26. helmikuuta 2015

Uusia ihanuuksia part.3

Kohta se alkais olla lusittuna "Lakaton helmikuu", jihuuu! Kyllä mie uskallan jo olla ylpeä itsestäni, en nimittäin pysty retkahtamaan viikonloppuna koska olen menossa hoitoon ystäväni Heidin luokse xD Paitsi sitä ennen on kyllä vielä muutama yövuoro tässä jäljellä... Mutta kyllä mie nyt handlaan tämän! Ihan uhallakin! Ja hei! Ei ole enää kuin KOLME päivää jäljellä!
Mutta kurkataampa nyt jälleen tammikuun ostoksia. Lakkoja tuli ostettua niin nettikaupoista kuin fb:n kirppikseltäkin. Ja hei, enhän mie muuten olisi ostellut näin paljoa lakkoja mutta kun ne postit nousi...

DANCE LEGEND
Vas: Spectrum, Danger Danger, Cetraria, Android ja Holy Diver
Spectrum kuuluu New Prism kokoelmaan ja on todella kaunis vaaleanpunainen hololakka. En malta odottaa kesää, että tämä pääsisi kunnolla oikeuksiinsa. Ihana!
Danger Danger kuuluu puolestaan Wow Prism kokoelmaan. Ja kuten nimikin sen jo voi sanoa, tämä on kyllä vaarallisen kaunis! "Eräs" sanoi tämän nähdessään, että "ihan porn* lakka" ;D No joo, eipä siitä sen enempää. Danger Danger on punainen, jellypohjainen lakka höystettynä hologlittereillä. Siis ihan mahdottoman upea lakka.
Cetraria on yksi lakka Smoky kokoelmasta. Väriltään tämä on hmmm... voisiko sanoa, että likaisen mintun värinen cremelakka. Seassa on mustaa microshimmeriä joka tekeekin tämän likaiseksi :D Mutta onhan vaan kaunis tämäkin yksilö.
Android kuuluu Spectrumin kanssa samaan New Prism kokoelmaan ja on vihreä hololakka. Kesää! Missä viivyt?
Holy Diver on puolestaan kaverina Danger Danger lakalle kokoelmassa Wow Prism. Lakka on vihreä turkoosiin taittava hololakka. Tämä ei ole niinkään jellypohjainen kuin Danger Danger. Mutta lähes yhtä kaunis.

ZOYA
Vas: Cosmo, Kimmy ja Storm
Cosmo kuuluu Zoya:n PixieDust kokoelmaan ja on hopeinen hiekkalakka höystettynä hexglittereillä. Kynsille en ole tätä(kään) ennättänyt kokeilla, mutta pikaisella KVG:lla tämä näyttäisi olevan oikein karhea ja kimalteleva hiekkalakka.
Kimmy ,niin upea Kimmy. Aaah, nyt miulla on tämä ihan ikiomanani ettei tarvi olla koko ajan lakkaamassa Heidin samaisella lakalla. Nyt asiaan *lopetan huokailemisen ja keskityn asiaan* Kimmy siis kuuluu vuoden 2011 Sunshine kokoelmaan ja on koostumukseltaan upean punainen shimmerlakka. Love it!
Storm on vuodelta 2012 ja kokoelmasta nimeltä Ornate. Mie niin muistan kuinka harmittelin lokakuisten messujen jälkeen kun en ollut hoksannut tätä shoppailla itelleni. Mutta nyt tämäkin on minun! Minun!Minun!MINUN!

GINA TRICOT
Vas: Snow, Green Dot ja Army green
Snow on valkoinen glitterlakka jossa on erikokoisia (valkoisia) glittereitä kirkkaalla pohjalla. Lähes dupe piCture pOlish:in Storm:lle. Eli onko tää nyt sitten köyhän naisen Stormi? :D
Green Dot on vasta julkaistu lakka joka sisältää vihreitä ja valkoisia erikokoisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Miusta tuntuu, että tää voi olla aika hot kesällä ;)
Army green on mielestäni nimensä mukaisesti armyn vihreä :D Toisin sanoen harmaaseen taittava tummanvihreä creme(shimmer)lakka. Tämä yksilö lojui niin orvon näköisenä alekorissa, joten pakkohan se oli mukaan ottaa.

