7. maaliskuuta 2015

Voi Pyhä Sukeltaja!

Tiedättekö mitä? No ettehän te voi tietää, joten miepä kerron. Mie olen ihan myytyä naista. Muistatteko miltä tuntuu tavata uusi tuttavuus joka vie heti ensimmäisellä näkemällä jalat alta? Ja muistatteko ne perhoset joita tulee vatsan pohjalle kun vain miettiikin ihastuksen kohdetta? Muistatteko miltä tuntuu se tunne kun ihastus alkaa pikkuhiljaa muuttua rakkaudeksi? Haluaisit koko ajan olla vain toisen kanssa? Katsella ja ihastella sitä? Tuoksutella sen tuoksua? Tuntea sen tunteen kun kosketat sitä? Mie taidan olla rakastunut!

Ehkä mie voin jättää edellisestä lauseesta sanan "taidan" pois, ja kertoa olevani täysin rakastunut ^.^
No katsokaa vaikka tätä lakkaa! Siis niin sanoinkuvaamattoman kaunis! Kyseessä on Dance Legend:n (DaLe) Holy Diver. Tämä ihanainen kuuluu WOW Prism kokoelmaan, ja voi luoja kaikki tämän kokoelman lakat on niin ihania! Aijon kyllä hommata kaikki tästä perheestä, kerätä koko sarjan xD

Tikuttaessani tätä lakkaa ajattelin ensin, että ei hele! Tää ei taida olla mikään huippu yksilö peittävyydeltään. Mutta kas kummaa, tämä peitti jo kahdella kerroksella tikun, me likes! Kynsille lakkasin kuitenkin varmuuden vuoksi kolme kerrosta. Ja uih, levittyvyys! Oli kyllä niin unelma levittää tätä, ei sotkenut/valunut juuri lainkaan kynsinauhoille. Ja sutikin oli ihan passeli. Niin ja tämän väri. Merellisen vihreä. RAKASTAN.


Oli tämä niin kaunis lakka, etten raaskinut peittää tätä juurikaan koristeilla. Joten leimasin vain nimettömiin ja peukkuihin sydämiä. Olenhan rakastunut.
Voin vain kuvitella kesällä kuinka tämä upeus pääsee oikeuksiinsa auringossa. Häikäsee varppina silmiä vaikka olis arskatkin päässä :D Kesä! Tule jo!

*****


*****

22 kommenttia:

 1. On muuten upea lakka ja hienot kynnet! Voisin kanssa haalia näitä ihan surutta kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä upea! Miun piti pistää kuun alussa lisää näitä tilaukseen ja nyt ne ovat saapuneet ^.^ Pari päivää menikin ihan niitä sitten ihastellessa xD

   Poista
 2. Sä oot sitten ihana pantteri Nanne <3! Mäkin haluaisin kaikki Wow Prism -lakat. Ne on jotenkin niin erilaisia :). Aina kun mä luen sun blogia mun tulee ikävä Irwiniä. Se oli mun iso, puhallettava pinkki pantteri lapsena. Sellainen uimalelusysteemi. Mun iskä antoi sen mulle ja kirjoitti sen otsaan Irwin mustalla tussilla. Jos Irwin löytyisi jostain, olisin aika onnellinen, koska iskä meni pois jo melkein 30 vuotta sitten <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi siua ♡
   Miulla on kans ollut pikkutyttönä sellanen iso puhallettava pantteri ^.^
   Voi jos mie joskus törmään Irwiniin niin nappaan sen kyllä kainaloon ja toimitan siulle! ♡

   Poista
 3. Tiedätkö mitä? Täällä toinen joka on täysin rakastunut Dancen Wow Prism lakkoihin JA kyllä aion hankkia myös itse kaikki yksilöt kyseisestä kokoelmasta. Tosin en kerralla. :DD Aivan tajuttoman upeita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mitä? En kyllä yhtään ihmettele, että sieki oot rakastunu näihin! xD
   Kiitos ihanainen! ♡

   Poista
 4. Se on kyllä ihanaa, että vaikka ihmisellä voi olla vain yksi kumppani, niin lakkarakkauksia saattaa olla useimpia kymmeniä! :D
  Kaunis on lakka ja myöskin lakkaukset! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä kertakaikkisen upea lakka! Mäkin tahdon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on! ♡
   Siulla kyllä täytyy ehdottomasti hommata tää! :P

   Poista
 6. Tilataanko lisää näitä, ku mulle tulee palkka? Multaki puutuu iha liian monta.. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan näitä taas ilmestyy jonnekkin myyntiin niin ehdottomasti tilataan! :P

   Poista
 7. Voehan dale, saisivat aukasta sen nettisivunsa kohta että pääsis näitä tilaamaan! Ovat ihania♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin saisivat aukaista! Tahtoo olla vähän joka paikasta loppu nää.

   Poista
 8. Ihan liian nätti. Kaunis. Ja en halua ajatellakaan miltä tämä näyttää auringossa. :D *lisää kymmenen ylistävää adjektiivia*. Yksinkertaiset koristelut ovat niin passelit tämän kanssa.

  ps. Kiitos korvamadosta.

  VastaaPoista
 9. Vitsi mä olen tuota lakkaa himoinnut jo kauan mutta loppuunmyytyä vain näyttää ainakin Minailsillä... :( Se on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lakat tahtoo olla vähän joka paikasta nyt loppu :/
   Tää on ihana! ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi!