. Vuoroon pääsee (miulle) uudet OPI:n lakat joita en kyllä ole ennättänyt swatchaamaan. Joten tulee vain pelkät putelikuvat :P

Vas: More Than A Glimmer, Silent Stars Go By ja Green on the Runway
More Than A Glimmer on OPI:n vuoden 2013 Roosa nauha -setistä, Pink of Hearts 2013. Ja nimestäkin voi päätellä, tämä on glitterlakka jossa on vaalea, hento pinkkipohja. Pohjaan on sekoitettu erivärisiä ja -kokoisia hexglittereitä, löytyy mm. hopeisia, kultaisia, sinisiä, vihreitä ja vaaleanpunaisia glittereitä.
Silent Stars Go By on OPI:n vuoden 2013 Mariah Carey Holiday kokoelmasta. Tähän kokoelmaan kuuluu muuten 18 kynsilakkaa (trivial pursuittia ;D). Silent Stars Go By on vaalean pinkki, metallinen hiekkalakka.
Green on the Runway on puolestaan viime vuonna julkaistusta Coca-Cola kokoelmasta. Tämä on tummanvihreä duochromelakka, jossa on vivahteina punainen ja ruskea. Tämä on saanut inspiksen Spritestä.
Nämä kaikki kolme lakkaa olen kotiuttanut käytettyinä, Silent Stars Go By löytyin fb:stä ja kaksi muuta kotiutin Heliumialta.

Vas: Good Grief!, Where's My Blanket???, WHO ARE YOU CALLING BOSSY?!?
ja To Be or Not To Beagle
Tämä on vuoden 2014 OPI:n Halloween kokoelma nimeltä Peanuts. Eli vapaasti suomennettuna Jokusen Jaska ja Ressu :P Olen myös tämän setin kotiuttanut Heliumialta.
Good Grief! on keltainen cremelakka. Rehellisen keltainen.
"The sunny yellow of Charlie Brown's favorite t-shirt"
Where's My Blanket??? on glitterlakka. Glittereitä löytyy mustan, oranssin ja keltaisen värisinä.
"Linus awaits the Great Pumpkin in this orange and black glitter"
WHO ARE YOU CALLING BOSSY?!? on musta cremelakka.
"This stormy black is no match for Lucy's raven hair"
To Be or Not To Beagle on myöskin glitterlakka. Tässä on mustaa erikokoista hexglitteriä sekä tikkuglitteriä (jaiks!) ja mm.valkoisia, sinisiä ja punaisia glittereitä.
"Snoopy's happy-dance of colors in a joyful glitter"

Vas: My Silk Tie, Dark Side of the Mood, Romantically Involved,
Embrace the Gray, Shine for Me ja Cement the Deal
Tämä puolestaan on vastikään julkaistu kokoelma. Ja kaikki varmasti jo tietää mihin tämä kokoelma pohjautuu ;) No tietenkin Fifty Shades of Grey kolmiosaiseen eroottiseen kirjasarjaan.
My Silk Tie on hopeinen shimmerlakka.
"This silk, gleaming silver has got me all tied up"
Dark Side of the Mood on tummanharmaa cremelakka.
"This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous"
Romantically Involved on syvänpunainen cremelakka.
"I'm in a deep relationship with this luscious créme red"
Embrace the Gray on (perus)harmaa cremelakka.
 "Let this chic, moody gray créme become one with you"
Shine for Me on hopea-sininen glitterlakka.
"This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!"
Cement the Deal on vaaleanharmaa cremelakka.
"I'd sign anything to get my hands on this stony, cool cray"

Onhan se vaan ihanaa ostella uusia lakkoja vaikka niitä ei ehdikkään heti käyttää saati swatchata ;D No tämä swatchaamatta jääminen on ihan nyt siksi jäänyt tekemättä, kun miulla on tikut loppu ja yritän nyt miettiä mistä niitä voisi halvalla hommata. Pitää nimittäin vaihtaa eBay-myyjää keneltä olen ennen tilannut, koska se ei osaa enää lähettää oikeita tikkuja... Taistelut on käynnissä.