Miulla olisi vielä muutama lakka tammikuulta (pitää painottaa sanaa tammikuulta ;)) jotka nyt jäi pois kuvista. Täytynee esitellä ne sitten kun aurinko taas näyttäytyy miullekkin näitten yövuorojen jälkeen.

Suht kivuttomasti tämä helmikuu meni loppujen lopuksi, vaikka alkuun mie epäilin itseäni ja paljon! Varmaan moni muukin epäili ;D Eikä ostoslista nyt niin mahdottoman pitkäksi kasvanut: OPIlta halluun lakat That's Hula-rious!, My Gecko Does Tricks ja Just Lanai-ing Around. Dance Legend:ltä halluun Party Time ja Colors by Llarowe:lta halluun You've been served!:in. Niin ja pakko miun on saada MoYou london:lta pari uutta leimauslaattaa vaikka entisiäkään en ole ehtinyt vielä käyttää xD Ja ehkä mie jostain katson vielä water decalsejakin. Onko tässä muuten mitään jiitä, kun ensin tammikuussa shoppailen "varastoon" ja maaliskuussa shoppailen palkitakseni itseni jälleen uusilla lakoilla? Halvemmaksi olisi varmaan tullut jättää ostoslakko väliin xD

Vinkatkaapa hyviä (ulkomaisia) nettikauppoja mistä teillä
on positiivisia kokemuksia ;)
Ps. Olispa jo sunnuntai!

17 kommenttia:

  1. Hyvä sinä, tosi hyvin pitänyt tuo lakko! :) Ihania nuo DaLet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on ihania! En millään malttais odottaa, että kesä tulee niin pääsis nämäkin lakat edukseen hohtamaan kilpaa auringon kanssa ^.^

      Poista
  2. Miten herkkuja DaLeja, jaiks <3 Eipä noissa "soijissakaan" mitään vikaa ole. Ginoista en edes sano mitään :')

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia! :)
    Itse tykkään shoppailla Pretty Polishilla ja Llarowella :)

    VastaaPoista
  4. No onhan sullakin pieni ostos saalis. <3 Ihania nuo kaikki! Miksi hämeenlinnassa ei ole GINAA? -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kohtuudessa kyllä pysyin tammikuussa ;)
      Siulla pitää ihan selvästi tulla tänne niin päästään yhdessä shoppaileen Ginaan ♥

      Poista
  5. Hihhei onnea sulle hienosta suoriutumisesta! Mullakin on lakaton helmikuu sujunut tähän asti hyvin, tosin olen ajatellut, että pitäisiköhän sitä perjantaina kun tulee rahaa niin tehdä jo pieni tilaus Mimaxille niistä puoleen hintaan olevista Opeista, kun kuitenkin aloitinkin oman lakkoni jo viikkoa ennen Helmikuuta... Ehkä se olisi oikeutettua? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena ♥
      No todellakin voit tehdä jo tilauksen! xD Mie niin toivon sormet ristissä, että ens kuussakin olis lakka-alet joka paikassa -50% ;D

      Poista
  6. Voe ei sun kanssa :D Et sunnuntaina sit Visa vinkuu :D Mut vaikka sen ostamisen rajoittamisen kannalta tässä ostolakossa ei ehkä niin paljon järkeä oliskaan, niin eikö ole siisti tunne et sait hillittyä ostohimosi ja sä teit sen... tai siis ei nyt hehkuteta vielä, mutta tsemppiä viimeisiin päiviin! Huomenna nähdään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai miten niin muka vinkuu? xDD
      Ootahan kun värkkään vielä tämän yön ostoslistaa niin taijat pyörtyä ku näät sen huomenna ;D
      Huomiseen! ♥

      Poista
  7. Kröhöm. Sun pitää pidentään ostolakkoa. Käy niinku mulle, ettei kauheana oo mitään mielenkiintosia lakkoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäis melkein aloittaa uudestaan lakko... sen verran lähti mopo käsistä kun kuukausi vaihtui xDD

      Poista

Kiitos kommentistasi!