20. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Jo jonkin aikaa on blogeissa pyörinyt haaste "Liebster Award" ja haaste saapui miullekkin Vivekalta blogista Nail it to the Ground. Ajattelin nyt ottaa haasteen vastaan, koska esittelyvuorossa on kynnet joista ei ole oikein mitään sanottavaa :D
Haasteen tarkoituksena on alunperin ollut vissiin levittää sanaa tuoreista bloggaajista, mutta jossain vaiheessa mukaan on tullut, että haastetaan mukaan blogeja joilla on alle 1000 lukijaa. Ja haasteeseen kuuluu 11 kysymystä joihin vastataan ja sitten keksitään uudet 11 kysymystä ja haastetaan uudet 11 blogia mukaan. No aloitetaas!


1. Miten muut ihmiset (lähipiiri, puolitutut jne.) suhtautuvat bloggaamiseesi?
Mie en ole hirveästi puhunut muille ihmisille kirjoittavani kynsiblogia. Muutama ystävä tietävää tästä ja kai ne käy silloin tällöin tätä lukemassa, mutta ei ne kauheesti puhu tästä :D
2. Mitkä ovat oudoimmat hakusanat, joilla blogiisi on tultu?
Nyt pitää käydä katsomassa, hetki pieni... Okei, ei kovin outoja mutta tällaisia löytyi; "katoaa kesken koulujuttujen", "peltinen rasia penaali on niin" ja "kiroileva siili".
3. Voisitko joskus kuvitella bloggaavasi aivan jostakin toisesta aihealueesta kuin nyt?
Enpä ole kyllä ajatellut asiaa. Mutta näin äkkiseltään en usko että voisin. Ei miulla olisi sinne mitää kirjoitettavaa :D Tylsä elämä xD


4. Mitä vihaat kaikista eniten?
Jos kynsihommia miettii niin sitä, jos mikään ei onnistu! Ei onnistu sitten millään! Mutta jos miettii elämää niin valehtelua. Sitä mie en voi sietää. Ja varsinkin kun yleensä valehtelija jää miulle kiinni jossain välissä. Silloin menee luottamus ihan täysin, enkä edes anna sen jälkeen mahdollisuutta korjata sitä.
5. Mitkä ovat viisi sinulle kaikista tärkeintä asiaa maailmassa (ihmisiä ei lasketa)?
Ööö... Miun täytyy unohtaa toi suluissa oleva ja vastata, että terveys, niin omani kuin ystävieni ja perheeni terveys, rakkaimmat ystävät ja perhe muutenkin, työpaikka ja tietenkin rakas harrastukseni kynnet.
6. Ruoka, jota ilman et voisi elää?
Nyt tuli paha kysymys. Ehkä mie vastaan tähän puolukkarahka. Kiitos ystäväni Heidin :P En oikein voi tähän vastata "oikeaa" ruokaa, kun en oikein kokkaile nykyään. Jos miettii viime viikkoisia ruokalistoja mitä olen mussuttanut niin sitten vastaus olisi salaatti. Paitsi jos oikein tarkkaan ja harkiten mietin niin vastaus on sittenkin LIHA mitä ilman en voisi elää.


7. Onko poliittinen kantasi enemmän oikealla vai vasemmalla, miksi?
Tähämpä mie en sano mittään.
8. Mitä mieltä olet ydinvoimasta?
No en kyllä sano tähänkään. Hei! Mie olen just herännyt enkä jaksa miettiä tällaisia :P
9. Mitä mieltä olet piratismista tai Piraattipuolueesta?
No en tykkää piratismista enkä harrasta sellaista. Ostan cd-levyt ja dvd-levyt ihan kaupasta. En edes osaisi imuttaa mitää leffaa tai muutakaan netistä xD Ja puolueesta en sano mitään.
10. Oletko jo henkisesti valmistautunut tämän kevään eduskuntavaaleihin?
Tällä hetkellä yritän vasta heräillä tähän päivään.
11. Mikä on elämän tarkoitus?
Kertoisin jos tietäisin.

Huhhuh. Kylläpä meni loppua kohden kinkkiseksi tämä haaste. Mutta nyt se on tehty! Mie en kyllä nyt haasta enää ketään, koska kaikki seuraamani bloggaajat ovat varmaan jo saaneet haasteen jostain. Toki tämän saa napata tästä ja vastata näihin kysymyksiin jos haluaa. Tylsä minä.


Loppuun pari sanaa kynsistä. Nämä kynnet tuli lakattua ilman mitään ideaa mielessä ja yllättäen tuli tehtyä skittlettet. Pääosaan kynsille pääsi OPIn Suzi Takes the Wheel ja nimettömään lakkasin niin ihanan väristä Mermaid's Tears:ia. Leimat on MoYou london:in laatasta Explorer 26 ja keskisormi sai kuorrutteen Ginan Silver:stä ja Essence:n Disco Disco:sta. Eipä näistä varmaan muuta tekstiä irtoakkaan :D

Tuleeko haasteet jo korvista ulos? :D

9 kommenttia:

 1. Sulla oli aika pahat kyssärit! Näitä on kyllä ollut mukava lukea blogeista. Ja nyt mä vielä rakastuin tuohon Suzi-lakkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli! Ja vielä niin aikaisin aamulla xDD
   Toi on kyllä ihana ^.^ Se vaan pääsee ihan liian harvoin kynsille o.O

   Poista
 2. Mut on haastettu kanssa tähän ja yhteen toiseenkin. Tuntuu vaan siltä, ettei aika riitä ainakaa vielä niiden tekemiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että nää haasteet tulee aina yhtenä sumppuna :D Miullakin odottaa kaksi uutta haastetta jotka pitäisi saada aikaiseksi toteuttaa.

   Poista
 3. :DD Hauskat vastaukset! Nuo viimeisimmät kysymykset on muuten aika haastavia. :D <3
  Kynnet on jälleen upeat. :3

  VastaaPoista
 4. Haasteesta toiseen? ;) Saat nimittäin multa nyt tällaisen lakka-aiheisen haasteen: http://embosnails.blogspot.fi/2015/03/vitos-haaste.html - ole hyvä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki haasteesta toiseen xD
   Otan siun haasteen kyllä vastaan, mutta en uskalla vielä sanoa millonka saan sen tehtyä ;)

   Poista
 5. Näitä on kiva lukea! ^__^ Ja tooooosi ihanat kynnet! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!