Sitten tulevaan Ystävänpäivään. Mie sain tänään lakattua itselleni ystävänpäiväksi kynnet, jotka yllättävää kyllä, oli ottanut osumaa jostakin matkalla töihin. Ja arvatkaa vaan ehdinkö kuvata niitä? Yritän aamulla kun pääsen kotiin koittaa antaa näille ensiapua. *kirosanakirosanakirosana*
Ystävänpäiväksi miulla onkin sitten niin paljon suunnitelmia, että saa nähdä ehdinkö postata teille ajoissa "ystis-kynnet" :D Ensiksikin, mie pääsen kolmen tunnin päästä yövuorosta viikonloppuvapaille! Ja mie vietän koko viikonlopun maailman ihanimmassa seurassa. Lauantaiaamusta on kahvittelua, sen jälkeen leffaa (arvatkaa vain mikä leffa?) jonka jälkeen miulle on luvattu kokata jotain hyvää sapuskaa :P Eli jos vain maltan jossain kohtaa istahtaa koneelle niin näette miun "ystis-kynnet" :)

Tuliko teille vastaan tuttuja lakkoja näissä ostoksissa?
Mitenkäs te meinaatte viettää Ystävänpäivää?

14 kommenttia:

  1. Vielä on puolet jäljellä helmikuuta, tsemppiä loppuun asti! :D Minä en ole yrittänytkään olla lakossa, enkä kyllä olisi siinä onnistunutkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, sitä kyllä tarvitaan! xD
      Onneksi ollaan jo voiton puolella ;D

      Poista
  2. Ihania ostoksia. :)
    Minultakin pääsi yllättäen tikut loppumaan ja oli tosi ärsyttävää!
    Oon tilaillut Buy In Coinsilta näitä: http://www.buyincoins.com/item/4257.html ja ihan hyvin on pelittänyt. :)
    Viimeksi tosin en saanut tilauksesta mitään tilaus- tai lähetysvahvistusta, ainoastaan PayPalilta kuitin maksusta. Aloin jo ahdistua, mutta kyllä se paketti sieltä sitten reilussa viikossa tuli kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Photogothic ^.^
      Pitääpä tutustua jos noi olis yks vaihtoehto, onko noissa neliön vai ympyrän muotoinen toi "ruuvi"pää? En oikein saa kuvista selvää :)
      Kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Green on the runway! Aivan älyttömän upea ja must have lakka!
    Mun täytyis kanna seuraavaan tilaukseen hankkia tuo Silent Stars<3 Oon katsellut jo tovin sen perään ja se on todella upea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Runway on kyllä ihan mahottoman nätti lakka! Pitääkin lakata sillä seuraavaksi ^.^

      Poista
  4. Mäkin sain tehtyä vielä yhdet ystävänpäiväkynnet, joilla pitäisi nyt sitten ihan oikeesti viettää ko. päivää. Ihme, etten saanut niitä rullalle, kun on pe 13. päivä :). Ihania ostoksia sulla. Mä vielä mietin noita 50 shades lakkoja, josko sieltä pitäisi joku kotiuttaa. Tuo minikokoelma on kiva, kun siinä on kerrankin kaikki kokoelman lakat.

    Joku ihana muuten muisti mua ystiskortilla <3. Juoksin heti yläkertaan näyttämään sitä miehellekin. Kanit ei oikein piitannut, yrittivät vaan syödä sitä. Nyt se on turvassa jääkaapin ovessa. Mä olen ihan korttifriikki, joten tuo oli aivan mainio ylläri. Kiitos miljoonasti ja ihanaa ystävänpäivää :).

    Me vietetään ystävänpäivää aamulla Ikeassa ja sitten tullaan kotiin katsomaan Supernaturalia syömään vaaleanpunaisia karkkeja. Sunnuntaina mennään katsomaan pupuvauvoja ja toivottavasti Dexterille uutta tyttöystävää <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie niiiin rakastuin niihin siun ystiskynsiin! Tai no kaikkiin niihin! xD
      Ole hyvä vain kortista, kiva jos piristi siun päivää ♡
      Kuulostaa muksalle teidän ystispäivän vietto, löytyikö Dexterille tyttöystävää? :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia :)

    Täällä meinataan viettää ystävänpäivää tehden koulutehtäviä ja taittaen meidän ainejärjestölehteä (se on sellaista 24/7 hommaa)... Romanttista eikö? Poikaystäväkin on 300 km päässä, mutta se sun lähettämä kortti kyllä vähän kompensoi tätä kaikkea! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viveka ^.^
      Mukava jos miun kortti edes vähän kompensoi siun ystispäivää ;)

      Poista
  6. Sulta jäi mainitsematta, et tuo viimene Opi kokoelmakin, on mun syytä :'D Hyvin nää oot tsempannu ja tuut ihastuu siihe yhtee lakkaa viel.. Näät si :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä näköjään jäi xD
      Vaikka kyllähän kaikki jo tietää, että jos mie repsahdan ostaan uusia lakkoja ni aina se on siun syy :P
      En malta oottaa mitä sie oot mennyt tilaileen ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!